Web Analytics Made Easy - Statcounter

فردیس – کارگاه آموزشی بین‌المللی توریسم روستایی با حضور ۱۷ کشور و به میزبانی استان البرز در حال برگزاری است.

به گزارش خبرنگار مهر، اسکندر زند پیش از ظهر شنبه در کارگاه آموزشی بین‌المللی توریسم روستایی که در آموزشگاه عالی امام خمینی (ره) فردیس برگزار شد، با بیان اینکه این کارگاه با همکاری سازمان ملی بهره‌وری و به‌منظور توجه بیشتر به روستاها برگزارشده است، اظهار کرد: در این کارگاه نمایندگان بیش از ۱۷ کشور شرکت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان تحقیقات کشاورزی با اشاره به مهاجرت‌های روستاییان به شهرها، عنوان کرد: در نظر داریم با انجام فعالیت‌های مناسب در راستای کاهش مهاجرت از روستاها به شهرها اقدام کنیم تا گردشگری به روستاها افزایش یابد.

وی با بیان اینکه اگر جاذبه‌های گردشگری روستاها افزایش یابد موجب افزایش اشتغال در روستاها و کاهش مهاجرت روستاییان می‌شود، افزود: با توجه به اقدامات صورت گرفته در برجسته کردن جاذبه‌های گردشگری روستاها، این مهم موردتوجه و استقبال ایرانیان قرارگرفته است به همین منظور در نظر داریم در راستای افزایش جاذبه‌های روستایی اقدام کنیم.

معاون وزیر کشاورزی هدف اصلی از این اقدامات را توریسم روستایی اعلام کرد و گفت: اگر بتوانیم جاذبه‌های روستایی را در کشور برجسته کنیم، قطعاً این مهم برای توریست‌هایی که به کشور سفر می‌کنند جالب‌توجه می‌شود.

وی با بیان اینکه حدود ۲۰ جمعیت کشور را روستاییان تشکیل می‌دهند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر مشکل اصلی مهاجرت است و باید در این خصوص اقدامات مهمی انجام دهیم و در عرصه‌های مختلف در روستاها جذابیت ایجاد کنیم تا مانند دیگر کشورهای دنیا دارای روستاهایی با جمعیت خوب و جاذبه باشیم.

زند با اشاره به اینکه وزارت جهاد کشاورزی به‌صورت مستقیم در حوزه توریسم روستایی فعالیت نمی‌کند، تأکید کرد: این وزارت اقدامات خود را با کمک کشاورزان انجام می‌دهد زیرا بیش از ۵۰ درصد ساکنین روستاها کشاورز هستند.

وی فرهنگ‌سازی درزمینهٔ اعطا تسهیلات به روستاییان را مهم اعلام کرد و گفت: علاوه بر اینکه برخی از ساکنین روستاها به کشاورزی مشغول هستند، زنان روستایی دارای صنایع‌دستی ازجمله فرش‌بافی، ریسندگی و غیره هستند که این خود می‌تواند موجب ایجاد یکی از جاذبه‌های گردشگری روستاها باشد.

به گفته معاون وزیر کشاورزی اعطای تسهیلات بانکی به روستاییان می‌تواند علاوه بر جلوگیری از مهاجرت موجب رونق گرفتن روستاها و افزایش جاذبه‌های گردشگری شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۵۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی صابری صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال ۱۲ هزار و ۲۰۰ نفر از متقاضیان ساخت مسکن در روستاهای گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بهره مند می‌شوند.

سرپرست معاونت بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن استان گلستان با بیان اینکه روستاییان گلستانی در ۲۲۸ هزار واحد مسکونی گذران زندگی می‌کنند، گفت: بیش از ۱۲۸ هزار واحد مسکونی روستایی استان نوسازی و مقاوم است و مابقی این واحدها کم دوام و در مقابل حوادث، غیر مقاوم هستند.

وی با بیان اینکه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با کمک دولت‌ها و با هدف ارتقا سطح رفاه و زندگی روستاییان از سال ۸۴ تا کنون، به متقاضیان ساخت و نوسازی خانه‌های روستایی تسهیلات قرض‌الحسنه با کارمزد ۵ درصد پرداخت کرده است، افزود: در دولت مردمی سیزدهم برای اولین بار هم مبلغ تسهیلات و هم تعداد سهمیه استان‌ها رشد چشمگیری داشته که به تَبع آن شاهد جهش در روند نوسازی و ساخت خانه‌های روستاییان به ویژه محرومان و اقشار کم درآمد هستیم.

صابری اظهار کرد: سهم استان گلستان از اعتبارات امسال با رشد حدود ۱۰۰ درصدی به چهار هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای ساخت ۱۲ هزار واحد رسیده که تا کنون ۱۰ هزار و ۹۰۰ متقاضی جهت دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه به بانک‌ها معرفی شده‌اند که ۵ هزار و ۴۶۰ متقاضی موفق به عقد قرارداد با بانک‌های عامل شده‌اند و ساخت و ساز خانه‌های خود را آغاز کرده‌اند.

وی یادآور شد: ساخت و سازهای روستایی توسط مهندسان نظام فنی روستایی و نظارت عالیه همکاران شعب و اداره کل به صورت مرحله‌ای نظارت می‌شود.

کد خبر 6097828

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • فیلم| رئیسی: فعال شدن اقتصاد در روستاها مانع مهاجرت جوانان به حاشیۀ شهرها می‌شود
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی در استان اردبیل
  • جاذبه‌های گردشگری شیراز
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  • (تصاویر) جاذبه‌های گردشگری و طبیعی آستارا