Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی ستاد اربعین با اشاره به صدور مجوز برای یک هزار و ۶۰۰ موکب در داخل کشور و در خاک عراق گفت: بر اساس گفته یکی از مسئولان مشکلات مرز خسروی طی سه روز آینده برطرف و فعالیت آن آغاز می‌شود.

شهریار حیدری در گفتگویی با اشاره به اینکه برنامه تمام کمیته های ۱۳گانه اربعین وارد فاز اجرایی شده است، اظهار کرد: براساس بازدیدهای صورت گرفته از مرزهای چهارگانه خوشبختانه روند فعالیت ها مطلوب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در زمینه اسکان و تغذیه هزار و ۶۰۰ موکب مجوز دریافت کرده اند، افزود: از این تعداد ۵۰ درصد در داخل کشور و ۵۰ درصد نیز برای خدمات رسانی به زوار در خاک عراق استقرار یافته اند.

سخنگوی ستاد اربعین با اشاره به استقرار تمام مواکب طی دو تا سه روز آینده، گفت: در حوزه زیرساخت برخی نواقص وجود دارد که با تأکید رئیس ستاد اربعین و مسئولان کمیته ها طی روز های آینده رفع می شوند.

وی به برخی پروژه ها درباره اربعین حسینی اشاره و خاطرنشان کرد: برخی از این پروژه ها چند ساله بوده و برای سال آینده به اتمام می رسد.

حیدری یادآورشد: وضعیت آنچه که برای روان سازی و تسهیل تردد زائران اربعین حسینی نیاز است؛ مناسب و مطلوب ارزیابی می شود.

وی همچنین با اشاره به راه اندازی کمیته نظارت بر عملکرد کمیته های ستاد اربعین تصریح کرد: خروجی فعالیت این کمیته در طول اربعین و همچین بعد از پایان این مراسم تهیه شده که معیاری برای برنامه ریزی سال آینده خواهد بود.

سخنگوی ستاد اربعین درباره وضعیت مرز خسروی نیز اظهار کرد: آنچه که برای بازگشایی مرز خسروی نیاز بوده، همانند تجهیزات، امکانات، زیرساخت ها و ... از سوی جمهوری اسلامی ایران فراهم شده است و از سوی دیگر طرف عراقی باید تا روز پنج شنبه در مرز مستقر می شد که روز جمعه مرز بازگشایی شود ولی به دلیل وجود مسائلی در آن سوی مرز که تا حدودی نیز قابل قبول است، هنوز این مرز بازگشایی نشده است.

وی با بیان اینکه بحث استقرار ۱۰۰ درصدی برنامه های دولت عراق در مرز برای امنیت زائرین از مسائلی است که باید اجرایی شود، تصریح کرد: پیش بینی می شود که به امید خدا هرچه زودتر این مرز فعال شود و براساس گفته یکی از مسئولین که مسئول این حوزه است، ظرف دو تا سه روز آینده این مشکلات برطرف می شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۰۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 تقویت زیرساخت‌های مرز بین المللی خسروی در دستور کار استانداری

 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،جانشین رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عاليات کشور و دبیر کمیته مشارکتهای مردمی، اسکان و تغذیه اربعین حسینی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی و معاون عمرانی استانداری و رئیس ستاد عتبات عالیات استان حضور داشتند.

مجید نامجو جانشین رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات هم در دیدار استاندار کرمانشاه  با مسئولان ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور و ستاد مرکزی اربعین، خواست تا زمین هزار و ۱۷۵ متری کشتارگاه در مرز خسروی را برای ارائه خدمات بهتر در اختیار ستاد عتبات عالیات قرار دهد.
وی افزود: سال گذشته حدود ۲ هزار کامیون از مرز خسروی عبور کرد که برای تسریع در روند ترخیص این کامیون ها نیاز است استانداری زمین دیگری را در اختیار ستاد عتبات عالیات قرار دهد.
وی همچنین از استاندار کرمانشاه خواست تا سند ساختمان ستاد عتبات واقع در محله نوبهار این شهر را به ستاد واگذار کند.
در این جلسه علی شعبانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه نیز گفت:  در اربعین سال گذشته نتوانستیم روی بسیاری از موکب هایی که در مرز خسروی مستقر شده بودند حساب باز کنیم.
وی افزود: ما برای اسکان و تردد زوار مشکل داشتیم و مواکب مردمی که باید از بار مشکلات بر می داشتند چالش ایجاد کرده بودند و هیچ موکبی خدمات نمی داد و فقط می توانستیم به زوار آب بدهیم.
شعبانی تصریح کرد: نیاز است برای موکب ها طراحی جدیدی داشته باشیم تا موکب ضعیف نداشته باشیم برای همین بهتر از به جای ۱۰۰ موکب ضعیف ۱۰ موکب قوی ایجاد شود.
وی در خصوص زمین کشتارگاه در مرز خسروی نیز گفت: این زمین محدود است و قابل توسعه نیست و آنقدر کوچک است که نمی توان به عنوان قرارگاه و اسکان از آن استفاده کرد در حالی که بهتر است ستاد عتبات عالیات طرحی را اجرا کند که قابلیت توسعه در آینده داشته باشد.

دیگر خبرها

  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه
  •  تقویت زیرساخت‌های مرز بین المللی خسروی در دستور کار استانداری
  • مواکب کوچک اربعین ساماندهی می‌شود
  • مشکل صدور مجوز ساخت در ۲۸ قطعه از زمین‌های رو به روی شهرک خانقاه برطرف می‌شود
  • تبادل نظر ایران و عراق درباره برگزاری مراسم اربعین در مرز خسروی
  • بازدید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • بازددید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی