Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@00:46:36 GMT

رکورد زنی بی سابقه تسهیلات خانه اولی ها

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۵۱۵۵۹

رکورد زنی بی سابقه تسهیلات خانه اولی ها

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از ایزدی مدیر ارتباطات و بازاریابی بانک مسکن؛صندوق پس انداز مسکن یکم ویژه ی تسهیلات خرید مسکن خانه اولی ها در حالی از رکورد زنی بی سابقه در پرداخت تسهیلات خرید مسکن به این گروه از متقاضیان مصرفی بازار مسکن خبر می دهد که حجم ماهانه ثبت نام در این صندوق نیز طی دو ماه گذشته، به طور قابل ملاحظه ای افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
نیمه اول امسال مجموعا 2228 فقره تسهیلات خرید مسکن از محل صندوق پس انداز مسکن یکم به متقاضیان خانه اولی شهر تهران پرداخت شد که این میزان معادل بیش از نیمی از حجم کل تسهیلات پرداختی از محل این صندوق از خرداد ماه 95 تا پایان شهریور امسال بوده است.
 
از ابتدای پرداخت تسهیلات خرید مسکن به خانه اولی ها از محل صندوق پس انداز مسکن یکم تا پایان تابستان امسال-بازه 16 ماهه- در مجموع 5 هزار و 33 فقره تسهیلات به متقاضیان خانه اولی ساکن پایتخت پرداخت شده است.
 
این در حالی است که حجم پرداخت تسهیلات خانه اولی های شهر تهران در شهریور ماه امسال،در یک رکورد زنی بی سابقه به بیش از 800 فقره تسهیلات افزایش یافت که پیش بینی می شود با توجه به افزایش استقبال متقاضیان خانه اولی از ثبت نام در این صندوق، حجم تسهیلات پرداختی طی ماه های پیش رو روند صعودی خود را ادامه دهد.
 
فروردین امسال، حجم تسهیلات پرداختی از محل صندوق پس انداز مسکن یکم به خانه اولی های شهر تهران معادل 118 فقره به ثبت رسید که این میزان در پایان تابستان حدود 8 برابر شد و به بیش از 800 فقره تسهیلات افزایش یافت.
 
همچنین عملکرد 16 ماهه صندوق پس انداز مسکن یکم در پرداخت تسهیلات به سپرده گذاران واجد شرایط این صندوق نشان می دهد حجم کل تسهیلات پرداختی به متقاضیان خانه اولی کل کشور در پایان تابستان امسال به 16 هزار و 330 نفر رسید که بیش از نیمی از تسهیلات پرداختی طی شش ماهه اول سال جاری به متقاضیان پرداخت شده است.
 
این در حالی است که حجم تسهیلات پرداختی به متقاضیان خانه اولی کل کشور از محل صندوق پس انداز مسکن یکم در دو ماه مرداد و شهریور 96 در یک رکورد زنی بی سابقه از مرز 2000 فقره تسهیلات عبور کرد و به پرداخت 2224 فقره تسهیلات در مرداد ماه و همچنین 2731 فقره تسهیلات در شهریور ماه امسال منجر شد.

همچنین طی شش ماهه اول امسال، مجموعا 9332 فقره تسهیلات پرداختی از مجموع 16 هزار و 330 فقره تسهیلات کل تسهیلات پرداخت شده به متقاضیان خانه اولی کل کشور، پرداخت شد که نشان دهنده افزایش چشمگیر پرداخت تسهیلات به متقاضیان در نیمه اول سال جاری است.
 
شهریور سال گذشته تنها 676 فقره تسهیلات از محل صندوق پس انداز مسکن یکم به سپرده گذاران این صندوق در کل کشور پرداخت شد.
 
همچنین کارنامه 28 ماهه ثبت نام متقاضیان در صندوق پس انداز مسکن یکم نیز از ثبت رکورد جدید در این صندوق طی شش ماهه اول امسال حکایت دارد. به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن، از ابتدای راه اندازی صندوق پس انداز مسکن یکم در خرداد ماه 94 تا نیمه مهرماه امسال مجموعا حدود 79 هزار نفر در شهر تهران برای دریافت تسهیلات ویژه ی خانه اولی ها در این صندوق ثبت نام و اقدام به سپرده گذاری کرده اند؛ این در حالی است که آمار ماهانه ثبت نام کنندگان شهر تهران در صندوق پس انداز مسکن یکم برای اولین بار در فاصله بازه زمانی 18 مرداد تا 17 شهریور 96 و همچنین بازه زمانی 18 شهریور تا 17 مهرماه 96، از مرز 6 هزار ثبت نام در هر ماه، عبور کرد.
 
در حالی که آمار ثبت نام کنندگان صندوق پس انداز مسکن یکم در کشور هم اکنون از مرز 282 هزار ثبت نام عبور کرده است؛ در همین بازه زمانی تعداد ثبت نام کنندگان کشوری صندوق یکم به بیش از 22 هزار ثبت نام جدید در یک ماه -فاصله 18 مرداد تا 17 شهریور امسال- رسید که رکوردی بی سابقه در این زمینه محسوب می شود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۵۱۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: هیئت ویژه مرکب از چند دستگاه اجرایی ظرف مدت یک هفته آینده با هدف نظارت بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن تشکیل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا آذربایجان‌غربی، رسول عطایی امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در جلسه شورای تأمین مسکن آذربایجان‌غربی با اشاره به تشکیل هیأت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن اظهار کرد: نمایندگان استانداری، راه و شهرسازی، بانک مسکن، بانک ملی به عنوان رئیس شورای هماهنگی بانک‌های دولتی در استان، اداره اقتصاد و دارایی و بنیاد مسکن در این هیأت ویژه حضور خواهند داشت.

وی افزود: بررسی عملکرد بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن از مهمترین اهداف تشکیل هیأت ویژه نظارت است.

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: در بخش مسکن حمایتی بانک‌های عامل کمتر از ۳۰ درصد عملکرد در پرداخت دارند و این رقم باید ظرف ۲ ماه آن ده به بالای ۵۰ درصد برسد.

عطایی ادامه داد: بانک‌های عامل مکلف شدند نسبت به عقد قرارداد مشارکت مدنی برای طرح‌های دارای پروانه ساخت اقدام کنند.

وی تصریح کرد: عملکرد بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات بانکی در طرح خود مالکی شهری ۲۹ درصد و در بخش روستایی نیز ۵۰ درصد است.

عطایی عنوان کرد: بانک‌های عامل باید ظرف ۲ ماه آینده نسبت به تعیین و تکلیف کل پرونده‌های ارجاع داده شده اقدام کنند و درصد مشارکت را به بالای ۶۰ درصد برسانند.

کد خبر 748499

دیگر خبرها

  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • بانک تجارت در فروردین ۱۴۰۳ جمعا ۱۶۹۸ فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد
  • بانک تجارت در فروردین 1403 جمعا 1698 فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • بهترین وام خرد سال ۱۴۰۳: راهنمای کامل دریافت وام برای مردم عادی
  • تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • پرداخت تسهیلات وام مسکن را پیگیری کنید
  • پرداخت تسهیلات وام ها را پیگیری کنید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند