Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان بشرویه با اشاره به نقش پررنگ روحانیون در جامعه اسلامی ایران گفت: مقابله با آسیب های اجتماعی اولویت حوزه تبلیغی روحانیون باشد.

به گزارش خبرننگار مهر، علیرضا زمان زاده ظهر سه شنبه  در نشست با روحانیون این شهرستان گفت: در جامعه کنونی موضوعات امنیتی خود به خود ایجاد نمی شود بلکه هرکدام نیازمند زمینه سازی است و این زمینه را مشکلات اجتماعی و سیاسی ایجاد می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: درحال حاضر اجبارا بایستی به رفع موضوعات و مشکلات اجتماعی و سیاسی بپردازیم که بتوانیم شاهد جلوگیری از به وجود آمدن مشکلات امنیتی باشیم.

فرماندار شهرستان بشرویه اظهار داشت: دغدغه تمام مسئولان این نظام رفع مشکلات مردم در حوزه های مختلف است.

زمان زاده بیان کرد: باتوجه به اینکه روحانیون با حضور در مساجد و تکایا در اکثر ساعات شبانه روزی به مردم نزدیک تر هستند لذا مسائل و دغدغه های روز جامعه را می توانند به بهترین شکل ممکن در بین مردم طرح کنند.

وی اظهار داشت: علی رغم تصور اکثر افراد در خصوص اینکه فضاهای مجازی را یک تهدید بزرگ محسوب می کنند اما با توجه به سخنان مقام معظم رهبری، فضای مجازی همانند اتوبانی ست که احداث شده و هرکسی می تواند با سرعت دلخواه در این مسیر حرکت نماید که قطعا تندروی ها در این راه باعث ضربه خوردن به خود فرد می شود حال آنکه درصورت رعایت سرعت مطمئنه فرد به خوبی به مقصد خواهد رسید.

فرماندار شهرستان بشرویه گفت: من هیچگاه به فضای مجازی به عنوان تهدید نگاه نمی کنم بلکه آن را یک فرصت می دانم که باید از آن به نفع خود بهره برداریم.

زمان زاده بیان کرد: در فضای مجازی دشمن فیلم ها و عکس های نامناسب را به صورت رایگان و به راحت ترین شکل ممکن در اختیار همگان قرار می دهند اما ما در مقابل برای انجام کار فرهنگی و دراختیار قرار دادن برنامه های مذهبی و فرهنگی هزینه هایی را برای افراد به وجود می آوریم.

وی با اشاره به موضوعات و مشکلات روز جامعه گفت: تجمل گرایی یکی از مباحثی ست که امروز یکی از عوامل مهم دربحث طلاق محسوب می شود.

زمان زاده اظهار داشت: باتوجه به اینکه بشرویه شهری مذهبی  ست و پیشینه فرهنگی بسیار خوبی دارد نیاز است تا با فرهنگسازی صحیح همانند گذشته شاهد رفع مشکلات در این شهرستان باشیم.

وی افزود: متاسفانه طبق آخرین آمار 99 درصد زندانیان ما در زندان فردوس و طبس که از بشرویه هستند دارای مشکلات مالی می باشند.

فرماندار شهرستان بشرویه به سایر مشکلات اجتماعی از قبیل اعتیاد، طلاق، فقر، بیکاری و... نیز اشاره کرد.

وی در خصوص بحث اسراف و صرفه جویی در مصرف آب نیز گفت: با توجه به خشکسالی های اخیر روحانیون می توانند در خصوص صرفه جویی در مصرف آب نیز فرهنگسازی خوبی در بین مردم داشته باشند که البته در طب چند سال اخیر نیز علی رغم افزایش انشعابات آب شاهد کاهش مصرف آب در شهرستان بوده ایم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۸۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخلفین در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند

رئیس جمهور با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌ها با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی که عصر روز یکشنبه برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به‌هنگام یاری کنند.

رئیس جمهور دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

وی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

آیت الله رئیسی با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی مؤثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آئین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 750979

دیگر خبرها

  • کلاهبردار میلیاردی در پارس آباد به دام پلیس افتاد
  • تشکیل قرار گاه تحول فرهنگی با هدف مقابله با آسیب های اجتماعی
  • دسترسی آسان دانش آموزان به فضای مجازی عامل آسیب‌های اجتماعی نوظهور
  • کتاب پژوهشی «تبلیغ دینی در مسجد؛ رویکردی آسیب‌شناسانه»
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • عدم تامین معیشت؛ مانع استقبال روحانیون از مسئولیت امامت جماعت
  • رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفین در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند