Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان گفت: اقدامی تحسین برانگیز روستاییان استان از اراضی خود 120 زمین را برای ایجاد فضای ورزشی واگذار کردند و از آنجایی که این اقدام بی سابقه بود ردیف اعتباری برای آن تعریف شد و در 27 زمین چمن نصب شد و باقی آن در نوبت قرار دارد.

به گزارش ایسنا- ‌حسین ثوری در جمع خبرنگاران بیان کرد: با توسعه ورزش در نقاط مختلف استان روستاییان برای ایجاد فضاهای ورزشی بسیار تقاضا داشته اند اما به دلیل نبود مکانی مناسب ایجاد چنین فضاهایی امکان پذیر نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ثوری درباره دهکده المپیک زاهدان گفت: این دهکده بزرگترین مجتمع ورزشی در استان است که با نگاه منطقه‌ای به آن ردیف اعتباری جداگانه برای این مجموعه تعریف شده است، بنابراین امسال یک میلیارد و 200 میلیون تومان به بهسازی آن اختصاص یافته است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت وجود دهکده المپیک در استان و منطقه تا پایان برنامه ششم توسعه، حدود 13 میلیارد تومان برای بهسازی آن برنامه ریزی شد. در کنار این دهکده طی سال های اخیر 60 پروژه ورزشی در استان با اعتبار 20 تا 30 میلیارد تومانی افتتاح شد که از این میان 52 پروژه تنها در سه سال اخیر به بهره برداری رسید.

وی ادامه داد: ورزشکاران استان امروز پای خود را از بعد ملی و منطقه‌ای فراتر گذاشته‌اند و توانسته‌اند در رقابت‌های جهانی برای استان افتخار آفرینی داشته باشند و نشان دهند که توان مدال آوری در رقابت‌های ملی را نیز دارند.

ثوری گفت: با توجه به این توان رقابت‌های قهرمانی جاکارتا برای ورزش استان هدف گذاری شده و تلاش‌ها بر این است که ورزشکاران استان بتوانند با حضور در این مسابقات با کسب افتخار، برای استان و ایران نمایندگان شایسته‌ای باشند اما تداوم این موفقیت‌ها در ورزش نیاز به همفکری و تعامل ورزشکاران همه نقاط استان دارد که برای انجام این مهم 19 خانه جوان در نقاط مختلف پیش بینی شد.

به گفته وی، بسیاری از استعدادهای ورزشی استان در نقاط مختلف پراکنده هستند و باید برای شناسایی این استعدادها برنامه ریزی وسیعی انجام شود اما با این حال هیئت بازی‌های بومی، روستایی و عشایری استان توانسته حتی با حضور در محلات استان علاوه بر توسعه ورزش‌های همگانی در بخش شناسایی استعدادهای نهفته نیز اقدام‌هایی را انجام دهد اما این نمی‌تواند کافی باشد و تعامل با دستگاه‌هایی همچون آموزش و پرورش برای شناسایی استعدادهای موجود در مدارس تاثیر مهمی دارد که این تعامل‌ها انجام شده و با برگزاری برنامه‌های ورزشی همچون المپیاد ورزشی دانش آموزان تعدادی از استعدادهای ورزشی موجود در مدارس همچون امید آرامی شناسایی و حتی تا رسیدن به سکوهای قهرمانی جهان پرورش داده شدند. با این وجود مهمترین موضوع اهمیت ورزش و اولویت قرار گرفتن آن در سبد خانواده‌ها است که چندان مورد توجه قرار نگرفته است.

وی سرانه ورزش سیستان و بلوچستان را4.2 دهم درصد ذکر کرد و گفت: این سرانه با میانگین کشوری 7.5 دهم درصد اختلاف دارد که امیدواریم با طرح‌های در دست اقدام این سرانه روز به روز افزایش بیشتری داشته باشد.

ثوری افزود: همچنین با توجه به اهمیت حوزه جوانان 19 خانه جوان در سیستان و بلوچستان پیش بینی شده است.

وی تصریح کرد: طرح استعدایابی سال گذشته در 10 رشته با همکاری آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در مدارس این استان اجرا شد که امسال این رشته‌ها به 15 مورد افزایش یافته است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۵۹۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون صنایع‌ دستی اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس تفاهم‌نامه آموزشی منعقد شده، سربازان وظیفه مرزبانی استان تحت تعلیم و آموزش صنایع‌ دستی قرار خواهند گرفت.

وحیده رخشانی امروز دوشنبه در جلسه هماهنگی طرح آموزش سربازان بیان کرد: یکی از اولویت‌ها و ماموریت‌های اصلی این معاونت گسترش فرهنگ آموزش صنایع‌ دستی در حوزه‌های مختلف است که در این راستا آماده همکاری و مشارکت با تمامی دستگاه‌های اجرایی، نظامی و بخش خصوصی هستیم. 

معاون صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان افزود: در همین راستا رایزنی‌هایی در سطح کلان انجام شده است که ماحصل آن انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در زمینه آموزش‌های صنایع‌دستی با قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح شد. 

وی ادامه داد: بر اساس این تفاهم نامه، روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه جلسه عملیاتی شدن آن با حضور نمایندگان مرزبانی استان در محل معاونت صنایع دستی اداره کل برگزار و مقرر شد در مرحله اول تعداد ۱۰۰ نفر از سربازان وظیفه فرماندهی مرزبانی سیستان و بلوچستان از آموزش‌های مهارتی صنایع‌ دستی حین خدمت بهره‌مند شوند. 

به گفته رخشانی، این دوره‌ها از نیمه مردادماه آغاز شده و به مدت سه ماه ادامه خواهد داشت که بر اساس نیازسنجی و اعلام از سوی مرزبانی در رشته‌های گوهرشناسی و تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، چرم و معرق توسط معاونت صنایع‌دستی استان برگزار می‌شود. 

معاون صنایع دستی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در پایان نیز به برگزیدگان گواهینامه‌های پایان دوره مهارتی تعلق خواهد گرفت و می‌توانند از مزایای آن به منظور ایجاد کسب و کار استفاده کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد
  • ارتقای راه های سیستان و بلوچستان
  • (ویدئو) آتش گرفتن یک تریلی در سیستان و بلوچستان
  • ثبت بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان
  • کشف ۲۲ میلیاردی کالای قاچاق در مرز‌های سیستان وبلوچستان
  • وزش باد شدید در مناطق شمالی، نوار شرقی و غرب سیستان و بلوچستان
  • (ویدئو) روستاییان سیستان آب سیلاب می‌خورند!
  • پیش‌بینی وزش باد شدید در سیستان و بلوچستان
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • پیکر بی‌جان ۲ فرد غرق شده در رودخانه نیاتک پیدا شد