Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از ارومیه؛همایون هاشمی نماینده مردم میاندوآب، شاهین‌دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی در جلسه بررسی نوجوانان و آسیب‌های اجتماعی با بیان اینکه زباله گردی معضل نوپدید است که کودکان را تهدید می‌کند، گفت: متاسفانه ایدز، هپاتیت و انواع آسیب‌ها کودکان زباله گرد را تهدید می‌کند و زباله گردی دردناک‌ترین معضل حوزه کودکان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده مردم میاندوآب، شاهین‌دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه زباله‌گردی محصول فقر، بیکاری و مشکلات اقتصادی است و باید به صورت ریشه‌ای در کشور حل شود، تصریح کرد: اغلب کودکانی که تحت حمایت خانواده قرار ندارند در واقع بدسرپرست‌ها، بی سرپرست‌ها و کودکان دارای والدین معتاد به زباله‌گردی روی آورده و تعداد آن‌ها روز به روز در حال افزایش بوده و متاسفانه در معرض آسیب‌های روانی و جسمی زیادی قرار دارند.

وی با یادآوری اینکه کار کودک زیر ۱۶ سال غیرقانونی است، گفت: منعی برای آموزش و کارورزی کودکان زیر ۱۶ سال وجود ندارد، اما کار کودک زیر ۱۶ سال با قوانین جهانی کار مغایرت دارد.



لزوم شناسایی، جمع آوری و ساماندهی کودکان زباله گرد



این نماینده مردم در مجلس دهم با تاکید بر لزوم شناسایی، جمع‌آوری و ساماندهی کودکان زباله‌گرد، افزود: اجرای فاز جمع‌آوری باید به صورت علمی و فاز ساماندهی مبتنی بر مددکاری باشد و فاز بازپروری و اجتماع‌پذیری کودکان زباله‌گرد امر بسیار ضروری است که باید در دستور کار دستگاه‌های متولی قرار گیرد؛ وضعیت خانواده‌های آن‌ها باید بررسی شده و چنانچه خانواده صلاحیت نگهداری ندارد به صورت امین موقت یا دائمی به فرزندخواندگی پذیرفته شوند.



ضرورت مداخله جدی سازمان بهزیستی، مراکز فوریت‌های بهزیستی و وزارت بهداشت به موضوع کودکان زباله گرد



نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس دهم با تاکید بر لزوم مداخله جدی سازمان بهزیستی، مراکز فوریت‌های بهزیستی و وزارت بهداشت به موضوع کودکان زباله‌گرد، گفت: زباله‌ها توسط افراد غیرمتخصص جمع‌آوری می‌شود و اغلب کودکان در مراکز دپوی زباله زندگی می‌کنند از این رو سلامت کودکان در معرض تهدید قرار دارد از سوی موج سوم ایدز در راه است و باید نگران ابتلای این کودکان به این بیماری باشیم.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با ابراز تاسف از اینکه کودکان زباله‌گرد به صورت ۲۴ ساعته تحت استثمار قرار دارند و از آنان به صورت شبانه روزی بهره کشی می‌شود، تصریح کرد: آسیب‌های ناشی از زباله گردی تا به مرز هشدار نرسیده باید هر چه سریع‌تر از سوی دستگاه‌های متولی مرتفع شود.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۴۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ واحد صنعتی اردستان در فهرست صنایع آلاینده قرار گرفت

ایسنا/اصفهان رئیس اداره محیط زیست شهرستان اردستان گفت: سال گذشته با مجموعه اقدامات انجام شده تعداد ۱۰ واحد از صنایع شهرستان اردستان در لیست صنایع آلاینده قرار گرفته است.

حسین شواخی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: موضوع رهاسازی پسماندهای عادی و نخاله‌های ساختمانی یکی از معضلات شهرستان اردستان است که علاوه بر اینکه چهره حاشیه شهر و روستاها را نازیبا می‌کند ولی تاکنون برخورد مؤثری با متخلفان نشده است.

وی افزود: قانون متعددی از جمله احکام کیفری حبس، جریمه نقدی، توقیف وسایل نقلیه و... برای برخورد با متخلفان تخلیه نخاله‌های ساختمانی و دیگر پسماندهای زباله وجود دارد. از شهروندان می‌خواهیم در صورت مشاهده تخلیه غیرمجاز ضمن مستندسازی موضوع را به واحدهای مسئول در شهرداری‌ها، اداره محیط زیست، شبکه بهداشت و درمان و حتی دادگستری اطلاع دهند.

رئیس اداره محیط زیست شهرستان اردستان با بیان اینکه برخورد با صنایع آلاینده در دستور کار قرار دارد، افزود: سال گذشته با مجموعه اقدامات انجام شده تعداد ۱۰ واحد از صنایع شهرستان اردستان در لیست صنایع آلاینده قرار گرفته که توسط دارایی استان یک درصد از فروش آن‌ها را به‌صورت متمرکز و بر اساس سرانه جمعیت برای کل استان تخصیص می‌دهد که شهرداری‌ها، بخشداری‌ها و دهیاری‌ها از این عوارض بهره‌مند می‌شوند.

شواخی گفت: با بررسی‌های انجام شده حدود ۵۰ درصد صنایع شهرستان اردستان به دستگاه قضایی معرفی شدند و پرونده این واحدها در دست رسیدگی است. صنایع آلاینده یک اهرم بازدارنده برای دولت است، زیرا در صورت استمرار وضعیت آلایندگی باید یک درصد از درآمد خود را به عنوان جریمه پرداخت کند.

زباله‌های بیمارستانی را به تفکیک جمع‌آوری و دفن کنید

وی در خصوص وضعیت زباله‌های عفونی و بیمارستانی شهرستان، گفت: زباله‌های بیمارستانی حتی پس از آنکه توسط دستگاه، بی خطرسازی شدند زباله عادی محسوب نمی‌شوند و نباید با زباله‌های شهری جمع‌آوری و مخلوط شوند. باید زباله‌های بیمارستانی و مطب‌های خصوصی به‌صورت کاملاً مدیریت شده جمع‌آوری و سپس جداگانه دفن شوند.

شواخی با بیان اینکه روزانه به طور متوسط ۴۵ تن در کل شهرستان اردستان زباله جمع‌آوری می‌شود، گفت: مدیریت پسماند زباله‌ها در شهر زواره بهتر از شهرهای اردستان و مهاباد است و دفن و پسماند زباله‌ها در این دو شهر به صورت اصولی انجام نمی‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دستگیری قاتل در لباس زباله‌گردی در لرستان
  • دستگیری قاتل در لباس زباله‌گردی
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • لزوم افزایش فرهنگ‌سازی جهت تفکیک زباله از مبدا
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • برگزاری جشنواره هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در همدان 
  • زباله و بلای خانمان‌سوزی که بر سر آدمی می‌آورد
  • زباله و بلای خانمان‌سوزی بر سر آدمی می‌آورد
  • ۱۰ واحد صنعتی اردستان در فهرست صنایع آلاینده قرار گرفت