Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مدير اکتشافات شرکت ملي نفت ايران با بيان جزئيات تفاهم‌نامه‌هايي که با روس‌ها امضاء شده است، گفت:‌ توسعه 10 ميدان نفتي را با روس‌ها مذاکره مي‌کنيم.
به گزارش گروه بين‌الملل اقتصادي خبرگزاري فارس، سيدصالح هندي، مدير اکتشاف شرکت ملي نفت ايران در گفت‌وگو با اسپوت‌نيک گفته است ايران و شرکت‌هاي روسي در حال مذاکره براي اکتشافات ميادين نفت و گاز در ايران هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته اين مسئول ايراني شرکت ملي نفت ايران تفاهم‌نامه‌هايي را با شرکت‌هاي روسي امضاء کرده‌اند و در حال حاضر منتظر امضاي قرارداد نهايي و آغاز انجام پروژه‌ها است.
هندي گفت:براساس گزارشي که دريافت کرده‌ام NOIC تفاهم‌نامه‌اي با لوک‌اويل روس‌نفت، زاروب‌بژنفت، تات‌نفت، گازپروم و گازپروم نفت امضا کرده و اکنون در حال مذاکره براي توسعه ميادين بيش از 10 نفت و گاز هستيم.
ز اشاره کرد که همکاري در ميادين‌ساحلي و فراساحلي در دستور کار است.
وي خاطرنشان کرد: فهرستي از ميادين نفتي که مربوط به مذاکرات شرکت‌هاي روسيه و ايران هست شامل ميادين منصوري، آب‌تيمور، کيش‌، ياران، مارون، لايه‌هاي نفتي پارس جنوب، کوپال، آبان، اسفنديار، پايدار غرب، دهلران، پارس جنوب، آذر، چنگوله و چشمه‌خوش هستند.
نماينده شرکت ملي نفت ايران اضافه کرد: شرکت‌هاي روسي مي‌توانند سهم بيشتري از بازارهاي نفت و گاز ايران را از طريق ايجاد پيمان‌هاي ا ستراتژيک با اروپايي‌ها، چيني‌ها و شرکت‌هاي آسيايي جنوب شرق داشته باشند.
هندي تصريح کرد: از زماني که ايران تصميم گرفته است تا از ظرفيت‌هاي شرکت‌هاي روسي استفاده کند مذاکراتي را با ديگر شرکت‌ها انجام مي‌دهد و قرار است که يک شريکي را براي شرکت لوک‌اويل پيدا کند.
وي همچنين اشاره کرد: مذاکرات تکنيکي با لوک‌اويل براي ميادين نفتي منصوري و آب‌تيمور نهايي شده است و لوک‌اويل اظهاراتي را از طرف شرکت ملي نفت ايران دريافت کرده است و نسخه نهايي طرح پيشنهادي توسعه به زودي ارائه خواهد شد. پس از اين مذاکرات قانوني و مالي آغاز مي‌شود.
براساس برنامه‌هاي تعيين شده اين مذاکرات بايد طي 45 روز آينده نهايي شود که ظاهراً مقداري سخت به نظر مي‌رسد.
به عقيده سيدصالحي هندي شرکت ملي نفت ايران راه‌حلي را با شرکت‌هاي نفتي روسي براي بهبود سرمايه‌گذاري در ايران دارد.
وي اضافه کرد: ما مشکل جدي در اجرا با شرکت‌هاي روسي در بخش‌هاي بالادستي تاکنون نداشته‌ايم اما درباره طرح پيشنهادي که اخيراً دريافت کرديم متأسفانه بايد خاطرنشان کنم که شاخص‌هاي کليدي پيشنهاداتي که توسط شرکت‌هاي روسي ارائه شده بسيار محتاطانه و کمتر اقتصادي و بسيار گران است.
وزير نفت ايران اعلام کرد که وزير انرژي روسيه و شرکت‌هاي روسي درباره اين مسئله توجيه شده‌اند که باعث مي‌شود مقامات روسي و شرکت‌هاي اين کشور را متقاعد کرد که آنها بايد در پروژه‌هاي خود انعطاف داشته باشند.
ايران دوباره از ژانويه به بازارهاي جهاني ورود پيدا کرده در حالي که اتحاديه اروپا، سازمان ملل متحد و ايالات متحده آمريکا گفته شده که برخي تحريم‌ها را عليه اين کشور برداشته‌اند. به هر روي ايران عضو کشورهاي صادرکننده نفت (اوپک) است که طي سال‌هاي گذشته به واسطه تحريم توليدش کاهش يافت.
به گفته ولاديمير پوتين روسيه ظرفيت‌هاي زيادي را براي همکاري بيشتر با ايران به ويژه در حوزه نفت و گاز مي‌بيند.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۴۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کهگیلویه و بویراحمد از گشایش یک جایگاه عرضه سوخت مایع در این استان خبر داد و گفت: با راه‌اندازی جایگاه سوخت اختصاصی «دنا»، شمار جایگاه‌های عرضه سوخت مایع این استان به ۳۷ باب رسید.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کهگیلویه و بویراحمد، سالار خشایی بیان کرد: این جایگاه برای رفاه همشهریان و خدمات‌رسانی مطلوب‌ به هموطنان در مرکز استان به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: جایگاه اختصاصی عرضه سوخت «دنا» با مشارکت بخش خصوصی ساخته شده و دارای ۶ تلمبه و ۱۲ نازل عرضه فرآورده‌های نفتی است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر لزوم بهینه‌سازی مصرف انواع فرآورده‌ نفتی تأکید کرد: این جایگاه در زمینی به مساحت حدود یک هزار و ۶۰۰ مترمربع و با ۱۵۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری واقع در ورودی شهر یاسوج به سمت فلکه جهاد، نرسیده به فرودگاه یاسوج به‌صورت رسمی راه‌اندازی و با افتتاح آن برای ۱۰ نفر به‌صورت مستقیم اشتغال ایجاد شد.

خشایی توسعه خدمات، ایجاد اشتغال، کاهش مسیرهای سوخت‌رسانی به خودروها و استفاده از توان بخش خصوصی را از مهم‌ترین اهداف احداث توسعه مجاری عرضه برشمرد و از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای ساخت جایگاه‌های عرضه سوخت جدید در سطح استان به‌منظور ایجاد رفاه حال همشهریان و خدمات‌رسانی مطلوب‌تر دعوت به همکاری کرد.

دیگر خبرها

  • اپل دوباره با اوپن‌ای‌آی سر میز مذاکره نشست
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • سیاست ارزی غلط دلیل احساس نشدن درآمدهای سرشار نفتی و رشد اقتصادی در زندگی مردم
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • اجرای رسمی طرح باک پُر از روز شنبه در مرز رسمی پرویزخان
  • خواهر لاتین‌تبار اصفهان؛ شهر میادین و دروازه دنیای جدید
  • خودرو جایزه کم مصرفان برق/ توافق نفتی آمریکا و چین
  • حضور ایران در میدان رقابت قدرت های جهان در شبه‌ قاره | مزیت ویژه‌ای که سریلانکا برای ایران دارد
  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد