Web Analytics Made Easy - Statcounter

دفاع > امنیت - همشهری آنلاین:
معاون مشمولان و امور معافیت های سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی در اعلام ضوابط و مقررات معافیت تحصیلی دانش آموزان ، گفت: دانش آموزان تا پایان ۲۰ سالگی مجاز به ادامه تحصیل هستند.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ نجف حمیدزاده افزود: در سال جاری عده زیادی از دانش آموزان مشمول در سراسر کشور به دلیل عدم رعایت سقف سنوات مجاز تحصیلی در مقطع متوسطه، علی رغم کسب رتبه های برتر کشوری در آزمون های دانشگاهی، به علت صراحت آیین نامه اجرایی ، نتوانستند از معافیت تحصیلی در مقاطع دانشگاهی بهره مند شوند،لذا دانشجویان باید با برنامه ریزی مناسب در سنوات تحصیلی در نظر گرفته شده، مقطع تحصیلی خود را به اتمام رسانند تا برای ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلی بالاتر دچار مشکل نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: طبق تبصره یک ماده 33 قانون خدمت وظیفه عمومی،حداکثر معافیت تحصیلی برای دانش آموزان تا سن بیست سالگی تمام می باشد و مهلت معرفی آنان برای تعیین تکلیف وضعیت خدمتی، حداکثر یک سال پس ازفراغت از تحصیل است.

معاون مشمولان و امور معافیت های سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: طبق ماده 13 آیین نامه اجرایی معافیت تحصیلی مصوب29 ابان ماه 1391هیئت وزیران،دانش آموزانی که در مهلت معرفی خود، یعنی بعد از 20 سالگی تمام ،فارغ التحصیل شوند، امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر را نخواهند داشت.

در همین زمینه: شرایط ثبت نام مشمولان پذیرفته شده در دانشگاه‌ها ارائه تسهیلات به مشمولانی که قصد شرکت در راهپیمایی اربعین را دارند ضوابط اخذ گواهینامه برای متقاضیان قانون جریمه مشمولان غایب راه اندازی سامانه اینترنتی اعزام به خدمت مشمولان سربازی

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۳۲۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی فرهادی، سخنگوی آموزش و پرورش در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا مبنی‌بر اینکه برنامه آموزش و پرورش برای عدم هدایت تحصیلی دانش‌آموزان چیست، اظهار کرد: هدایت تحصیلی دانش‌آموزان یکی از ظریف‌ترین و مینیاتوری‌ترین اقدامات است که باید در آموزش و پرورش صورت بگیرد.

وی افزود: این کار در مقطع متوسطه اول با بهره‌گیری از توان مشاوره دقیق روان‌شناختی و تحصیلی در مدرسه انجام شود و به نیرو‌های کیفیت‌بخشی و مشاور در مدرسه وابستگی دارد. فرهادی ادامه داد: زمانی‌که یک انحراف در آمار می‌بینیم؛ در بخش‌های نرم‌افزاری و فکری دچار خطا هستیم و در امکانات مشکلی وجود ندارد. در دبیرستان‌ها امکاناتی که رشته‌های دیگر و دانش‌آموزان تحربی دارند، دانش‌آموزان ریاضی نیز بهره‌مند هستند.

انتخاب رشته تحصیلی ناظر بر بازار اشتغال است

سخنگوی آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: نکته دوم ناظر بر بازار اشتغال است و نوع اطلاع‌رسانی برای مشاغل در کشور و تحقیقات صورت می‌گیرد. نهاد‌هایی که در آموزش و پرورش همکار هستند و در سند تحول برای آنها وظیفه‌ای تعیین شده، مراقب باشند که خلاف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اقدام نکنند و تبلیغات کاذب شکل بگیرد.

در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم

وی با اشاره به برنامه ششم و هفتم توسعه، اضافه کرد: در این برنامه قرار است دانش‌آموزان در رشته‌های فنی‌حرفه‌ای و کاردانش با یک ضریب بالای پنجاه درصد هدایت شوند و در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم؛ به عبارت دیگر، بیکار نداریم، زیرا دانش‌آموزان مهارت دارند.

فرهادی ادامه داد: بسیاری از دختران در رشته‌های کامپیوتر و طراحی و دوخت، هنری و صنایع دستی نه‌تنها بیکار نداریم، بلکه با افزایش بیشتر تقاضا در حرفه آموزش‌دیده روبرو هستند.

هنرستان‌ها برای همه رشته‌ها الگو موفقی هستند

سخنگوی آموزش و پرورش با بیان اینکه هنرستان‌ها برای نه‌تنها برای رشته‌های ریاضی بلکه برای هنرستان‌ها الگوی موفقی است و باید به آنها مشاوره دقیقی ارائه دهیم، ابراز کرد: برای رشته ریاضی ما در آموزش و پرورش وظیفه مشاوره دقیق ارائه دهیم که ناظر بر استعداد‌های خدادادی و علایق است تا در این رشته تحصیل کنند.

وی در پایان افزود: رشته بنده ریاضی و فیزیک است و معتقد هستم مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است و باید این موضوع با جدیت دنبال شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حذف معافیت مشمولان ۳۵ ساله و دارای دو فرزند
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • معافیت مشمولان ۳۵ساله و دارای ۲فرزند از قانون بودجه حذف شد
  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف شدند؟
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟