Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@17:11:39 GMT

طرح های گردشگری باید به روز و کارآمد باشد

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۵۵۹۰۴

طرح های گردشگری باید به روز و کارآمد باشد

کرمانشاه- ایرنا- مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران با اشاره به ظرفیت های استان کرمانشاه در زمینه گردشگری گفت: طرح های ارائه شده در زمینه توسعه گردشگری باید به روز و کارآمد شوند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، نعمت الله شهبازی چهارشنبه شب در نشست هم اندیشی فعالان گردشگری کرمانشاه که در هتل لاله بیستون برگزار شد، اظهار داشت:
بخش اعظمی از ظرفیت های شرکت توسعه گردشگری ‌ایران در استان کرمانشاه متمرکز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: شرکت توسعه گردشگری ایران شرکت های استانی نیز دارد که یکی از فعال ترین و توانمند ترین آن در کرمانشاه فعال است.
مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران با بیان اینکه این شرکت به ظرفیت استان کرمانشاه ایمان دارد، گفت: امیدواریم بتوانیم از سرمایه های گردشگری استان کرمانشاه دفاع کنیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه نیز در این جلسه گفت: ایجاد شغل در بخش صنعتی بسیار هزینه بر و دشوار است از این رو برای توسعه باید به سمت توسعه گردشگری تجارت و خدمات ‌برویم.
مجتبی نیک کردار افزود: زیرساخت های توسعه در استان کرمامشاه بسیار مناسب است که از جمله آنها می توان به جاده های مناسب، فرودگاه، راه آهن و مراکز اقامتی اشاره کرد.
وی با بیان اینکه پس از به روی کارآمدن داعش در عراق مقداری تمایل گردشگران برای سفر به کرمانشاه کاهش پیدا کرد، گفت: ما مشکلات حاد امنیتی در کرمانشاه نداریم.
استان کرمانشاه با 2 میلیون نفر جمعیت دارای بیش از چهار هزار اثر تاریخی شناسایی شده است که تاکنون بیش از 2 هزار 200 اثر آن ثبت ملی شده و مجموعه آثار تاریخی بیستون نیز در فهرست آثار جهانی قرار گرفته است.
7445/8066 خبرنگار:سامان رحمتیان ** انتشاردهنده:علی مولوی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۵۵۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منتظر ثبت چند اثر جهانی دیگر در قزوین

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، توسعه گردشگری نیازمند استفاده حداکثری از ظرفیت هاست. گردشگری و شناسنامه استان قزوین آثار تاریخی و فرهنگی فراوانی آن است که بیشتر گردشگران چه داخلی و خارجی در بازدید ازاین اثار و ظرفیت‌ها علاقه مندی خود را اعلام می‌کنند که نیازمند معرفی است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در برنامه گفت و گوی ویژه خبری گفت: گردشگری قزوین و داشته‌های آن که این استان برای توسعه گردشگری دارد می‌تواند یکی از بهترین چشم انداز‌های توسعه باشد و گردشگری با همه دستگاه‌ها در ارتباط است و سازمان گرشگری بعنوان هماهنگ کننده این دستگاه‌ها فعالیت می‌کند. قزوین پله اول گردشگری که داشتن جاذبه‌های گردشگری است داراست.
محمدی گفت: ارتباط گردشگری با دستگاه دیگر لازم می‌دارد که تفاهم نامه‌هایی با آنها امضا شود. در برنامه ششم توسعه این اقدام بسیار پیگیری شد و در برنامه هفتم هم پیش بینی شده است. در استان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بسیار با گردشگری در ارتباط است. با راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی هم همینطور تفاهم نامه‌هایی امضا شده است. این تفاهم نامه‌ها منجر به تهیه بسته سرمایه گذاری در حوزه گردشگری خواهد شد.
وی تصریح کرد: سال ۱۴۰۲ اتفاق ویژه برای استان ثبت جهانی سعدالسلطنه بود. امسال ۸۰۰ هزار گردشگر در ایام عید از استان بازدید کردند که باتوجه به تقارن با ماه رمضان ۲۲ درصد کاهش را شاهد بودیم. البته کاهش اقامت را هم در پی داشت و نشان می‌دهد که در حوزه تبلیغات نیاز به فعالیت بیشتری داریم.
معاون گردشگری گفت: با کتاب راهنمای گردشگری طبیعی استان قدمی برداشته شد که ۲۴ مسیر گردشگری مشخص شد. طبیعت گردی نوعی گردشگری است که می‌تواند بسیار آسیب پذیر باشد. بعنوان مثال غار قلعه کرد بجز اینکه آثار طبیعی است آثار تاریخی هم می‌باشد و باید در پذیرش گردشگر دقت شود. اقامتگاه‌های بومگردی که هم اکنون به ۱۲ اقامتگاه رسیده است و ۳۸ موافقت اصولی با احداث آن صورت گرفته است.
محمدی اظهار کرد: تور‌های گردشگری می‌توانند در زمینه معرفی اماکن طبیعت گردی بسیار مفید باشند. تشکل‌های ورزشی و انجمن‌ها هم می‌توانند این تور‌ها را انجام دهند. تدوین استراتژی برای جذب گردشگر خارجی یکی از برنامه‌های سال ۱۴۰۳ است. ما باید بدانیم کجا باید تبلیغ کنیم و در کدام نمایشگاه باید شرکت کنیم؟ سه اپلیکیشن‌های شناساندن استان قزوین در دسترس است، اما خود این اپلیکیشن‌ها به درستی معرفی نشده اند. از سال گذشته همکاری با فعالان فضای مجازی را آغاز کردیم. ثبت جهانی الموت را امسال پیش رو داریم و حضور فعالان فضای مجازی می‌تواند بسیار تاثیرگذار باشد. نداشتن ثبت جهانی در استان قزوین قبلا آسیب بیشتری به صنعت گردشگری وارد می‌کرد.
وی تصریح کرد: ۱۴ محور در حوزه گردشگری مذهبی تعریف شده است. این روند در تناسب با گردشگری طبیعی هم می‌تواند باشد. ما نیازمند همکاری تاسیسات گردشگری و سایر نهاد‌ها و مجموعه مدیریتی استان هستیم.

دیگر خبرها

  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • جزئیات اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • ایران به هاب ترانزیت داده نزدیک می‌شود؟
  • پهپاد‌ انتحاری ایرانی ، ابزار کارآمد روسیه در جنگ اوکراین
  • پهپاد‌های انتحاری «شاهد» چگونه به ابزار کارآمد روسیه در جنگ اوکراین تبدیل شدند؟
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» طرحی برای کمک به اقتصاد روستا
  • دستورکار قرار گرفتن برگزاری پنج برنامه در حوزه گردشگری خوراک
  • منتظر ثبت چند اثر جهانی دیگر در قزوین