Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-01@01:32:25 GMT

وقتی آب به پوست سخت می‌گیرد!

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۵۶۷۱۴

احتمالا شنیده اید که آب سخت (آبی که از محتوای بالای مواد معدنی برخوردار است) با لوله ها و لوازم خانگی مهربان رفتار نمی کند. در نتیجه، نباید انتظار داشته باشید که پوست بدنتان در صورت مواجهه مداوم با آب سخت دچار مشکل نشود. ناطقان: مراقبت خوب از پوست بهترین روش برای حفظ شادابی، جوانی و درخشانی این اندام با افزایش سن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اهمیت حفظ و نگهداری از پوستی سالم فراتر از جنبه های ظاهری است.

به نقل از "ایزی هلث آپشنز"، پوست سپری دفاعی است که از ما در برابر باکتری های مضر، رادیکال های آزاد و دیگر عوامل مشکل آفرین محیطی که بدن را تهدید می کنند، محافظت می کند.

اما چگونه می توان پوست را سالم و قوی نگه داشت؟

حتی زمانی که پوست ظاهر خوبی ندارد، وظیفه خود که محافظت در برابر دنیای خشن اطراف ما است را انجام می دهد.

شاید نخستین چیزی که باید مد نظر قرار بگیرد، شستشوی پوست است، زیرا آبی که هر روز برای پاکسازی پوست استفاده می کنید می تواند آسیب جدی به آن وارد کند.

آب سخت به پوست شما سخت می گیرد

احتمالا شنیده اید که آب سخت (آبی که از محتوای بالای مواد معدنی برخوردار است) با لوله ها و لوازم خانگی مهربان رفتار نمی کند. در نتیجه، نباید انتظار داشته باشید که پوست بدنتان در صورت مواجهه مداوم با آب سخت دچار مشکل نشود.

مطالعه ای جدید در دانشگاه شفیلد و کینگز کالج لندن نشان داده است که آب سخت به پوست آسیب وارد می کند. این به معنای آن است که شما در برابر باکتری ها، پرتوهای خورشید، محرک های موجود در صابون ها و محصولات مراقبت شخصی و هر عنصر خشن دیگر که پوست هر روز با آنها برخورد دارد، آسیب پذیرتر می شوید.

افزون بر این، مطالعه نشان داده است که آب سخت می تواند احتمال ابتلا یا تشدید اگزما - بیماری پوستی که با خارش و قرمزی پوست همراه است - را هرچه بیشتر افزایش دهد.

چرا آب سخت تا این اندازه به پوست انسان سخت می گیرد؟

دلیل اصلی این مساله به شرایط pH باز می گردد. pH پوست شما به طور معمول اسیدی است، اما آب سخت دارای pH قلیایی است. در نتیجه، آب سخت در pH طبیعی پوست تداخل ایجاد می کند، که پوست را در برابر باکتری ها و عفونت آسیب پذیرتر می سازد.

این برای نخستین بار نیست که چنین نتایجی حاصل می شوند و تا پیش از این مطالعه نیز ارتباط بین آب سخت و مشکلات پوستی نشان داده شده بود. تعامل آنها می تواند به شکل گیری خشکی پوست، آکنه و البته اگزما منجر شود.

اگر از این موضوع آگاه هستید که آب مصرفی شما از نوع آب سخت است، استفاده از سیستم کاهنده سختی آب گزینه خوبی محسوب می شود. این کار نه تنها به پوست شما کمک می کند، بلکه عمر وسایل خانگی را افزایش می دهد و از مسدود شدن لوله ها و وقوع برخی عوارض جانبی ناخوشایند، مانند بو، رسوب و لکه ها جلوگیری می کند.

پس از نصب سیستم کاهنده سختی آب پوست شما از امنیت بیشتری برخوردار خواهد شد، اما می توانید با اقدامات زیر هرچه بیشتر از بزرگترین اندام بدن خود محافظت کنید:

- استفاده روزانه از محصولات ضد آفتاب

- سیگار نکشیدن و دوری از دود سیگار

- مصرف میوه ها و سبزیجات تازه و چربی های سالم به میزان زیاد

- پرهیز از محصولات مراقبت شخصی سرشار از مواد شیمیایی و انتخاب گزینه های ساده‌تر و طبیعی

- اختصاص زمان برای مدیریت و رفع استرس از طریق مدیتیشن، یوگا، ماساژ یا هر فعالیت دیگری که احساس آرامش و راحتی را در شما ایجاد می کند

منبع: عصر ایران برچسب ها: آب ، پوست ، مواد معدنی

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۵۶۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟

دندانپزشک و متخصص بیماری‌های دهان فک و صورت گفت: مصرف شیرینی‌ها و مواد غذایی حاوی اسید می‌تواند خردگی و پوسیدگی سریع در مینای دندان ایجاد کند، خوردن لواشک‌های ترش و نوشابه‌ها به دلیل وجود اسید کربنیک باعث پوسیدگی دندان‌ها می‌شود.

الهام فقیهیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به نشانه‌های دندان آسیب دیده، اظهار کرد: درد دندان یکی از نشانه‌های دندان آسیب دیده است اما بیمار باید دقت کند مراجعه به دندان پزشک نباید تنها زمانی که درد دندان وجود دارد اتفاق بیفتد، اگر بیمار در مراحل اولیه پوسیدگی دندان به دندان‌پزشک مراجعه داشته باشد، هزینه کمتری را از لحاظ مالی و آسیب به دندان برای بیمار به همراه دارد تا اینکه در مراحل انتهایی پوسیدگی دندان به پزشک مراجعه کند.

وی افزود: وقتی که یک دندان پوسیدگی سطحی دارد با یک ترمیم و پر کردن ساده بهبود پیدا می‌کند که هزینه بسیار کمتری نسبت به درمان ریشه و عصب‌کشی که دندان پوسیده به بیمار تحمیل می‌کند، دارد.

دندانپزشک و متخصص بیماری‌های دهان، فک و صورت تصریح کرد: در پوسیدگی سطحی بافت دندان هم کمتر تخریب می‌شود، اما وقتی که دندانی عصب‌کشی یا مورد درمان ریشه قرار گیرد دیگر بیمار درد را حس نمی‌کند و بافت دندان بسیار شکننده شده و نیاز به درمان روکش و پروتزهای دندانی دارد، از این جهت حائز اهمیت است زمانی که بیمار احساس پوسیدگی دندانی داشت، سریع به دندان پزشک مراجعه کند.

وی با اشاره به حساسیت دندان‌های پوسیده به بعضی از مواد غذایی گفت: دندان وقتی در معرض پوسیدگی قرار دارد، اولین حساسیتی که نشان می‌دهند به خوردن مواد غذایی شیرین و سرد است، هنگامی که بیمار مواد غذایی شیرین را می‌خورد این مواد لا به لای شیارهای دندان می‌رود و موجب شروع یک درد تیر کشنده شده که بعد از مدتی این درد تسکین پیدا می‌کند.

فقیهیان ادامه داد: این درد غیرقابل تحمل نیست و بیمار سریع به دندان پزشک مراجعه نمی‌کند، به همین دلیل وقتی بیمار یک ماه غذایی سرد مانند یک لیوان آب خنک را مصرف می‌کند، این نوع احساس درد شکل گرفته و سریع هم آرام می‌شود، در این مرحله دندان احتمال دارد دچار پوسیدگی شده و نیاز به درمان ریشه و عصب‌کشی نداشته باشد.

وی با بیان اینکه پوسیدگی خود به خود درمان نمی‌شود، ادامه داد: بسیاری از اعضای بدن هستند که وقتی دچار بیماری می‌شوند، سیستم ایمنی بدن می‌تواند آن را درمان کند، اما بافت دندان از این مورد تبعیت نمی‌کند، وقتی که مینای دندان پوسیده شد دیگر بهبودی در کار نیست.

دندانپزشک و متخصص بیماری‌های دهان، فک و صورت عنوان کرد: پوسیدگی‌های دندان را در بعضی از موارد با رعایت نکاتی می‌توان کمتر کرد، اما بهبودی توسط بافت بدن صورت نمی‌گیرد، همچنین لازم است بدانیم پوسیدگی شروع به پیشرفت می‌کند تا به عصب دندان برسد، در این مرحله بیمار یک درد غیرقابل تحمل و شبانه روزی را تجربه می‌کند و شدت درد شب‌ها بیمار را از خواب بیدار می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: احتمال دارد بیمار یک لیوان چای داغ مصرف کند و درد خیلی شدید و تیر کشنده‌ای را داشته باشد، وقتی که بیمار درد دندان را تجربه می‌کند، دندان او نیاز به عصب‌کشی دارد، یعنی درد طولانی مدت با محرک‌های بیشتری صورت می‌گیرد، بسیاری از اوقات احتمال دارد پوسیدگی به عصب دندان برسد و دندان نیاز به عصب‌کشی داشته، اما بیمار هیچ دردی نداشته باشد و درمان ریشه بدون وجود درد برای بیمار تجویز شود.

کدام مواد غذایی پوسیدگی سریع در دندان ایجاد می‌کند؟

فقیهیان با تاکید بر اینکه مصرف شیرینی‌ها و مواد غذایی حاوی اسید می‌تواند خردگی و پوسیدگی سریع در مینای دندان ایجاد کند، گفت: خوردن لواشک‌های ترش و نوشابه‌ها به دلیل وجود اسیدکربنیک باعث پوسیدگی دندان‌ها می‌شود، بنابراین مدت زمان استفاده از این مواد غذایی حائز اهمیت است، برخی از افراد عادت دارند لیمو ترش را با دندان فشار دهند و این حرکت می‌تواند پوسیدگی و آسیب به بافت مینای دندان را برای بیمار ایجاد کند.

وی در خصوص اهمیت مراجعه زود هنگام به دندان‌پزشک تصریح کرد: مراجعه به دندان‌پزشکی وابسته به رعایت بهداشت دهان بیمار دارد، افرادی که رعایت بهداشت دهان آن کمتر بوده و مصرف مرتب سیگار و محرک‌ها را دارند، باید هر شش ماه یک بار به دندان‌پزشک مراجعه کنند، اما افرادی که بهداشت دهان را به خوبی رعایت می‌کنند و استفاده مسواک، نخ دندان و دهان‌شویه‌های فلوراید دارند، مراجعه آنها به دندان‌پزشکی می‌تواند در زمان طولانی‌تر و هر ۱۲ تا ۱۸ ماه یک بار انجام شود.

دندانپزشک و متخصص بیماری‌های دهان، فک و صورت عنوان کرد: مراجعه به دندان‌پزشکی بر اساس ارزیابی و بروز پوسیدگی دندان‌های بیمار است، پیشگیری بهتر از درمان است، باید مراجعه کودکان به دندان‌پزشک هر شش ماه یا سالی یک بار انجام شود، به دلیل اینکه دندان‌های کودکان تازه روییده شده و مداخله زودتر هزینه‌های درمانی کمتر و نتیجه بهتری را به دنبال دارد و اگر نیاز به فلورایدتراپی باشد، توسط دندانپزشک صورت می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: باید بدانیم در موارد انتهای پوسیدگی دندان اگر به دندان‌پزشک مراجعه کنیم، هزینه‌های بیشتری به بیمار تحمیل می‌شود، در واقع وقتی که یک دندان ترمیم می‌شود، نسبت به زمانی که نیاز به عصب‌کشی دارد، استحکام بیشتری خواهد داشت، اما با درمان ریشه‌ای دندان استحکام آن کمتر می‌شود و نیاز به درمان‌های جانبی مانند روکش دندان هم ضرورت پیدا می‌کند.

کد خبر 748407

دیگر خبرها

  • پیری زودرس و سرطان؛ سیگار همه چیز را نابود می‌کند
  • تقویت کننده موی مردانه
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • طرز تهیه بستنی در خانه + ویدئو | فوت و فن درست کردن بستنی ساده بدون ثعلب و دستگاه | فقط ۱۰ دقیقه وقتتان را می‌گیرد
  • کشف خطر جدید میکروپلاستیک‌ها بر سلامت
  • ویپ و خطراتی فراتر از آسیب به ریه و مغز
  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آن‌ها را کند
  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آنها را کند
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟