Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت فرودگاههای کشور امشب با حضور در برنامه تهران ۲۰، صحبت‌های خلاف واقع خود درباره گران‌خری ۸میلیون یورویی یک فروند هواپیمای فلایت چک را تکرار کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، رحمت الله مه‌آبادی که امشب میهمان استودیوی برنامه زنده تهران ۲۰ بود، درباره ابهامات متعدد پیرامون گران خری ۸ میلیون یورویی یک فروند هواپیمای فلایت چک هیچ پاسخ روشنی نداد و با دادن آدرس غلط، تلاش کرد تا ذهن افکار عمومی را از یک فساد رخ داده منحرف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام دولتی که خبرگزاری مهر را بابت انتشار خبر « شکایت یک شرکت انگلیسی از شرکت فرودگاهها/گران خری ۸ میلیون یورویی» طی روزهای گذشته به دفعات متهم به نشر اکاذیب کرده است، تلاش کرد تا عملکرد خود و مدیران دخیل در این گران‌خری عجیب را تطهیر کند.

قرار بود دبیر اقتصادی خبرگزاری مهر امشب بعنوان میهمان تلفنی برنامه تهران ۲۰، به برخی ادعاهای خلاف واقع آقای مهابادی پاسخ مستند بدهد و از گوشه ای از فساد شکل گرفته که فراتر از  اعتراض یک شرکت انگلیسی به گران خری ٨ میلیون یورویی است، پرده بردارد.

مدیرعامل شرکت فرودگاهها و برخی مدیران این شرکت، طی روزهای گذشته بارها مدعی شده اند خبرگزاری مهر بابت انتشار خبر مذکور، از این شرکت عذرخواهی کرده است که این موضوع تکذیب می شود. ضمن اینکه طی روزهای اخیر به دفعات تلاش کردیم تا درباره ابهامات این خرید با مقامات شرکت فرودگاهها گفتگو کنیم اما این امکان را فراهم نکردند. 

خبرگزاری مهر طی روزهای آینده اسناد تازه ای از فساد در خرید هواپیماهای فلایت چک را منتشر خواهد کرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۵۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط

رگولاتورهای اتحادیه اروپا قرار است تحقیقاتی را درباره عملکرد شرکت متا در مقابله با نشر اطلاعات غلط در پلتفرم‌های شبکه اجتماعی این شرکت، آغاز کنند.

به گزارش ایسنا، روزنامه فایننشیال تایمز به نقل از دو منبع آگاه نوشت: رگولاتورهای اروپایی گمان می‌کنند که مدیریت محتوای شرکت آمریکایی متا، برای متوقف کردن نشر تبلیغات سیاسی که فرآیندهای انتخاباتی را در معرض خطر تضعیف قرار می‌دهد، کافی نبوده است.

اما انتظار نمی‌رود کمیسیون اروپا در بیانیه خود، به روسیه اشاره کند و تنها به دستکاری اطلاعات توسط عوامل خارجی، اشاره خواهد کرد. شرکت متا و کمیسیون اروپا در این باره توضیحی ندادند.

پیش از این گزارش شده بود شرکت متا که مالک فیس‌بوک است، تیمی برای مقابله با نشر اطلاعات غلط و سوءاستفاده از هوش مصنوعی در آستانه انتخابات پارلمانی اتحادیه اروپا در ژوئن، تشکیل خواهد داد. مارکو پانچینی، مدیر امور اتحادیه اروپای متا در یک پست وبلاگ اعلام کرد تا نزدیک شدن به زمان انتخابات، ما مرکز فعالیت‌های انتخاباتی را برای شناسایی تهدیدهای احتمالی و خنثی کردن فوری آنها، فعال خواهیم کرد.

بر اساس گزارش رویترز، ده‌ها کشور در سراسر جهان از جمله انگلیس، اتریش و گرجستان، رهبران جدیدی را در سال ۲۰۲۴ انتخاب می‌کنند. انتخابات‌های پارلمان اروپا هم در ژوئن برگزار می‌شود. اما نگرانی‌هایی نسبت به مداخله در انتخابات و انتشار محتوای گمراه‌کننده با کمک هوش مصنوعی،‌ وجود دارد.

رشد سریع هوش مصنوعی مولد که می‌تواند متن، تصاویر و ویدئو را در چند ثانیه تولید کند، این واهمه را ایجاد کرده که فناوری جدید ممکن است امسال، برای مختل شدن انتخابات در سراسر جهان مورد استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • روند صدور درخواست کارت سوخت تغییر می کند | سامانه جدید روزهای آینده معرفی می‌شود
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده معرفی می‌شود
  • معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده/ تسریع در صدور کارت‌های سوخت
  • هشدار وقوع سیلاب در رودخانه‌های کردستان
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو | درخواست علی آبادی از شرکت های خودروساز چه بود؟
  • واردات خودرو‌های کارکرده منتظر مصوبه دولت
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • برگزاری ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری در دانشگاه صنعتی اصفهان
  • تصمیم کمیساریای عالی حقوق بشر؛ محکومیت دیگری به جای آمریکا
  • وزیر صمت: شرکت‌های ارزآور در اولویت تامین ارز هستند