Web Analytics Made Easy - Statcounter

هزاران مسلمان روهینگیایی به غیر از کمک های غذایی که صلیب سرخ در اختیار آنها قرار می دهد، هیچ آب و غذایی و سرپناهی ندارند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری رویترز؛ هزاران مسلمان روهینگیا که در سواحل رودخانه مرز میانمار و بنگلادش به سر می برند، به غیر از کمک های غذایی که صلیب سرخ در اختیار آنها قرار می دهد، هیچ آب و غذایی و سرپناهی  ندارند تا آنها را در مقابل تابش آفتاب و بارش باران محافظت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود همه این مشکلات، ترس آنها از روزهای آینده باعث شده است محل سکونت خود را در میانمار ترک کنند و باز نگردند.
«فابریزیو کاربونی» مسئول کمیته بین المللی صلیب سرخ در میانمار درباره مشکلات مسلمان روهینگیا که توانسته اند خود را به آن سوی رودخانه «نف» و خاک بنگلادش برسانند، اعلام کرد برخی از این افراد بیش از یک ماه در آن سوی رودخانه در خاک میانمار باقی مانده بودند، زیرا نمی توانستند کرایه عبور از رودخانه را به ماهیگیران پرداخت کنند.
وی پس از بازدید از محل اقامت آوارگان روهینگیا در بنگلادش در این باره گفت  "این افراد نمی توانند در ساحل رودخانه زندگی کنند."
براساس گزارش های منتشر شده، میانمار به آژانس های امداد رسان اجازه نداده است به مناطق شمالی استان راخین این کشور که محل وقوع بحران آوارگان روهینگیا است، وارد شوند.
آنگ سان سو چی رهبر حزب حاکم میانمار ادعا کرده است آوارگان روهینگیا می توانند به این کشور باز گردند. این در حالی است که هزاران آواره روهینگیا همچنان از میانمار می گریزند و خود را به خاک بنگلادش می رسانند.
«کاربونی» در این باره گفت "زمانی که تصمیم می گیرید هر آنچه را که دارید پشت سر بگذارید، بدین معنا است که باور دارید شرایط فردا بسیار بدتر از امروز خواهد بود."
وی در ادامه گفت صلیب سرخ در حال حاضر نزدیک به 200 نیروی خود را به استان راخین اعزام کرده است تا اقلام مورد نیاز از جمله پتو، آب و غذا را در اختیار مردمی که در ساحل رودخانه جمع شده اند قرار دهند.
کاربونی با اشاره به وخامت اوضاع افزود کارکنان صلیب سرخ نمی توانند برای طولانی مدت در این منطقه فعالیت کنند، زیرا توانایی آنها محدود است و بر شمار آوارگان هر روز افزوده می شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۷۱۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صلیب سرخ: شرایط انسانی در افغانستان وخیم و نیازمند رویکرد جدیدی است

به گزارش قدس آنلاین، ‌ کمیته بین‌المللی صلیب سرخ با اشاره به کمبود بودجه برای کمک رسانی به افغانستان گفته است که بیش از ۲۴ میلیون فرد در این کشور به کمک نیاز دارند.

در بخشی از گزارش کمیته بین‌المللی صلیب سرخ آمده است: نیازهای بیش از ۲۴ میلیون نفر بسیار گسترده و به هم پیوسته است. بسیاری از این نیازها به دلیل ترکیبی از تاثیرات طولانی مدت چندین دهه درگیری، تغییرات اقلیمی و بحران عمیق اقتصادی ایجاد شده‌اند. منابع افغانستان گسترده است، اما مهم این است که راه‌حل‌هایی برای ریشه‌کن شدن‌ همه این نیازها اجرا شود.

«معاون» فردی میانسال که در طول شبانه‌روز با چرخ دستی خود در گوشه‌ای از شهر کابل مشغول تامین مخارج خانواده خویش است می‌گوید که تاکنون هیچ کمکی به دستش نرسیده است.

وی به طلوع‌نیوز گفت: وقتی که کمک‌ها می‌رسند، مسوول کوچه مجبور است آن را میان اقوام و همسایه‌های خود تقسیم کند و تا به حال کمکی به دست ما نرسیده است. اما حتی کسانی‌ که امرار معاش می‌کنند نیز ‌این کمک‌ها را دریافت کرده‌اند.

عبدالظهور مدبر کارشناس مسائل اقتصادی می‌گوید: کمک‌های جهانی با توجه به مقیاس و میزان وخامت وضعیت کشور می‌تواند نقش مهمی در اقتصاد افغانستان ایفا کند.

مسوولان حکومت سرپرست طالبان نیز خواستار کمک‌های سازمان‌های بین المللی برای کاهش فقر در افغانستان شده اند.

عبداللطیف نظری معاون وزارت اقتصاد گفت: درخواست ما از جامعه جهانی و نهادهای کمک‌رسان این است که کمک به مردم افغانستان در ابعاد بشردوستانه و توسعه و زیر ساختی تداوم داشته باشد تا ما فقر را در افغانستان کاهش دهیم.

برنامه جهانی غذا به تازگی گفته است که به دلیل کمبود بودجه، کمک‌های غذایی بشردوستانه‌ای خود را از ماه مه (اردیبهشت-خرداد) کاهش می‌دهد و در ماه ژوئن سال جاری میلادی (خرداد-تیر) کمک‌های غذایی بشردوستانه خود را تنها به ۵۰۰ هزار نفر در افغانستان کاهش می‌دهد و افراد مشمول کسانی‌ خواهند بود که برای زنده ماندن چاره‌ای دیگری جز دریافت این کمک‌ها ندارند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر + تاریخچه، شعار و پوستر World Red Cross and Red Crescent Da
  • استقرار هزاران نیروی نظامی روسیه در اطراف شهر راهبردی اوکراین/ تنش شدید میان مسکو و کشورهای اروپایی با آغاز رزمایش اتمی روسیه
  • سی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی صلیب سرخ و هلال‌احمر آغاز شد
  • تاریخ روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر ۱۴۰۳ + پیام و متن تبریک
  • صلیب سرخ: شرایط انسانی در افغانستان وخیم و نیازمند رویکرد جدیدی است
  • امیرعبداللهیان از مواضع بنگلادش در حمایت از مردم فلسطین قدردانی کرد
  • رایزنی وزیران امور خارجه ایران و بنگلادش در مورد آخرین تحولات غزه
  • قدردانی از مواضع دولت و مردم بنگلادش در حمایت از مردم فلسطین
  • وزرای خارجه ایران و بنگلادش دیدار کردند
  • هزاران صهیونیست برای سرنگونی نتانیاهو شعار دادند