Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز صادق مفرد مسئول جهاد سازندگی سازمان بسیج دانشجویی کشور، گفت: در تابستان امسال بالغ بر 44 هزار دانشجو در قالب هزار و 12 گروه جهادی از سراسر کشور به اردوهای جهادی اعزام شده و به خدمت رسانی مردم مناطق محروم پرداختند.

وی افزود: جهادگران در عرصه‌های فرهنگی، علمی ـ آموزشی، بهداشت و درمان، اقتصادی و عمرانی به حدود 4500 روستا خدمت رسانی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مفرد در ادامه به ثبت گزارش فعالیت‌های صورت گرفته در اردوهای جهادی تابستان 96 اشاره کرد و گفت: 44 هزار دانشجوی جهادی اعم از خواهر و برادر به صورت یک روزه، سه‌روزه، هفت روزه و ده روزه به مناطق محروم اعزام شدند که از این تعداد بیش از 3 هزار متخصص اعم از؛ استاد دانشگاه، روحانی و پزشک در این اردوها شرکت داشته و به هموطنان خدمت‌رسانی کردند.

وی اضافه کرد: بیشترین تعداد گروه‌های فعال جهادی، در عرصه‌های فرهنگی و عمرانی خدمت‌رسانی کرده‌اند. در طی فعالیت گروه‌های جهادی دانشجویی در سراسر کشور به بیش از 4هزار و 500 روستا خدمات مستقیم در عرصه‌های فرهنگی، علمی ـ آموزشی، عمرانی، بهداشتی و اقتصادی ارائه شد.

مسئول جهاد سازندگی سازمان بسیج دانشجویی تصریح کرد: در برگزاری اردوهای جهادی در تابستان 96 مبلغی حدود 150 میلیارد ریال در عرصه‌های فرهنگی، علمی ـ آموزشی، عمرانی، بهداشتی و اقتصادی هزینه شده است.

مفرد ادامه داد: طی فعالیت‌های فرهنگی صورت گرفته توسط گروه‌های جهادی نزدیک به 18 میلیارد ریال هزینه شده و 870 گروه جهادی در فعالیت‌های فرهنگی شرکت کردند. در بین فعالیت‌های صورت گرفته توسط گروه‌های جهادی در بخش فرهنگی، اقلام آموزشی و فرهنگی و نشریات فرهنگی تولید و توزیع شده، از تعداد بیشتری برخوردار هستند.

مفرد گفت: در عرصه بهداشت و درمان خدماتی نظیر؛ ویزیت عمومی و متخصص، دندانپزشکی، زنان و زایمان، بهداشت و سلامت، بینایی سنجی و شنوایی سنجی، توزیع دارو و غیره توسط 502 گروه جهادی به بیش از 1400 روستا ارائه شده است، که بیشترین تعداد به ویزیت عمومی اختصاص یافته است.

مسئول جهاد سازندگی سازمان بسیج دانشجویی در گفت‌وگو با فارس، تصریح کرد: با توجه به اینکه بیشترین هزینه در تابستان 96 در عرصه فنی و عمرانی بود، گروه‌های جهادی دانشجویی بالغ بر 4 هزار پروژه عمرانی را با صرف مبلغی در حدود 107 میلیارد ریال انجام دادند.

صادق مفرد جهاد سازندگی سازمان بسیج دانشجویی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۳۸۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت بیش از ۷۰۰ گروه جهادی در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ فولادی عصر امروز سه شنبه در همایش جهادگران شهرستان شهرکرد اظهار کرد: بسیج سازندگی به فرمایش امام خمینی (ره) با هدف خدمات رسانی به مردم تشکیل شده است.

وی بیان داشت: طی سال‌های گذشته خدمات بسیار زیادی در راستای توسعه و پیشرفت استان چهارمحال و بختیاری توسط جهادگران انجام شده است.

مسئول بسیج سازندگی سپاه قمر بنی هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری با اشاره به خدمات بسیج سازندگی در سال ۱۴۰۲ یادآور شد: بیش از ۷۰۰ گروه جهادی در سراسر استان در خدماتی از جمله خدمات پزشکی، دامپزشکی، عمرانی، اقتصاد مقاومتی و… انجام داده‌اند.

وی افزود: ۴۶۹ مدرسه توسط جهادگران در سال گذشته رنگ آمیزی و شاداب سازی شده است.

فولادی به قرارداد بین سازمان بسیج مستضعفین و بسیج سازندگی اشاره و گفت: بسیج سازندگی به همت و پشتیبانی جهادگران، در مناطق فرسوده شهری بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت و جاده‌های روستایی باز آفرینی انجام شود.

وی تصریح کرد: سال گذشته با اطلس جهادی، خدمات جهادگران ثبت شد.

مسئول بسیج سازندگی سپاه قمر بنی هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری به خدمات ارزشمند قرار گاه امام حسن مجتبی (ع) اشاره و گفت: در آبرسانی آب شرب ۲۸۱ روستا، کار ۱۲۵ روستا به اتمام رسیده است.

وی اذعان داشت: در بحث آب شرب آبخیز تا جالیز، قرارداد لایروبی ۵۲ قنات بسته شده و کار آغاز شده، همچنین ۶۲ مورد جدول کشی کشاورزی قرارداد آن بسته شده است.

فولادی تاکید کرد: امروز یکی از مشکلات و معضلات امر به معروف و نهی از منکر، فرهنگ سازی می‌باشد.

گروه‌های جهادی با کمک یکدیگر معضلات را حل می‌کنند

در ادامه این همایش حسن بهرامی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان شهرکرد با تاکید بر سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه گروه‌های جهادی مردمی ذیل یک سازمان حاکمیتی سازماندهی شوند، اظهار کرد: در تمام کشورهای دنیا باید حاکمیت بداند اکثریت مردم کجا کار می‌کنند تا بتواند بودجه را سازماندهی کند و از ظرفیت‌های مردمی استفاده نماید.

وی افزود: در ایران یک بحث جمعی داریم به نام اسلام و حرکت اسلامی و دینی، در کنار این مسئله، دستور مقام معظم رهبری می‌باشد که فرمودند گروه جهادی باید ذیل بسیج باشد؛ مجوز فعالیت را بسیج می‌دهد چون باید پشتیبانی قانونی و معنوی از گروه‌های جهادی انجام دهد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان شهرکرد بیان داشت: گروه‌های جهادی، صندوق قرض الحسنه و تعاونی‌ها از یکدیگر پشتیبانی کنند؛ با کمک یکدیگر می‌توانید خیلی از معضلات شهر و روستاها را حل کنید.

وی خطاب به جهادگران اظهار کرد: با کارهای جهادی دل امام زمان (عج) را شاد می‌کنید.

بهرامی تصریح کرد: سال گذشته کمک‌های خوبی در کارآموزی و کلاس آموزشی توسط فنی و حرفه‌ای انجام شده است.

وی گفت: گمنامان عرصه جهاد و فعالیت برای پیشرفت و آبادانی کشور تلاش می‌کنید تا تمدن نوین اسلامی و ظهور امام زمان (عج) را شاهد باشیم.

۵ هزار دانشجو در قالب گروه‌های جهادی سازماندهی شدند

در این نشست وفا همتی مسئول قرارگاه گروه‌های جهادی سپاه قمر بنی هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: بحث جهاد از ابتدای انقلاب اسلامی نمود بسیار ارزشمندی داشت؛ حرکت جهادی در کشور که به فرمان امام راحل شروع شد خدمات بسیار ارزشمندی در مناطق محروم، روستا و کشور به ارمغان آورد.

وی بیان داشت: مقام معظم رهبری با توجه به نیاز کشور در نظر گرفتند یک جهاد شکل بگیرد و این جهاد در کنار سپاه با همراهی بسیجیان نقش آفرینی کند.

مسئول قرارگاه گروه‌های جهادی سپاه قمر بنی هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری یادآور شد: بسیجیان با نیت خدمات رسانی برای مردم و حضور در مناطق محروم سازماندهی شدند.

وی افزود: ۵ هزار دانشجو در گروه‌های جهادی سازماندهی و اعزام شدند تا در محرومیت زدایی نقش داشته باشند.

همتی گفت: خدمات ارزشمندی در استان در بخش پزشکی، فرهنگی، آموزشی و … نمایان می‌باشد و همه مردم استان از خدمات گروه‌های جهادی آگاهی دارند.

وی با اشاره به سخنرانی مقام معظم رهبری اظهار کرد: در کار جهادی اگر پول هزینه شود، سرمایه است.

مسئول قرارگاه گروه‌های جهادی سپاه قمر بنی هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری بیان داشت: اگر گفتمان جهادی تبدیل به گفتمان عمومی شود تأثیرات ارزشمندی در رشد و بالندگی کشور دارد.

کد خبر 6099860

دیگر خبرها

  • فعالیت بیش از ۷۰۰ گروه جهادی در چهارمحال و بختیاری
  • ساخت ۱۰۴۰ واحد نهضت ملی مسکن در قم توسط بسیج سازندگی
  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • فعالیت در نشریات دانشجویی تمرینی برای ورود به عرصه ملی و بین‌المللی رسانه است
  • فعالیت در نشریات دانشجویی تمرینی برای ورود به عرصه بین‌الملل رسانه است
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • آبرسانی به ۳۰ روستا توسط بسیج سازندگی استان البرز
  • درخشش گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی خوزستان در کشور
  • گروه‌های جهادی بسیج مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • گروه‌های جهادی ۱۸۰ برنامه در شاهرود اجرا می‌کنند