Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مرتضی ضرابی مدیرعامل شرکت فناوری بن‌یاخته‌های رویان در نخستین رویداد کارآفرینی رویان تک که امروز در مرکز همایش‌های رویان در حال برگزاری است، در خصوص این رویداد اظهار کرد: این رویداد کارآفرینی به عنوان اولین رویداد علوم زیستی است که با استفاده از ضایعات زایمانی که عمدتا دور ریخته می‌شوند به ارائه مدل تجاری می‌پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت فناوری بن‌یاخته‌های رویان ادامه داد: ضایعات زایمانی از جمله بندناف، خون بندناف و جفت است که در این ایده‌ها و طرح‌هایی که ارائه می‌شوند به دنبال این هستیم  همانند کاری که شرکت ها می‌کنند به جداسازی سلول‌های بنیادین از آنها بپردازیم و برای درمان بیماری‌های خونی همچون تالاسمی و سرطان خون از این ه استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه ضایعات دیگری نیز وجود دارند، گفت: ضایعاتی همچون پرده جنینی که در سوختگی‌ها و زخم‌های دیابتی به کار می‌روند به عنوان ضایعاتی هستند که با کاربرد بالینی برای درمان بیماری‌ها بسیار می‌توانند به کار گرفته شوند و به دلیل اهمیتی که این ضایعات زایمانی دارند، فراخوانی داده شد که از همه آنهایی که در زمینه استفاده از ضایعات زایمانی تبحر دارند، استفاده شود و هدف این است که فاصله بین ایده و تجاری‌سازی کم شود.

 ارسال 40 ایده و طرح به دبیرخانه رویداد کارآفرینی رویان تک

ضرابی در خصوص طرح‌هایی که به دبیرخانه این رویداد رسیده است، اظهار کرد: مجموعا 40 ایده و طرح به دبیرخانه ما ارائه شده و از مجموع آنها هشت ایده انتخاب شدند و در نهایت بعد از داوری‌ها سه ایده به عنوان ایده‌های منتخب معرفی می‌شوند و از سوی شرکت فناوری بنیاختی رویان حمایت خواهند شد.

مدیرعامل شرکت فناوری بن‌یاخته‌های رویان تصریح کرد: ضرورت برگزاری این رویداد این است که فرصتی ایجاد شود تا از همه افرادی که دارای ایده‌های خلاق هستند دعوت شود تا بیایند و به ایده بپردازند؛ همچنین از تجارب افراد کارآفرین که در زمینه ضایعات زایمانی کار کرده‌اند استفاده شود و زمینه‌ای ایجاد شود برای آشنایی افراد ایده‌پرداز با یکدیگر در بیان اینکه به ایده‌ها باید توجه کرد، اظهار کرد: صرف برگزاری رویداد و دیده شدن ایده‌ها کافی نیست، بلکه باید حمایت‌ها انجام شود تا این ایده‌ها وارد بازار شوند. این رویداد به عنوان نقطه شروعی است برای توسعه کسب و کارهایی که می‌توانند در اکوسیستم قدم بردارند.

ضرابی خاطرنشان کرد: اگر حمایت‌ها به خوبی انجام شود و به درستی حمایت شوند هرکدام از آنها این پتانسیل را دارند که به عنوان محصولی دانش‌بنیان به شرکت‌های دانش‌بنیان معرفی شوند و بخشی از زیست بوم کسب و کار را تشکیل دهند.

مدیرعامل شرکت فناوری بن‌یاخته‌های رویان با یادآور شدن این موضوع که راه تازه شروع شده است، گفت: کارگاه‌های آموزشی در این رویداد برگزار می‌شود که به همه افراد کمک می‌کند تا آموزش‌های لازم را در حوزه کسب و کار و ورود به بازار کسب کنند؛ راه ما تازه شروع شده است و باید ادامه پیدا کند تا در بلندمدت به خوبی تأثیرگذار باشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۳۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال گسترده دانش‌آموزان یزدی از رویداد ایده شو دانش‌آموزی

حسین ابوطالبی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این ایده‌ها از شهرستان‌های مختلف استان یزد و حتی خارج از استان در ۴ مقطع دخترانه و پسرانه به دبیرخانه ارسال شده است که ۲ هزار و ۸۰۹ ایده در حوزه زیباسازی، ۸۱۱ ایده در حوزه بازی و ۸۲۷ ایده در حوزه محیط زیست است.

ابوطالبی با بیان اینکه سال گذشته قریب به ۶۰۰ ایده در این رویداد داوری شد، بیان کرد: پیش بینی برای این رویداد با توجه به روال سالهای قبل حدود هزار ایده بود ولی استقبال بیش از ۷ برابری نسبت به سال قبل ما را غافلگیر کرد و مجبور به تغییراتی در روند داوری رویداد شدیم. وی تداوم و استمرار در برگزاری رویداد و همکاری مؤثر بین شهرداری و آموزش و پرورش و همچنین افزایش تجربه تیم اجرایی را از مهمترین عوامل این استقبال عنوان کرد.

وی از جمله اقدامات برای افزایش مشارکت دانش آموزان و آشنایی هر چه بیشتر آنها با رویداد ایده شو دانش آموزی را حضور در مدارس و برگزاری کارگاه‌های معرفی، کارگاه‌های ایده پردازی و حضور دانش آموزان در قالب اردوهای شهری برای ملموس‌تر شدن نیازها در مدیریت شهر نام برد.

مدیر مرکز خلاقیت و نوآوری شهرداری یزد اعلام کرد: امسال برای اولین بار ۵ اردوی دانش آموزی در سطح شهر یزد برگزار شد که دانش آموزان در این برنامه با نگاه دقیق و جستجوگرانه به محیط شهر نیازها را ارزیابی کردند تا بتوانند ایده‌های مورد نیاز و کاربردی را ارائه کنند.

وی رویکرد این رویداد را در ابتدا افزایش توجه دانش آموزان به پیرامون خود در شهر و در وهله دوم جذب ایده‌های بومی و قابل اجرا در شهر یزد عنوان کرد و افزود: در دوره‌های قبل ایده‌هایی از خارج از استان هم به دبیرخانه ارسال شد که قابلیت بومی داشت و حتی در بین برترین‌ها نیز قرار گرفت.

ابوطالبی افزود: بالاترین سطح رسالت این رویداد اجرایی شدن ایده‌های دارای قابلیت است که برخی از ایده‌های دوره‌های قبل در شهر اجرا شده است و این مساله می‌تواند بزرگترین دستاورد شهرداری در بهره مندی از مشارکت شهروندان در مدیریت شهری باشد.

کد خبر 6087872

دیگر خبرها

  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک
  • برگزاری رویداد استارتاپی شتاب در قم
  • «رویداد استارتاپی شتاب» در پارک علم و فناوری قم برگزار شد
  • برگزاری همایش هوش مصنوعی در دانشگاه اراک
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • استقبال گسترده دانش‌آموزان یزدی از رویداد ایده شو دانش‌آموزی
  • برگزاری رویدادی برای ورود به دنیای نوآوری و خلق ایده در اینوتکس ۲۰۲۴
  • رویداد «هاکامستر» دروازه‌ای برای ورود به دنیای نوآوری و خلق ایده در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • «هاکا مستر» دروازه‌ای برای ورود به دنیای خلق ایده در اینوتکس ۲۰۲۴