Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-28@22:37:31 GMT

توصیه محققان؛ آب راگرم بنوشید

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۷۴۰۹۴

آب داغ دمای بدن فرد را بالا برده و موجب عرق کردن او می‌شود. عرق نیز از طریق منافذ پوست، مواد سمی را از بدن خارج می‌کند. ناطقان: نوشیدن آب کافی از پوست، ماهیچه‌ها و سلامت مفاصل بدن‌مان به خوبی محافظت می‌کند. آب باعث می‌شود که سلول‌های بدن مواد مغذی مورد نیاز را جذب کرده و با عفونت‌ها مبارزه کند. اما نوشیدن روزانه چند لیوان آب گرم یا داغ حتی فوایدی بیشتر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محققان معتقدند که آب داغ می‌تواند سلامت بدن را تضمین کند. بنابر تحقیقات، نوشیدن آب داغ فواید زیر را به همراه دارد:


۱- دستگاه گوارش سالم تر
مصرف نکردن آب کافی، بدن را دچار خشکی و در نتیجه کم شدن حرکات روده‌ای و ابتلا به یبوست می‌کند. یبوست نیز فرد را دچار مشکلاتی چون هموروئید و نفخ می‌کند. اما نوشیدن آب داغ یبوست را از میان برمی‌دارد.


۲- سم زدایی
آب داغ دمای بدن فرد را بالا برده و موجب عرق کردن او می‌شود. عرق نیز از طریق منافذ پوست، مواد سمی را از بدن خارج می‌کند.


۳- جریان خون بهتر
آب داغ موجب اتساع رگ های خونی و بهبود جریان خون و خونرسانی به ماهیچه ها و اندام های بدن می‌شود و در نتیجه به آرامش ماهیچه‌ها و کاهش دردهای عضلانی کمک می‌کند.


۴- کاهش وزن
تحقیقات نشان داده است، نوشیدن آب داغ ( آبی که به دمای ۶/۹۸ درجه رسیده باشد) می‌تواند تا ۴۰ درصد سوخت و ساز بدن را افزایش داده و در نتیجه موجب کاهش وزن فرد شود.


۵- کاهش درد
از آنجایی که آب داغ جریان خون را بهبود می‌بخشد، می‌تواند در کاهش دردهای درونی بدن موثر باشد.


۶- ضد سرماخوردگی و سینوزیت
آب داغ می‌تواند فشار ناشی از سرماخوردگی و آلرژی های بینی و سینوس را برطرف کند. بخار آب نیز سینوس‌ها را باز می کند. آب داغ، حرکت مخاط را سریع‌تر کرده و از طریق بینی و یا خلط گلو، راحت‌تر از بدن خارج می‌کند و فرد در مسیر بهبودی سریع قرار می‌گیرد.


۷- مصرف آب داغ با قهوه و یا چای
ترکیب قهوه و یا چای با آب در حد معتدل، جلوی ابتلا به پارکینسون، برخی سرطان‌ها، دیابت نوع ۲، بیماری کبدی و مشکلات قلبی را می‌گیرد.


۸- کاهش اضطراب
در بررسی‌ها مشخص شده است که مصرف آب داغ، به دلیل گرمای آن، حال و روحیه افراد را خوب می کند



منبع: عصر ایران برچسب ها: توصیه ، آب گرم ، نوشیدن آب

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۷۴۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از گاردین، احتمال می‌رود مواد شیمیایی که برای ایجاد رنگ در جلدهای سبز زمردی کتاب‌های قرن نوزدهمی استفاده شده‌اند، حاوی مواد سمی باشد و کتابخانه ملی فرانسه با شناسایی این کتاب‌ها، آن‌ها را قرنطینه کرده است.

به این منظور کتابخانه ملی فرانسه ۴ عنوان کتاب قرن نوزدهمی را که تصور می‌شود روی جلد سبز زمردی آنها با آرسنیک پوشانده شده باشد، از قفسه‌های خود حذف کرد.

این کتابخانه روز پنجشنبه خبر داد دست زدن به این کتاب‌ها که چاپ بریتانیا هستند، احتمالاً فقط آسیب جزئی ایجاد می‌کند؛ اما برای بررسی بیشتر از رده کتاب‌های در دسترس خارج می‌شوند. متصدیان کتابخانه گفته‌اند این آثار را در قرنطینه قرار داده‌اند تا در یک آزمایشگاه خارجی تجزیه و تحلیل شوند و میزان آرسنیک موجود در هر جلد تعیین شود.

مؤسسه پاریس پس از اینکه محققان آمریکایی دریافتند ناشران در دوره ویکتوریا از آرسنیک برای رنگ‌آمیزی صحافی‌های کتاب استفاده می‌کردند، نسخه‌های دربردارنده آن‌ها را شناسایی کرد. رنگدانه‌های سبز حاوی آرسنیک به نام یک شیمیدان آلمانی‌الاصل با عنوان سبز پاریسی، سبز زمردی یا سبز شِل نامیده می‌شدند.

محققان دانشگاه دلاوِر از سال ۲۰۱۹ با آزمایش صدها جلد کتاب برای تعیین میزان فلزات سنگین به کار رفته در آن‌ها، فهرستی از کتاب‌های بالقوه خطرناک را تهیه کرده‌اند.

کتابخانه ملی فرانسوی در بیش از ۱۶ میلیون عنوان خود، ۴ نسخه از کتاب‌های موجود در این فهرست را یافت که شامل ۲ جلد از «تصنیف‌های ایرلند» اثر ادوارد هیز که در سال ۱۸۵۵ منتشر شد، یک گلچین دو زبانه از شعر رومانیایی توسط هنری استنلی در سال ۱۸۵۶ و کتاب «انجمن سلطنتی باغبانی ۶۳-۱۸۶۲» است.

کتابخانه ملی فرانسه اعلام کرد که دیگر کتاب‌های دارای جلد سبز را که در فهرست پروژه کتاب سمی جای ندارند نیز بررسی خواهد کرد.

سازمان بهداشت جهانی هشدار داده که قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آرسنیک و بیشتر استفاده از آب آشامیدنی و غذای آلوده، می‌تواند منجر به ایجاد زخم‌های پوستی و سرطان پوست شود. درباره کاربرد اشیای حاوی آرسنیک چیزی گفته نشده است.

برمبنای نتایج به دست آمده از «پروژه کتاب سمی» صحافی‌های سبزی که با آرسنیک پوشیده شده برای کتابداران، کتاب‌فروشان، گردآورندگان و محققان خطرات سلامتی ایجاد می‌کنند و باید در استفاده از آن‌ها جانب احتیاط را رعایت کرد.

دیگر خبرها

  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • محققان : مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • عادت های به ظاهر بی ضرری که با آن ها ندانسته به سلامت خود صدمه می زنیم
  • مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • کاهش رشد نقدینگی به تنهایی موجب مهار تورم نخواهد شد
  • شاید باور نکنید اما نوشیدن جوش شیرین این خواص را دارد!
  • کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • یک افزودنی جالب به آب آشامیدنی؛ از کاهش وزن تا پوست سالم
  • بهترین زمان نوشیدن شیر برای کاهش وزن