Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزارت دفاع آمریکا با خرید ۶ فروند هواپیمای جنگنده سبک «سوپر توکانو» برای تقویت ناوگان هوایی افغانستان موافقت کرده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزان به نقل از اسپوتنیک، یک شرکت هوافضای برزیلی با نام امبرائر (Embraer) اعلام کرد که وزارت دفاع آمریکا برای تقویت نیروی هوایی افغانستان با خرید ۶ فروند هواپیمای سبک جنگنده «ای-۲۹ سوپر توکانو» (A-۲۹ Super Tucano) ساختِ این شرکت موافقت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت برزیلی بدون اشاره به زمان تحویل این هواپیماها اعلام کرد که در ساخت این جتها با شرکت آمریکایی «سیئرا نوادا» (Sierra Nevada) همکاری خواهد کرد و اینکه «تولید این شش فروند هواپیمای جدید به زودی در جکسونویل ایالت فلوریدا آغاز خواهد شد».

قائم مقام ارشد شرکت سیئرا نوادا در اینباره گفت: «ما مفتخریم که به پشتیبانی خود از برنامه ای-۲۹ نیروی هوایی [آمریکا] برای افغانستان ادامه دهیم». به محض تحویل هواپیماهای فوق، نیروی هوایی افغانستان ۲۶ فروند هواپیمای «ای-۲۹» در اختیار خواهد داشت.

قیمت هر فروند هواپیما حدود ۱۸ میلیون دلار خواهد بود. این هواپیماهای توربین دار به جنگ افزارهای معمولی (غیراتمی) یا مهمات با هدایت دقیق، موشکهای هوا به هوای کوتاه بُرد و مسلسلها مجهز می شوند.

در ماه آگوست، نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد که برنامه تعلیم و آموزش خلبانان افغان در پایگاه نیروی هوایی «مودی» در ایالت جورجیا تا ۳۱ اُم دسامبر ۲۰۲۰ تمدید شده است.

این در حالی است که در نوامبر ۲۰۱۳، دونالد ترامپ در یک پیام توئیتری نوشت: «اجازه ندهیم که رهبران بسیار کودن ما قراردادی را امضاء کنند که [نیروهای نظامی] آمریکا را تا سال ۲۰۲۴ و به هزینه آمریکا در افغانستان نگه می دارد».

ترامپ در یک پیام توئیتری دیگر در همان روز نوشت: «ما خون و پول زیادی در افغانستان هدر داده ایم. دولت افغانستان بی مصرف است!»

اما ترامپ در مقام رئیس جمهور آمریکا و در سخنرانی ماه آگوست خود راهبردی برای ادامه بمباران این کشور آسیای مرکزی اعلام کرد. ترامپ در این سخنرانی خود گفت: «به عنوان بخشی از یک استراتژی جدید در منطقه آسیای مرکزی، ما قدرت و اختیار ارتش آمریکا را برای هدف قرار دادن سازمانهای تروریستی در افغانستان توسعه خواهیم داد.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۳۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | حمله پهپادی اوکراین به پایگاه هوایی روسیه

در همان صبح حملات اوکراینی‎ها به این پایگاه هوایی، ویدئویی منتشر شد که واضح است طی حملات اوکراینی‎ها، انبار ذخیره کیت‎های هدایت ماهواره‎ای بالدار UMPC مورد حمله قرار گرفته‎اند. با انتشار تصاویر ماهواره‎ای نتایج حملات اوکراینی‎ها توسط اکانت‎های اوسینت غربی، در سمت دیگری از این پایگاه هوایی به‎نظر هدف دیگری مورد اصابت قرار گرفته است که در ماه مارس در کنار آن رمپ، جنگنده سوخو-۳۵ پارک بوده است و در حال حاضر مشخص نیست که این اثر مربوط به چه چیزی است. همچنین این اکانت اوسینت مدعی شده است که به جنگنده سوخو Su-35S که در رمپ نزدیک به محل قرار گرفتن کیت‎های UMPC قرار داشته است، آسیبی وارد شده است که اگر در آخر ویدئو دقت کنید همان جنگنده‎های سوخو-۳۴ و سوخو-۳۵ قابل مشاهده هستند که به‎نظر نمی‎رسد که آسیبی به آن‎ها وارد شده باشد. منبع: پارتیزان

265 215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902091

دیگر خبرها

  • همکاری شرکت هواپیمای اتحاد امارات با کام‌ایر افغانستان
  • دست رد امارات بر سینه پنتاگون/ چراغ سبز دوحه به استقرار جنگنده‌ها
  • جابجایی جنگنده‌های آمریکایی در خلیج فارس
  • جنگنده‌های آمریکا از پایگاه امارات به قطر منتقل شدند
  • ببینید | حمله پهپادی اوکراین به پایگاه هوایی روسیه
  • سوخت گیری هوایی یک هواپیما با بالگرد (فیلم)
  • حمله هوایی و توپخانه‌ رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
  • سقوط اف ـ۱۶ حامل مواد شیمیایی در آمریکا
  • سقوط اف-۱۶ حامل مواد شیمیایی در آمریکا
  • رژیم صهیونیستی استفاده از سامانه «پاتریوت» آمریکا را کنار می‌گذارد