Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سومین روز از آبان ماه 96 با اخبار و حاشیه های فراوانی در عرصه هنر و فرهنگ روبرو بود که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به گفته‌های مهران نائل درباره نبود بزرگ آقا در فصل دوم شهرزاد اشاره کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، سومین روز از آبان ماه 96 با اخبار و حاشیه های فراوانی در عرصه هنر و فرهنگ روبرو بود که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به گفته‌های مهران نائل درباره نبود بزرگ آقا در فصل دوم شهرزاد اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره حضور دوباره خود در عرصه تئاتر افزود: علاوه بر شهرزاد به تازگی تهیه کنندگی نمایش آبجی را پذیرفته‌ام که این نمایش به امید خدا در سالن سایه تئاتر شهر روی صحنه خواهد رفت.

شهرام مکری در مرحله پیش از تولید پدر مجرد/هجوم از ماهی و گربه بیشتر می‌فروشد

شهرام مکری نویسنده و کارگردان سینما در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان در خصوص فعالیت‌های خود در عرصه سینما گفت: این روزها کاملاً درگیر اکران و تبلیغات "فیلم هجوم" هستم و فرصتی برای تولید اثری تازه ندارم. بخشی از مراحل فنی این فیلم نیز باقی مانده که باید تا قبل از اکران آماده شود.

وی درباره تفاوت نسخه فیلم هجوم برای اکران عمومی نسبت به نسخه جشنواره افزود: این فیلم بدون هیچ تغییر و سانسوری نسبت به نسخه‌ای که به جشنواره ارائه شد، آبان ماه اکران خود را آغاز خواهد کرد.

کارگردان فیلم اشکان و انگشتر متبرک درباره تفاوت نگاه شورای صنفی نمایش و جشنواره فجر نسبت به اکران هجوم تاکید کرد: من احساس می کنم مدیریت و دبیرخانه جشنواره فیلم فجر سال گذشته کمی  دیر در مورد اکران فیلم هجوم برخورد کردند و شاید به خاطر همین هجوم به جشنواره فیلم فجر نرسید. 

وی درباره پیش بینی خود نسبت به فروش فیلم هجوم تصریح کرد: امیدوارم تمام آنهایی که فیلم ماهی و گربه را دیدند به تماشای هجوم هم بنشینند. البته این پیش بینی را می‌کنم که اتفاقات بهتری برای هجوم افتاده و طیف گسترده‌تری به تماشای هجوم بنشینند. هجوم نسبت به سایر آثار من خط داستانی پررنگ تری داشته و به نوعی همگانی تر است.

برای مشاهده ادامه این گفت‌وگو اینجا کلیک کنید.

وزارت ارشاد مخالفت نکند فصل دوم آسپرین زمستان کلید می‌خورد/دو فیلمنامه جدید به رسانه ملی تحویل داده‌ام

حمید سلیمی فیلم‌نامه‌نویس سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درباره آخرین فعالیت‌های خود گفت: طرح دو سریال را در مرحله نگارش دارم. یکی از آنها به سفارش شبکه دو با مضمون کودک و نوجوان و دیگری به سفارش شبکه سه با مضمون آسیب‌های اجتماعی شبکه‌های مجازی است.

وی افزود: اسم طرحی که برای شبکه دو آماده می کنم"بال شکسته" نام دارد و به ورزش مدارس می پردازد که قرار است با مشارکت آموزش و پرورش تولید شود. طرح شبکه سه نیز در مراحل ابتدایی است و هنوز اسم مشخصی ندارد.

سلیمی درباره آثار آماده ساخت خود در عرصه سینما بیان کرد: فیلم سینمایی "نسکافه" با همکاری فرهاد نجفی تقریباً آماده ساخت است و در مرحله بازنویسی نهایی قرار دارد، اثری تک پرسوناژ که در خیابان‌های تهران می‌گذرد و آپارتمانی نیست. به طور قطعی "نسکافه" امسال تولید می‌شود و امید داریم یکی از فیلم‌های اکران نوروز باشد.

برای مشاهده ادامه این گفت‌وگو اینجا کلیک کنید.

دختر سه ساله امام حسین(ع) سر پدر را در آغوش گرفت/حضرت رقیه(س) باب‌الحوائج است

سعید شمس کارشناس علوم قرآنی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره شهادت حضرت رقیه(س) گفت: حضرت رقیه(س) دختر 3 ساله امام حسین(ع) و جزو کاروان اسرای کربلا بودند و امام حسین(ع) همواره به خاطر دخترشان به حضرت زینب(س) سفارش می کردند که در برابر مصیبت صبر پیشه کنید و تحمل کنید که مبادا از کوره در رفته و مرتکب اشتباهی شوید. تحمل کنید تا ماجرا بگذرد.

وی ادامه داد: یکی از مسائلی که حضرت زینب(س) با  امام حسین(ع) مطرح می‌فرمودند این بود که اگر کودکان گلایه کنند من نمی‌توانم جوابگوی آنها باشم که یکی از آنها حضرت رقیه(س) دختر سه ساله امام حسین(ع) بود.
 
این کارشناس علوم قرآنی اظهار کرد: حضرت رقیه(س) بنا بر ماجرایی که مشهور است در خرابه‌های شام خواب پدر را می‌بیند، از خواب بیدار می‌شود و بهانه پدر را می‌گیرد. از آنجا که این خرابه در کنار کاخ یزید بود این اتفاق به گوش یزید می‌رسد و او دستور می‌دهد سر مطهر امام حسین(ع) را برای حضرت رقیه(س) ببرند.

برای مشاهده ادامه این گفت‌وگو اینجا کلیک کنید.

علی نصیریان الگوی بی‌نقص عرصه بازیگری است/بزرگ آقا ستون اصلی سریال شهرزاد بود

مهران نائل بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، در خصوص فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری گفت: پیشنهادهایی برای بازی در چند اثر سینمایی و تلویزیونی داشته‌ام اما هنوز هیچ کدام قطعی نشده و تنها بازی در فصل سوم سریال شهرزاد را پشت سر می گذارم.

وی درباره حضور دوباره خود در عرصه تئاتر افزود: علاوه بر شهرزاد به تازگی تهیه کنندگی نمایش آبجی را پذیرفته‌ام که این نمایش به امید خدا در سالن سایه تئاتر شهر روی صحنه خواهد رفت.

بازیگران سریال "شهرزاد" درباره حضور خود در جشنواره فیلم فجر امسال تاکید کرد: چندین پیشنهاد مطرح شده اما به طور قطعی با فیلم "کار کثیف" به کارگردانی "خسرو معصومی" در جشنواره امسال حضور خواهم داشت. این فیلم در حال حاضر مراحل فنی و صداگذاری را پشت سر گذاشته و به امید خدا به جشنواره خواهد رسید.

وی درباره نقش خود در این فیلم ادامه داد: نقش جذاب و متفاوتی را در این فیلم بازی کرده‌ام و در کل امیدم به "کار کثیف" و حضور موفقش در جشنواره بسیار زیاد است.

نویسنده و کارگردان نمایش "بهمن کوچیک" درباره شانس خود برای کسب سیمرغ بلورین جشنواره تاکید کرد: زیاد به جایزه یا سیمرغ جشنواره فکر نمی کنم. برای من خود نقش و اثر مهم است و اینطور نیست که برای جایزه هر نقشی را بپذیرم. خوشبختانه نقشم در در کار کثیف جای کار بسیاری داشت و همین برای من مهم‌ترین اتفاق است.

برای مشاهده ادامه این گفت‌وگو اینجا کلیک کنید.

افزایش سن مرا از سینما دور کرده است/دیگر به درخشیدن در جشنواره فیلم فجر فکر نمی‌کنم

علی دهکردی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، در خصوص فعالیتهای کنونی خود در عرصه بازیگری گفت: هم‌اکنون "نمایش سهرودی" به کارگردانی "شکرخدا گودرزی" را هر شب در تالار وحدت تهران روی صحنه دارم و از تمامی مردم دعوت می‌کنم تا برای تماشای این نمایش به این مجموعه بیایند.

وی درباره چگونگی حضور و بازگشت خود به عرصه تئاتر افزود: پروژه سهروردی اتفاقی ملی است زیرا در مورد یکی از بزرگترین چهره‌های تاریخ ایران و معدود اندیشمندانی است که تسلط ویژه ای بر علم و دین دارند. ملی بودن پروژه و علاقه ام به این اندیشمند باعث شد تا دعوت شکرخدا گودرزی را با کمال میل قبول کنم. در این نمایش با عزیزانی همچون اصغر همت، حبیب دهقان نسب، فخرالدین صدیق‌شریف، افسر اسدی همبازی هستم.

بازیگر فیلم سینمایی از کرخه تا راین در خصوص لزوم تماشای چنین آثاری از سوی مخاطبان تاکید کرد: این چنین اشخاصی همچون سهروردی باید بهتر و بیشتر از سوی مردم شناخته شوند. در حال حاضر یکی از بزرگترین خیابان‌های تهران به نام سهروردی است اما اگر از مردم همان منطقه بپرسید، شاید درباره وی اطلاعاتی نداشته باشند.

وی درباره حضور دوباره خود در تلویزیون تاکید کرد: علاوه بر پروژه سهروردی، فیلمبرداری سریال 87 متر به کارگردانی کیانوش عیاری را نیز طی این روزها پشت سر می‌گذارم.

برای مشاهده ادامه این گفت‌وگو اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۵۱۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو

چهل و ششمین جشنواره بین‌الملی فیلم مسکو به کار خود پایان داد و فیلم «آه سرد» موفق به کسب جایزه بهترین کارگردانی شد و جایزه بهترین مستند هم به «رُخ» رسید.

به گزارش ایسنا، چهل و ششمین جشنواره فیلم مسکو از ۱۹ تا ۲۶ آوریل (۳۱ فروردین تا ۷ اردیبهشت) در روسیه برگزار شد و در شب اختتامیه فیلم «آه سرد» به کارگردانی ناهید عزیزی صدیق جایزه سنت جورج نقره‌ای بهترین کارگردانی بخش مسابقه اصلی، جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران و تقدیرنامه نتپک (شبکه ارتقای سینمای آسیا و اقیانوسیه) شد و همچنین جایزه بهترین مستند این رویداد سینمایی هم به «رُخ» ساخته سام کلانتری رسید.

در جشنواره مسکو امسال هم جایزه سنت جورج طلایی بهترین فیلم این رویداد سینمایی نیز به فیلم مکزیکی «شرم» ساخته «میوئل سالگادو» رسید.

«آهو» ساخته هوشنگ گلمکانی، «رُخ» ساخته سام کلانتری در بخش مسابقه آثار مستند، «سرد روشن» ساخته علی دارایی و «تاکسیدرمیست» ساخته سوسن سلامت و بهزاد علوی در بخش مسابفه فیلم های کوتاه و انیمیشن کوتاه «پیچ تاریخی» به کارگردانی میلاد محمدی و سریال «پوست شیر» برادران محمودی دیگر آثار ایرانی جشنواره مسکو امسال بودند.

چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو در بخش ویژه‌ای نیز به مرور آثار داریوش مهرجویی کارگردان فقید ایرانی پرداخت و فیلم‌های «هامون»، «گاو»، «درخت گلابی»، «لیلا»، «پری» و «اشباح» از جمله آثار این کارگردان فقید ایرانی به نمایش گذاشته شد.

جشنواره مسکو امسال طی هشت روز برگزاری میزبان نمایش ۲۴۰ فیلم از ۵۶ کشور بود. این جشنواره در سال ۱۹۳۵ تأسیس شد که آن را به دومین جشنواره قدیمی فیلم جهان پس از ونیز تبدیل می‌کند. جشنواره مسکو در ابتدا به صورت دوسالانه برگزار می‌شد اما از سال ۱۹۹۵ رویدادی سالانه شد، اگرچه در سال های ۱۹۹۶ و ۱۹۹۸ برگزار نشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • داوران جشنواره کن معرفی شدند
  • داوران جشنواره کن چه کسانی هستند؟
  • اعضای هیئت داوران جشنواره فیلم کن معرفی شدند
  • آقای حسن فتحی! تکلیف ما با آخرین ساخته شما دقیقا چیست؟
  • وقتی «خانه خدا» سینماها را شلوغ کرد
  • آقای حسن فتحی! تکلیف ما با آخرین ساخته شما دقیقاً چیست؟
  • فیلم سینمایی تاریخی اقتباسی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری