Web Analytics Made Easy - Statcounter

استیو بنن: استراتژیست پیشین رئیس‌جمهور آمریکا در گفتگو با روزنامه الشرق الاوسط مدعی شد ترکیه از ایران خطرناکتر و قطر نیز از کره شمالی خطرناکتر هستند.

ایران آنلاین /   استیو بنن، استراتژیست پیشین رئیس جمهور آمریکا، در گفتگو با روزنامه الشرق الاوسط چاپ لندن مدعی شد ترکیه از ایران، و قطر از کره شمالی خطرناک‌تر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او درباره دیدگاهش درباره  ترکیه به خبرنگار الشرق الاوسط گفت: ترکیه بزرگترین تهدید برای آمریکا است!

استراتژیست پیشین رئیس جمهور آمریکا مدعی شد: «هرگز تهدید ترکیه مانند تهدید ایران (کشور همسایه آن) نیست؛ بلکه بیشتر است... هرگز، ما در سایه حکومت رجب طیب اردوغان از رویداد‌های ترکیه به خوبی آگاه نمی‌شویم. این، موضوعی است که بیشتر توجه و وقتم را صرف آن خواهم کرد.»

بنن  در بخشی دیگر از اظهاراتش در حالی که لبخندی روی صورتش نقش بسته بود، گفت: جنگ جهانی بعدی با قطر خواهد بود. از دونالد ترامپ به علت تدابیری که امارات، بحرین، مصر و عربستان علیه قطر اعمال کرده‌اند، تشکر می‌کنم؛ زیرا تحریم پس از مدت بسیار کوتاهی از سفر رئیس جمهور آمریکا به عربستان و به راحتی تمام آغاز شد.

او خاطرنشان کرد: ترامپ به طور علنی از موضع عربستان حمایت کرد. هر چند با تاخیر گفت تمایل دارد برای حل این نزاع میانجی گری کند. تهدید قطر کمتر از تهدید کره شمالی نیست! مردم باید به این وضع بسیار مهم توجه جدی داشته باشند.

منظور از سخن بنن متهم شدن قطر به حمایت از گروه‌های افراطی و تروریستی است.

استراتژیست پیشین رئیس جمهور آمریکا درباره روابط این کشور با چین نیز گفت: «دوباره چین ما مرتکب اشتباهی کوچک نمی‌شویم بلکه مرتکب یک اشتباه بزرگ راهبردی می‌شویم. اگر صحبت‌های اخیر شی جین پینگ، رئیس جمهور چین را شنیده باشید، در این باره نبود که چگونه چین می‌تواند به یک ابرقدرت با امریکا تبدیل شود. هرگز! بلکه درباره نحوه دستیابی آنان به سلطه بود.»

او در پاسخ به پرسشی درباره کره شمالی گفت: «برای بحران کره شمالی راه حل نظامی وجود ندارد.»

بنن در بخشی دیگر از این مصاحبه گفت: ترامپ بودجه‌ای بالغ بر سی میلیارد دلار برای به روز رسانی آمادگی‌های ارتش آمریکا اختصاص داده است. این امر به علت درگیر شدن در جنگ به مدت هفده سال است. این مبلغ با بودجه دفاعی آلمان برابر است. کشور‌های اروپایی برای دفاع از خود هیچ تلاشی نمی‌کنند؛ زیرا آمریکا از آنان حمایت می‌کند. آمریکا به حمایت از کشور‌های حوزه خلیج (فارس) متعهد است. این امر بر کره جنوبی و ژاپن نیز صدق می‌کند. من این پیشنهاد را نمی‌کنم ولی ما عملا منزوی شده‌ایم. منظورم این نیست که ما در جهان منزوی خواهیم شد. هرگز اما رفتار شبیه افراد بالغ را شروع خواهیم کرد!

او درباره خروج انگلیس از اتحادیه اروپا نیز گفت: نایجل فاراژ، سیاستمدار انگلیسی، یکی از دوستانم بود و به این موضوع افتخار می‌کنم. او صبح روز پس از پیروزی ما گفت اگر مسئله به سایت برت بارت لندن مربوط نمی‌شد، نمی‌توانستیم خروج انگلیس از اتحادیه اروپا را اعلام کنیم.

دیدگاه‌های افراطی و قدرت روز افزون بنن سبب نگرانی برخی شده است. خبرنگار الشرق الاوسط گفت: از بنن پرسیدم واهمه داری؟ جواب داد حتی اگر یکی از آنان مرا بکشد، انقلاب عملا آغاز شده است و هیچ کس قادر به خاموش کردن شعله آن نخواهد بود. دیگران این مسیر را ادامه خواهند داد./ باشگاه خبرنگاران 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۸۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران

به گزارش خبرگزاری مهر، گمرک ایران آمار عملکرد ۱۰۰ صادرکننده اول کشور در حوزه تجارت خارجی را در سال ۱۴۰۲ اعلام کرد. از مجموع صادرات غیر نفتی کشور در سال گذشته، بالغ بر ۱۳۶ میلیون تن به ارزش بیش از ۴۹ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی انجام شده است که از این میزان، ۶۹ میلیون و ۷۳۹ هزار تن به ارزش ۲۸ میلیارد و ۹۵۵ میلیون دلار توسط ۱۰۰ صادرکننده برتر انجام گرفته است. این میزان صادرات توسط ۱۰۰ صادرکننده برتر، بیانگر افت ۱.۴۷ درصدی از نظر وزن و افت ۱۸.۹ درصدی از نظر ارزش دلاری نسبت به سال ۱۴۰۱ است. با این حال فولاد مبارکه توانسته است در سال ۱۴۰۲ هم از نظر وزنی و هم از نظر ارزش دلاری، رشد قابل توجهی نسبت به سال ۱۴۰۱ داشته باشد.

نکته حائز اهمیت در رشد صادرات محصولات فولاد مبارکه، افزایش هم‌زمان وزن و ارزش دلاری صادرات است.

محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در رابطه با میزان صادرات این شرکت در سال ۱۴۰۲ گفت: شرکت فولاد مبارکه اصفهان با تغییر رویکرد در حوزه فروش و بازاریابی و حضور مؤثر در بازارهای جدید توانست ضمن تأمین نیاز مصرف کنندگان داخلی در سال ۱۴۰۲ بالغ بر یک میلیون و ۴۰۹ هزار تن محصولات فولادی به ارزش بیش از ۷۰۷ میلیون دلار صادر کند که از نظر وزنی ۱۶.۶۱ درصد و از نظر دلاری ۱۴.۶۸ درصد نسبت به مدت مشابه در سال ۱۴۰۱ رشد داشته است و این رشد صادرات در شرایطی رقم خورده است که در سال ۱۴۰۲ با محدودیت‌های شدیدی در حوزه برق و گاز مواجه بودیم.

طیب‌نیا افزود: نکته حائز اهمیت در رشد صادرات محصولات فولاد مبارکه، افزایش هم‌زمان وزن و ارزش دلاری صادرات است. این مسئله بیانگر نگاه ویژه فولاد مبارکه برای گذر از خام‌فروشی و صادرات محصولات با ارزش افزوده بالاتر است.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه تصریح کرد: فولاد مبارکه با کسب سهم ۱.۴۳ درصدی ارزش دلاری صادرات در بین کل صادرکنندگان در جایگاه پنجم قرار گرفته است و این در شرایطی است که رتبه اول به شرکت ملی گاز و سه رتبه دیگر به شرکت‌های حوزه پتروشیمی باز می‌گردد و این مهم، اهمیت رتبه فولاد مبارکه را به عنوان بزرگ‌ترین صادرکننده غیرنفتی و پتروشیمی دو چندان می‌کند.

طیب‌نیا با اشاره به جزئیات صادرات محصولات فولاد مبارکه گفت: فولاد مبارکه بزرگترین تولیدکننده محصولات تخت در منطقه به شمار می‌رود و ۸۴ درصد تولیدات ما در سال ۲۰۲۳ راهی بازارهای داخلی و ۱۶ درصد راهی بازار صادراتی شده است.

طیب‌نیا افزود: البته در بخش صادرات چالش‌هایی نیز وجود دارد که امیدواریم در سال‌های آتی رفع شود. نخست آن که برای فروش و ارائه محصولات متنوع به بازار جهانی محدودیت داریم. همچنین چالش اصلی صادرات در شرایط کنونی کشور عدم امکان برنامه‌ریزی بلندمدت با توجه به باثبات نبودن پیش‌بینی‌ها بر شرایط ارزی و تغییرات احتمالی قوانین و تعرفه‌ها و معافیت‌های صادراتی و … است. به عنوان نمونه حذف معافیت‌های مالیاتی صادرات به واسطه محدودیت گذاشتن بر سقف معافیت‌ها در قانون بودجه سال جاری از مواردی است که با توجه به الزام به عرضه ارز با قیمت نیما توجیه صادرات را برای بسیاری شرکت‌ها از بین خواهد برد.

وی گفت: همچنین زیرساخت‌های کشور برای صادرات باید تقویت شود؛ در بخش لجستیک و حمل و نقل نیاز به بهبود داریم، اسکله‌ها در بنادر باید تقویت شود تا بتوانیم محصولات را با تناژهای بیشتر صادر کنیم.

کد خبر 6097074

دیگر خبرها

  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار موشک در منطقه آسیا-اقیانوسیه
  • روزهای بهاری دریاچه ارومیه
  • بزرگترین تظاهرات دانشجویی یمن در حمایت از غزه و دانشجویان آمریکا
  • آمریکا هشدار سفر به آلمان را تشدید کرد
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران
  • بزرگترین مولفه در توسعه سیستان‌و بلوچستان بحث امنیت است
  • زور آزمایی اف ۱۶ آمریکا با سوخو ۳۵ روسیه + فیلم | روسیه سواحل غربی آمریکا را تهدید کرد؟ | این غول‌های جنگی را در آسمان دریای برینگ ببینید
  • اتحادیه اروپا: تهدید دیوان بین‌المللی کیفری غیرقابل قبول است
  • ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت
  • آمریکا بزرگترین حامی رژیم صهیونیستی است