Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایجاد یک تعاونی موفق را منوط به هم فکری و همکاری افراد عنوان کرد و گفت: اولویت اصلی ایجاد تعاونی استفاده از توان و فکر جمعی در شروع کار است.

اقتصاد آنلاین - حمیده قاسمی؛ سیدحمید کلانتری ضمن بازدید از غرفه اقتصاد آنلاین در اولین روز از بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات اظهار کرد: راهکار‌هایی برای توسعه تعاونی‌‌های روستایی، خدماتی و گردشگری وجود دارد که برای ایجاد اشتغال در کشور این راهکار‌ها را با جدیت پیگیری می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو یکی از بهترین راهکار‌ها ایجاد تعاونی‌‌های مختلف در کشور است.

 

وی در ادامه افزود: بر اساس مزیت‌های نسبی روستا و متناسب با ظرفیت‌های اقتصادی آن‌ها که از آن جمله می‌توان به ظرفیت‌های کشاورزی، آب و خاک، صنایع دستی، صنایع روستایی و جاذبه‌های بومی‌ و گردشگری آن‌ها را نام برد، نسبت به تشکیل تعاونی‌‌ها اقدام می‌کنیم.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تشریح مزیت‌های تشکیل تعاونی‌‌ها خاطر نشان کرد: تعاونی‌‌ها می‌توانند ظرفیت‌های خرد مردم را دور هم جمع کنند و آن‌ها را به ظرفیت‌های بزرگ اقتصادی تبدیل کنند. یعنی می‌توانند با جمع کردن پس انداز‌های یک میلیونی، دو میلیونی و. . . منابع کوچک سرمایه ای که چندان کارآیی ندارند به ایجاد یک واحد تولیدی، صنعتی یا خدماتی در روستا‌ها دست یابند و با این کار سرمایه‌های خرد را بهره‌ور کنند.

کلانتری درباره نقش برنامه‌های حمایتی وزارتخانه از تعاونی‌‌های روستایی نیز گفت: جایی مثل صندوق کارآفرینی امید شرایط تسهیلاتی با نرخ 4 درصد را اعطا می‌کند و این آمادگی را دارد تا مشاغلی که در روستا‌ها ایجاد می‌شود را تا سقف 100میلیون تومان به ازای هر واحد، حمایت تسهیلاتی کند. علاوه بر این بیش از 70 درصد منابع بانک توسعه تعاون در اختیار تعاونی‌‌ها است که البته نرخ متعارف دارد. همچنین صندوق ضمانت تعاون می‌تواند در ضمانت از تعاونی‌‌ها به عنوان وثیقه نقش آفرینی کند.

وی درباره اولویت‌های موجود در ایجاد تعاونی‌‌ها اظهار کرد: مهم این است که تامین مالی در ایجاد یک تعاونی بخشی فرعی کار است و بخش اصلی این است که افراد با هم فکری و همکاری هم به ایجاد یک واحد تولیدی، صنعتی و یا خدماتی اقدام کنند.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی فکر و ایده خوب را خمیرمایه ایجاد تعاونی‌‌های موفق عنوان و تصریح کرد: ایده و برنامه خوب و مفید می‌تواند سبب ایجاد یک حرکت موفق شود، ضمن این که بسیاری از تحصیل کرده‌های مقاطع ارشد و دکتری در کشور ما ساکن روستا‌ها و مناطق کمتر توسعه یافته هستند و این مناطق نیز برای بهبود وضعیت خود به تلاش پیگیر افراد بومی‌احتیاج دارند. استفاده از فکر و توان این افراد می‌تواند سبب توسعه این مناطق و کاهش مهاجرت شود.

وی درباره میزان موفقیت تعاونی‌‌ها تا به امروز نیز تاکید کرد: در حال حاضر بیش از 95 هزار تعاونی روستایی فعال در کشور وجود دارد که در گرایش‌های مختلف فعالیت می‌کنند واز این میزان 50 درصد تعاونی تولیدی اعم از کشاورزی و صنعتی هستند. تعاونی‌‌های فعال دیگر در حوزه خدمات مانند درمان و گردشگری مشغول به کار هستند.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۵۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد ویس‌کرمی، معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همزمان با هفته کار و کارگر گفت: تعاونی‌های زنان تعاونی‌های هستند که حداقل ۷۰ درصد اعضا آن‌ها را زنان تشکیل می‌دهند.

وی عنوان کرد: تعداد ۷ هزار و ۱۰ تعاونی زنان با عضویت بیش از ۶۶ نفر بالغ بر ۹۲ هزار فرصت شغلی در کشور فعال هستند.

وی تصریح کرد: ۴۵ درصد از تعاونی‌های زنان در گرایش‌های فرش دستباف، صنعت و صنایع دستی، ۱۸ درصد در گرایش کشاورزی، ۲۳ درصد در رشته خدمات و ۱۴ درصد در سایر گرایش‌ها فعالیت دارند.

وی گفت: تعاونی‌های زنان بیشتر در حوزه صنایع دستی، فرش دستباف، صنایع غذایی، صنایع بسته‌بندی و کشاورزی فعالیت دارند.

ویس کرمی تأکید کرد: در حوزه‌های گردشگری نیز ظرفیت‌های کسب و کار و اشتغال خوبی برای بانوان در بخش تعاونی کشور وجود دارد.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۱۲۲۳ شرکت تعاونی زنان با ۱۲ هزار و ۱۹۶ عضو و ۱۸ هزار و ۹۰۰ فرصت شغلی تشکیل شده است که از رشد بیش از ۲۲ درصدی نسبت به مدت دوره مشابه قبل برخوردار است.

وی با تاکید بر تقویت تعاونی های زنان در سال جاری خاطرنشان کرد: خوشبختانه سایر دستگاه‌ها نیز همکاری مطلوبی با تعاونی ها دارند و حمایت از تعاونی‌ها منجر به ایجاد اشتغال پایدار و امنیت شغلی خواهد شد.

کد خبر 6092499

دیگر خبرها

  • صادرات ۸۰ میلیون دلاری محصولات تعاونی ها در مازندران
  • ۱۸۵ هزار نفر در کردستان عضو تعاونی‌ها هستند
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • فعالیت ۱۰۴ هزار تعاونی در کشور
  • تعاون به عنوان رکن مهم مشارکت مردم، مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است
  • خدمتگزاری به مردم سرلوحه اقدامات بانک توسعه تعاون است
  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!