Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان هواپیمایی کشوری از الزام دریافت گواهینامه عملیاتی بین المللی توسط فرودگاه‌های کشور خبر داد و گفت: چند سال پیش زمانیکه هواپیمای فلایت چک نداشتیم، انگلیسی‌ها پیشنهاد فروش هواپیمای تفریحی را برای فلایت چک دادند که به آنها جواب رد دادیم.

ایران آنلاین /علی عابدزاده در حاشیه بهره‌برداری از پروژه‌های حمل‌ونقل چند وجهی فرودگاه مهرآباد اظهار کرد: در پروازهای اربعین برای جلوگیری از افزایش نرخ، شرکت‌های هواپیمایی قیمت‌ها را مصوب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از انجام این کار فرودگاه نجف نرخ سوخت را افزایش داد که رقم قابل توجهی بود.

وی با اشاره به اعتراض ایرلاین‌ها،‌افزود: به دنبال هماهنگی های لازم هستیم تا نرخ ها افزایش نیابد.

وی ادامه داد: این مسئله را به مسئولان ایرانی و عراقی اطلاع داده‌ایم، هنوز نتیجه را به ما اطلاع نداده‌اند. با توجه به این مشکل برخی شرکت‌ها تصمیم گرفته‌اند که پرواز خود را به جای نجف به بغداد انتقال دهند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این‌که تقاضا برای سفرهای اربعین با هواپیما زیاد و عرضه کم است، اظهار کرد:‌شرکت‌های هواپیمایی برای جلوگیری از سوءاستفاده برخی فروش بلیت را از طریق آژانس‌های محدودی انجام دادند، با این حال گزارش‌هایی مبنی بر گران‌فروشی به سازمان اعلام شده که با آن برخورد کرده‌ایم.

عابدزاده در باره نحوه خرید هواپیمای فلایت چک گفت: همه دستگاه‌های فرودگاهی باید توسط فلایت چک مورد بازرسی قرار گیرد. ایران دو فروند هواپیمای مناسب را خریداری کرد و تا دو سال پیش بازرسی را به مدت ۴۰ سال انجام داد. ما یک تجربه بسیار غنی در فلایت چک داریم.

وی با اشاره به از رده خارج شدن دو فروند هواپمای مذکور اظهار کرد:‌ پس از مطالعاتی که صورت گرفت، بیج کرافت ۳۵۰ خریداری شد که البته یک فروند قابل اعتماد نبود برای مدت طولانی مورد استفاده قرار گرفت.

وی با اشاره به این‌که به همین دلیل قرارداد خرید فلایت چک دوم امضا شد،‌تصریح کرد:‌ طی روزهای اخیر یک موضوع حاشیه‌ای مطرح شد که هیچوقت مورد تایید سازمان هواپیمایی نبوده است. هواپیمایی بوده که می‌توان یک سری دستکاه را روی آن نصب کرد و برخی چک ها را انجام داد. این هواپیما در حدی نبود که بخواهد ارزیابی شود، قبلا و در زمانی که هواپیمای فلایت چک نداشتیم به این هواپیما پیشنهادعتماد نکردیم و توسط کارشناسان داخلی رد شده بود.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد:‌دشمن از لابلای اطلاع‌رسانی رسانه‌ها اطلاعاتی را به دست می‌آورد که به نفع کشور نیست.

وی همچنین با اشاره به این‌که برای دستیابی به اهداف توسعه حمل و نقل هوایی نیازمند زمان هستیم، تصریح کرد: در همه جهان معمولا قوانین و مقررات جدید را در بستر زمانی اجرا می‌کنند چون به سرمایه‌گذاری، هزینه و آموزش دارند.

وی تصریح کرد:‌این کار در ایران شروع شده و تحولات زیرساختی در حوزه قوانین و مقررات شروع شده تا بتوانیم سرمایه‌گذاری انجام شده را به نحو مطلوبی را مورد استفاده قرار دهیم.

وی افرود: افزایش نرخ مسافر در پروازهای داخلی سال گذشته  ۱۹ درصد بوده که به دلیل آزادسازی نرخ بلیت اتفاق افتاده است.

رییس سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به این‌که در نیمه نخست امسال ۵ درصد افزایش جابجایی مسافر را داشته‌ایم،‌ گفت: همه فرودگاه‌های کشور موظفند گواهینامه عملیاتی بین المللی بهره‌برداری داشته باشند، در این راستا نیز امروز برای فرودگاه‌های لار و زاهدان گواهینامه بین‌الملی صادر می‌شود.

/تسنیم

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۵۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند کشور غربی به دنبال کاهش فروش تسلیحات نظامی به اسراییل هستند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، روزنامه حُریت ترکیه به نقل از «منابع آگاه» مدعی شد که چند کشور غربی در مجموعه‌ای از اقداماتی که در نشست دو روزه در ریاض، پایتخت عربستان بررسی شد، کاهش فروش تسلیحات و اعمال محدودیت برای تحویل فناوری‌ها به اسراییل را پیشنهاد دادند.

به نوشته حُریت، سازمان همکاری اسلامی، اتحادیه کشورهای عربی و شماری از کشورهای اروپایی در نشست ریاض در حاشیه مجمع جهانی اقتصاد، درباره اقداماتی که ممکن است علیه اسراییل و کشورهای حامی دولت صهیونیسی در جنگ غزه اعمال شود، گفتگو کردند.

بنابر گزارش حُریت، این بحث با هدف مشارکت هرچه بیشتر کشورها در بسته «عناصر فشار» بود که شامل پیشنهادی درباره محدودیت های فضای هوایی، از جمله موارد دیگر است.

پیشتر نشریه پولیتیکو گزارش داده بود که گروهی متشکل از بیش از ۹۰ وکیل آمریکایی، از جمله دست‌کم ۲۰ وکیل از کابینه دولت از جو بایدن، رییس‌جمهور آمریکا خواستند «کمک‌های نظامی به اسرائیل را به دلیل اقدامات اسرائیل در نوار غزه متوقف کند؛ اقداماتی که در تضاد با قوانین بین‌المللی و قوانین بشردوستانه است.»

کد خبر 6093218

دیگر خبرها

  • چند کشور غربی به دنبال کاهش فروش تسلیحات نظامی به اسراییل هستند
  • انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌ های هوایی
  • انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌های هوایی
  • انجام تنها ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط یک شرکت هوایی
  • انجام تنها ۱۷ هزار پرواز نوروزی توسط یک شرکت هوایی
  • ترکیب منچستریونایتد متحول می‌شود/ ۳ بازیکن فروشی نیستند
  • فرودگاه کرمانشاه تعطیل نیست
  • نقص فنی در پرواز هواپیمای مشهد-تهران
  • ارتقا فرودگاه جده با استفاده از تکنولوژی های جدید در حمل و نقل ریلی
  • بیگانگان به دنبال فروش سلاح در خلیج فارس هستند