Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-05@15:54:50 GMT

قطار شهری سمنان توسعه گردشگری را در پی دارد

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۶۹۳۱۹

قطار شهری سمنان توسعه گردشگری را در پی دارد

تین‌نیوز | 

استاندار سمنان گفت: طرح از کویر تا کرانه طبق تفاهم نامه بین استانداری سمنان و مازندران در آینده نزدیک با هدف جذب گردشگر اجرا و طی آن جاذبه های کویر تا دریا معرفی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا خباز پیش از ظهر پنج شنبه در سی و هشتمین جلسه اقتصاد مقاومتی استان سمنان با حضور معاون رئیس جمهور به میزبانی سالن یادگارامام(ره) استانداری بابیان اینکه تقویت زیر ساخت های حوزه گردشگری  و تبدیل شعار معبر به مقصد از جمله اهدافی است که از سال گذشته به طور جد پیگیری می‌شود، ابراز داشت: طرح از کویر تا کرانه در راستای گردشگری پایدار استان سمنان در حال برنامه ریزی است که با ایجاد جاذبه های گردشگری خاص گردشگران استان را به عنوان مقصد گردشگری انتخاب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن بیان اینکه با ادامه خط ریلی قطار شهری اهداف توسعه اقتصادی در بخش گردشگری محقق خواهد شد، افزود: قطار برقی از درخواست‌های مهم مردم استان به دولت است که با راه اندازی آن گام مهمی در راستای توسعه اقتصادی و جذب گردشگر برداشته خواهد شد.

سرمایه گذاری در بخش گردشگری پیگیری می شود

استاندار سمنان بابیان اینکه جذب سرمایه گذار خارجی در حوزه گردشگری از اهداف مهم برنامه توسعه استان در بخش گردشگری است، ابراز داشت: با ایجاد کمربندی تهران برای تسهیل در دسترسی و نزدیک تر کردن فاصله زمانی استان، کمک شایانی به توسعه اقتصادی استان خواهدشد.

خباز در ادامه تصریح کرد: در راستای تحقق شعار اقتصاد مقاومتی توانمند سازی زنان روستایی در دستور کار قرار دارد که با توجه به این مهم ایجاد بازارچه های فروش و عرضه محصولات استان و صنایع دستی برای گردشگران امری ضروری است.

وی افزود: مشکل اصلی کشور چالش اقتصادی است و دشمن که گزینه های نظامی را ناکارآمد می داند می کوشد تا از مسیر اقتصادی بر ما سیطره پیدا کند لذا تقویت و توسعه گردشگری و افزایش اشتغال در این حوزه می تواند ما را در برابر این تهاجمات بیمه کند.

امضا تفاهم نامه ۶ هزار میلیارد ریالی برای سرمایه گذاری در سمنان

استاندار سمنان با بیان اینکه شش هزار میلیارد ریال تفاهم نامه همکاری در بخش گردشگری طی شش ماهه نخست سال به امضا رسیده است، ابراز داشت: طی دو سال گذشته ۲۶ اقامتگاه بومگردی و چندین هتل در استان به بهره برداری رسید و همچنین با توجه به اینکه میزان اقامت در استان با رشد ۲۰درصدی مواجه بود لذا پیش بینی می شود ظرفیت اقامتی استان در دو سال آتی دو برابر شود.

خباز در ادامه به موضوع رونق تولید در استان سمنان نیز اشاره و تصریح کرد: سال گذشته دو هزار و ۴۵۹ واحد تولیدی و صنعتی از طریق بهین یاب ثبت نام کردند که از این تعداد یک هزار و ۸۰۳ واحد شرایط دریافت تسهیلات را داشتند که ۴۶۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت و ۷۰ واحد تولیدی با دریافت ۴۴۰ میلیارد تومان برای توسعه و یا رفع مشکلات خود در راستای  تثبیت اشتغال گام برداشتند.

وی با تاکید بر اینکه استان سمنان از حیث گردشگری می تواند یک مقصد گردشگری باشد، افزود: از یک سال و نیم گذشته با شعار استان سمنان از معبر به مقصد؛ پیگیری مباحث گردشگری با همت مسئولان  قوت گرفته است.

 

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۹۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • تامین اعتبار برای خرید واگن های جدید قطار شهری کرج
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟