Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - حسن بيگي با بيان اينکه بررسي موضوع انگشت نگاري ايتاليا از نمايندگان براي سفر به اين کشور به وزارتخارجه محول شده است،‌ گفت: وزارتخارجه هنوز گزارشي در اين حوزه به کميسيون ارائه نکرده است.
سرويس سياست مشرق - چندي پيش ابوالفضل حسن بيگي، عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس از لغو سفر خود و يکي ديگر از اعضاي اين کميسيون به ايتاليا به دليل درخواست مسئولان اين کشور براي ثبت اثر انگشت اين نمايندگان خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وي بيان داشت که اين موضوع از نظر عرف ديپلماتيک که نمايندگان داراي مصونيت هستند خلاف بوده و قرار شده که وزارت خارجه در اين زمينه رايزني‌هاي لازم را با طرف ايتاليايي انجام دهد.
خبرنگار سياسي مشرق در تماسي با نماينده مردم دامغان در مجلس شوراي اسلامي درباره چند و چون اين ماجرا و پيگيري‌ها و نتيجه حاصله مصاحبه‌اي داشته که در ادامه مي‌خوانيد:‌
حسن بيگي با بيان اينکه از سوي وزارتخارجه شاهد اقدامي در اين راستا نبوده‌ايم، گفت: وزارت خارجه قرارده بوده که گزارشي در اين زمينه به کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس ارائه دهد که هنوز گزارشي در اين زمينه به دست ما نرسيده است.
وي درباره علت سفر اين دو نماينده به کشور ايتاليا اظهار داشت:‌ يکي از وظايف کميسيون امنيت ملي وسياست خارجي مجلس نظارت بر عملکرد وزارت خارجه است. يکي از مباحثي که در حال حاضر نمايندگان به شدت پيگير آن هستند کاربرد سفارتخانه‌هاي جمهوري اسلامي ايران در خارج از کشور در جهت تقويت بنيه اقتصادي کشور و پيگيري مسائل اقتصاد مقاومتي است. از طرف مجلس به کميسيون امنيت ملي ماموريتي در کنار وظايف ذاتي خود داده شده که ما از سفارتخانه‌ها بازديد داشته باشيم و با نوع کارشان آشنا شويم و وظايف محوله‌اي که بر روي دوش آنها قرار داده شده را بررسي کنيم.
اين نماينده مجلس افزود: نظارت ما بر عملکرد سفارتخانه‌ها مخصوصا معطوف به فعاليت آنان بعد از برجام است که بررسي کنيم که شرايط اروپا و ارتباط آنان با سفارتخانه‌هاي ايران در پسابرجام به چه صورت است. به همين دليل به دو نفر از اعضاي کميسيون يعني آقاي کمالي و بنده ماموريت داده شد که بررسي‌هاي لازم را با سفر به ايتاليا از سفارتخانه ايران در اين کشور انجام دهيم.
حسن بيگي با بيان اينکه به دليل انگشت نگاري از نمايندگان توسط کشور ايتاليا اين سفر لغو شد، بيان کرد: کشور ايتاليا اعلام کرد که نمايندگان براي سفر به اين کشور بايد انگشت نگاري شوند که اين موضوع در کميسيون مطرح شد و بنده اعلام کردم اگر قرار بر انگشت نگاري باشد بنده به اين سفر نمي‌روم زيرا اين موضوع توهين به جمهوري اسلامي است و جايگاه مجلس زير سئوال مي‌رود. اين نوع برخورد ايتاليا غيرقانوني است.
نماينده دامغان افزود: با بررسي که در اين زمينه در کميسيون امنيت ملي صورت گرفت، مقرر شد وزارت خارجه اين موضوع را پيگيري کند. آقايان عراقچي و بهرام قاسمي ، معاون وزير و سخنگوي وزارتخارجه در کميسيون حضور پيدا کردند و قرار شد که اين موضوع را پيگيري و رفع کنند و همان انگشت نگاري که نيروي انتظامي انجام مي‌دهد براي مسئولان کشور ايتاليا قابل قبول باشد.
حسن بيگي با بيان اينکه طي دو جلسه با حضور مسئولان وزارتخارجه اين موضوع بررسي شد، گفت: مقرر شده که آقايان بروند اين موضوع را بررسي کنند اما هنوز گزارش خود را در اين زمينه به کميسيون نياورند.
وي با اشاره به اينکه موضوع انگشت نگاري از نمايندگان براي ورود به کشوري‌هاي ديگر کم سابقه بوده است، اظهار داشت:‌ من با تعدادي از نمايندگان که در اين حوزه صحبت کردم غير از يکي دو مورد که به کشورهاي اروپايي سفر کرده بودند انگشت نگاري صورت نگرفته و چنين موضوعي وجود نداشته است. برخي از نمايندگان نيز بر اين موضع تاکيد داشتند که اگر قرار بر انگشت‌نگاري باشد اين کار را انجام نخواهند داد و سفر را لغو خواهند کرد.
نماينده مردم دامغان در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه دو هفته از وقتي که وزارتخارجه بايستي اين مسئله را بررسي و به کميسيون ارائه مي کرده گذشته است گفت:‌ اين موضوع هنوز در سطح کميسيون امنيت ملي مجلس در حال بررسي است و اگر مسئله برطرف نشود مقرر است که اين موضوع به رياست مجلس اطلاع داده شود. البته با مباحث جديدي که وزارتخارجه مانند اراجيفي که اخيرا ترامپ گفته است پيدا مي‌کند، معمولا طبيعي است که اين مباحث کمي عقب بيفتد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۵۱۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب العجل قالیباف برای دولت رئیسی /فقط تا روز یکشنبه برای برنامه اقتصادی منتظر می مانیم /جلسه سومی وجود ندارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش ها در مجلس برگزار شد.

آنگونه که فارس روایت کرده، قالیباف در این نشست با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد گفت: زیرا در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارائه کنیم و در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفت و گو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکارها به جمع‌بندی برسیم، تصریح کرد: واقعیت این است که ناترازی ها در قیمت ارز تاثیرگذار است بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت و دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

رئیس قوه مقننه کشورمان با یادآوری اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم های سیاسی قرار دارد درحالی که اگر ترکیب آنها را با هم رعایت کنیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد.

وی افزود: همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیارهای موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکردهای اقتصادی در این زمینه، گفت: به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

در این جلسه محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارائه کرد.

همچنین وزیر اقتصاد و روسای کمیسیون های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکارهای خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

حجت‌الاسلام بحرینی نماینده مشهد نیز در این جلسه صدای فردی را پخش کرد که در تماس با دفتر ارتباطات مردمی خود، انتقادات صریحی را علیه سیاست‌های کنونی مطرح کرده و تاکید می‌کرد که این رویکرد به تولید کننده و مصرف کننده آسیب زده است.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899486

دیگر خبرها

  • ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی / فقط تا روز یکشنبه می‌مانیم /جلسه سومی وجود ندارد
  • ضرب الأجل قالیباف برای دولت رئیسی /فقط تا روز یکشنبه برای برنامه اقتصادی منتظر می مانیم /جلسه سومی وجود ندارد
  • ضرب العجل قالیباف برای دولت رئیسی /فقط تا روز یکشنبه برای برنامه اقتصادی منتظر می مانیم /جلسه سومی وجود ندارد
  • منتظر برنامۀ بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • بازدید نمایندگان مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع
  • بازدید نمایندگان کمیسیون امنیت ملی مجلس از بخش های فضایی و موشکی وزارت دفاع / رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • بررسی وضعیت عفاف و حجاب در برنامه «آرمان»
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق
  • نشست نمایندگان ملی بریکس در روسیه