Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجرایی دبیرکل شورای عالی عتف با تاکید بر نفوذ فناوری‌های نوین در سیستم شهر هوشمند گفت: فناوری‌های شهر هوشمند انتزاعی توسعه داده نمی‌شوند بلکه نیازمند مدل‌های پویای کسب‌وکار و یکپارچه‌شدن با فرآیندهای اداری و حکومتی است. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از روابط عمومی دبیرخانه شورای عالی عتف، مسعود کاظمی معاون اجرایی دبیرکل شورای عالى عتف در کارگاه آموزشى نمایندگان مناطق وِیژه علم و فناوری با محوریت شهر هوشمند گفت: دستیابی به دستاوردهای اثربخش مبتنی بر یکپارچه‌سازی سیستم‌ها در شهر هوشمند گرچه ضرورى است، اما نباید به این بهانه توسعه فناوری‌ها به صورت مجزا را تشویق نکرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: پروژه‌های شهر هوشمند برای موفقیت نیاز به حمایت بازیگران اصلی از قبیل: شهرداری‌ها، ادارات دولتی، بنگاه‌ها و صنایع، موسسات تحقیق و توسعه و دانشگاه‌ها دارد.
معاون اجرایی دبیرکل شورای عالی عتف ضمن تاکید بر نفوذ فناوری‌های نوین در سیستم شهر هوشمند افزود: فناوری‌های شهر هوشمند انتزاعی توسعه داده نمی‌شوند بلکه نیازمند مدل‌های پویای کسب‌وکار، راه‌حل‌های محلی و یکپارچه‌شدن با دیگر فرآیندهای اداری و حکومتی هستند.
کاظمی با اشاره به مشکلات امروزی شهر نشینی اظهار داشت:
مشکلات ناشی از رشد شهرنشینی برای ما و آیندگان عواقب خطرناکی به دنبال خواهد داشت، مشکلات زیست محیطی مرز ندارد و ما نیازمند توافقات ملی و جهانی در این زمینه هستیم.
وی با اشاره به لزوم ایجاد شهرهای هوشمند تاکید کرد و گفت: با توجه به نقش شهر‌ها در تغییرات آب و هوایی، رفتن به سمت شهر هوشمند امرى ناگزیر است. جنبه‌های مختلف هوشمندسازی به کمک فناوری‌های مختلف به دست می‌آید. با این وجود در این مسیر چالش‌هایی وجود دارد که باید برای آن‌ها راه‌حل‌هایی پیدا کرد.
معاون اجرایی دبیرکل شورای عالی عتف با اشاره به نتایج بخش حاکمیت شهری اظهار داشت: نتایج مربوط به بخش حاکمیت شهری «ترجمه» و پیوند دادن موثر چارچوب‌های راهبردی شهری به زمینه‌های خاص اقدامات اجرایی ضروری است، حکمرانی نقشی محوری در طراحی شهری دارد و فرایندهای قانونی و اداری پشتیبانی کننده توسعه را معین می‌کند. حکمرانی همچنین نقش بازیگران رسمی و غیررسمی که تحول شهری را شکل می‌دهند، مشخص می‌سازد.
مصطفی کاظمی در موضوع نقش نوآوری و تحول در فرایند شهر هوشمند گفت: نوآوری و تحول موفق با فروپاشی الگوهای قدیمی توسعه و ذهنیت‌های کهنه شانس بیشتری برای تحقق دارد، روش‌های مشارکتی و دربرگیرنده طراحی و توسعه شهری مالکیت اشتراکی ایده‌ها و یکپارچه سازی موثر ذینفعان مختلف در فرایند نوآوری را تضمین می‌کند.
گفتنی است کارگاه آموزشى شهر هوشمند در راستای اهداف مناطق وِیژه علم و فناوری بوده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۰۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه مدیریت شهری به توسعه زیرساختی شهر چالوس

ایسنا/مازندران رئیس شورای شهر چالوس با اشاره به توجه مدیریت شهری به توسعه همه جانبه بخصوص توسعه زیرساختی در شهر، گفت: کارهای زیرساختی، مدیریت قوی و اتاق فکر قوی دغدغه اصلی مدیریت شهری چالوس است.

آرش رضوی امروز، ۸ اردیبهشت در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به برنامه‌های کوتاه، میان و بلندمدت مدیریت  شهری در جهت توسعه در چالوس اظهار کرد: اولویت با اقدامات زیرساختی است و در کنار آن کارهای واکسی از جمله مبلمان شهری، رنگ‌آمیزی و جمع آوری زباله و سایر اقدامات انجام می‌شود.

وی تلاش در جهت کاهش بار ترافیکی معضل همیشگی چالوس را از مهم‌ترین اقدامات برشمرد و گفت: محدودیت کوه، جنگل و دریا موجب شده است چالوس یک شهر خطی باشد.

رضوی با بیان اینکه این شهر تنها شهری است که تمامی فضای ساحلی شهری آن باز است، تصریح کرد: برای رفاه شهروندان از رودخانه چالوس تا سردابرود مسیر پیاده رو و دوچرخه رو احداث خواهد شد و تا پایان امسال از پل آب‌نما به رادیو دریا متصل و مسیر ۱۷ شهریور به رادیو دریا کوتاه خواهد شد.

رئیس شورای شهر چالوس، روشنایی معابر و بلوارهای سطح شهر و پیاده روها را از دیگر اقدامات مهم برشمرد و گفت: در سال گذشته حدود ۵۰ میلیارد صرف خرید  روشنایی و حدود ۲۰ میلیارد برای نصب آن شد که در حال انجام است.

رضوی  پیاده رو سازی و مکانیزه کانال را از دیگر اقدامات دانست و یادآور شد: در رادیو دریا ۳۷ کیلومتر کانال کشی برای پیاده روسازی انجام شد.

وی با اشاره به آسفالت معابر چالوس به حجم اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان در راستای عدالت محوری انجام شد، بیان کرد: امسال بوستان‌ها و پارک‌ها درعلویکلا، دارمیشکلا، شمال آباد، اشکاردشت و آبرنگ به‌زودی تجهیز و بهسازی می‌شود.

رئیس شورای شهر چالوس به تملک ۳۶ هزار متر برای ساختمان جدید شهرداری با همکاری سپاه خبر داد و یادآور شد: حیاط و فضای ساختمان جدید شهرداری باید به عنوان بوستان مرکزی شهر تبدیل شود و همه مردم از آن استفاده کنند.

رضوی خاطرنشان کرد: کشتارگاه سنتی چالوس از دغدغه‌های مردم و بویژه منطقه عسل‌سر و فرج آباد است که با احداث کشتارگاه صنعتی جدید در فضای جدید در مرزن آباد این معضل بزرگ برطرف خواهد شد و مدیریت شهری در نظر دارد بخشی از فضای کشتارگاه را در زمینه بوستان و فضای بازی و بخشی هم به مزار یوسف رضا اختصاص دهد.

وی از دیگر خدمات مدیریت شهری در چالوس را حل معضل زباله دانست و گفت: با پیگیری مدیریت شهری محل دفع زباله در نواب تعطیل و با کمک فرماندار به زباله سوز نوشهر انتقال یافت.

رئیس شورای شهر چالوس از تصویب بودجه هزار و ۵۰ میلیارد تومانی شورا خبر داد و افزود: از این میزان بودجه ۲۷۰ میلیارد تومان بودجه جاری و مابقی برای کارهای عمرانی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بنادر هوشمند، راهی برای آینده روشن
  • نبود کارخانه نوین باعث بی کیفیتی‌ آسفالت بجنورد می‌شود
  • سانفرانسیسکو؛ پیشرو در بازیافت آب
  • شوراها بی‌واسطه‌ترین حلقه ارتباطی مردم و حاکمیت هستند
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • توجه مدیریت شهری به توسعه زیرساختی شهر چالوس
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها