Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران گفت: 65 تشکل مردم نهاد در حوزه زنان و خانواده در مازندران فعالیت می کنند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از ساری ،مریم جمشیدی صبح امروز در نشست با نمایندگان تشکل های مردم نهاد و کارافرینان مازندران که با حضور ابتکار،معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده تشکیل شد ، با اشاره به 65 تشکل فعال در حوزه زنان استان ،اظهار داشت:تحکیم بنیان خانواده،توسعه سلامت زنان ،پیشگیری از آسیب های اجتماعی و ارتباطات با سمن ها و تشکل های غیر دولتی از اقدامات مهم این نهاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به مهم بودن این بخش برنامه های مختلفی در قالب همایش ،کارگاه و نمایشگاه با هدف مرتفع کردن بخشی از مطالبات زنان در استان برگزار شده است.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران گفت:در حوزه تحکیم بنیان خانواده ،2 هزار کارگاه آموزشی،810 نمایشگاه از دستاوردهای زنان،یکهزار و 373 طرح اجرایی و یکهزار و 800 همایش برگزار شده است.

وی با اشاره به ابتکار مازندران در برپایی جشنواره زوج جوان از آموزش 300 هزار زوج جوان در سال 94 در استان خبر داد.

جمشیدی برگزاری یکهزار و 808 کارگاه آموزشی ،517 نمایشگاه،یکهزار و 400 همایش و 720 طرح اجرایی را در زمینه حوزه سلامت زنان عنوان کرد.

وی ادامه داد:این جشنواره از پایان سال 92 تاکنون در استان در حال اجراست.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران با اشاره به برگزاری 630 همایش ،یکهزار و 560 کارگاه آموزشی ،700 نمایشگاه و 360 طرح اجرایی در زمینه کارآفرینی زنان استان ،گفت: از سال 93 تاکنون بیش از 800 میلیارد ریال تسهیلات از بانک های عامل و صندوق کارآفرینی به متقاضیان کارآفرینی در مشاغل خرد پرداخت شده است.

جمشیدی افزود: در زمینه پیشگیری از آسیب های اجتماعی ،800 همایش،2 هزار و 625 کارگاه آموزشی،480 نمایشگاه و 670 طرح اجرایی در دولت یازدهم در استان برگزار شده است.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران ارتقای سطح نگاه مردم و مسئولین را نسبت به امور بانوان را از اهداف مهم این نهاد حمایتی دانست.

 

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۸۳۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود

فاطمه شیرازی، حافظ، قاری و داور مسابقات قرآن با حضور در نمایشگاه دستاوردهای وقف در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، گفت: اولین سالی است که در این نمایشگاه حضور پیدا می‌کنم و مشتاق هستم تا بدانم عرصه‌های فعالیت سازمان اوقاف در بخش‌های مختلف به چه صورت است. البته با فعالیت قرآنی سازمان از سال ۱۳۷۴ آشنا هستم از چهاردهمین دوره مسابقات بین المللی قرآن همراه اوقاف بوده ام و کاملاً به فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی سازمان اشراف دارم.

وی اظهار کرد: اما در زمینه حمایت اوقاف از شرکت‌های دانش بنیان و اهدافی که برای وقف بیان شده که موقوفه حفظ شود و در راستای نیت واقف باشد، مسلماً در اقداماتی که در عرصه علمی صورت می‌پذیرد به عنوان مثال در حوزه تولید وسایل پزشکی که تکنولوژی آن در دست کشورهای اروپایی است مانند فیلتر دیالیز که در دوران تحریم به مشکل برخوردیم و در این نمایشگاه مشاهده کردیم که یکی از شرکت‌ها در این زمینه فعالیت می‌کند و باعث خرسندی است اگر اوقاف در این زمینه سرمایه گذاری کند. قطعاً واقفان نیز خشنود خواهند شد.

شیرازی بیان کرد: امید است اوقاف در عرصه‌های فرهنگی و قرآنی مستدام باشد. در عرصه کمک به فناوری و هر آنچه باعث شود ایران ما یک پله بالاتر رود ارزشمند است و باید مردم مشارکت داده شوند. ما مردم خالص و مخلص و جوانان نخبه داریم که باید به کار گرفته شوند و مسئولان اهتمام داشته باشند که بتوانیم ایران را ارتقا دهیم و در دنیا بدرخشد.

وی تصریح کرد: یکی از مسایلی که جای کار دارد بحث تأمین دارو است که با فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و حمایت سازمان اوقاف می‌توانیم در این زمینه به خودکفایی برسیم. البته قبل از هر اقدامی باید حول محور پیشگیری فعالیت شود و اوقاف نیز می‌تواند در این زمینه ورود کند.

کد خبر 6092189 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • وجود بیش از یکهزار و 800 اثر تاریخی ثبت ملی شده در آذربایجا‌ن‌غربی
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • ۲۰ شرکت حمل و نقل کالا در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در استان اردبیل برگزار می‌شود
  • نشست نماینده ولی فقیه در کردستان با تشکل های کارگری و کارفرمایی