Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - يک چهره اصلاح‌طلب بدون اشاره به باخت اکثريتي جريان چپ در تمام انتخابات‌هاي 16 سال گذشته گفته است: مردم آرزوي حکومت اصلاح‌طلبان را دارند!
سرويس سياست مشرق - «وبلاگ مشرق» خوانشي روزانه در لابه‌لاي اخبار و مطالب رسانه‌هاي کشور است. ما درباره اين خوانش البته تحليل‌ها و پيشينه‌هايي را نيز در اختيار مخاطبان محترم مي‌گذاريم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

7:30 هر روز با بسته ويژه خبري-تحليلي مشرق همراه باشيد.
***
مردم در آرزوي حکومت اصلاح‌طلبان مي‌سوزند!
علي صوفي، فعال چپ و عضو شورايعالي سياست‌گذاري اصلاح‌طلبان به تازگي در بخشي از يک گفت‌وگو که خبرگزاري دولتي ايرنا آنرا منتشر کرد، گفته است:
«دوره‌هاي حاکميت اصلاح‌طلبان نيز دوره رونق اقتصادي و پيشرفت بوده است و مردم آرامش داشته‌اند. حتي هنوز آرزوي شرايط آن دوران را دارند!»[1]
*مشخص نيست صوفي بر اساس کدام نظرسنجي يا نتيجه کدام انتخابات به اين نتيجه رسيده است که مردم آرزوي دوران اصلاحات را دارند؟!
اظهارات اين فعال اصلاح‌طلب در حالي است که اتفاقاً مردم ايران از سال 1380 به اين سو، در هيچ انتخاباتي به صورت اکثريتي به اصلاح‌طلبان رأي نداده‌اند و همواره بصورت اکثريتي تفکر و ظاهر اصولگرايانه و خدمت‌مدار را برگزيده‌اند.
في‌الجمله اينکه ادعاهاي اصلاح‌طلبان مبني بر پيروزي در دو انتخابات رياست‌جمهوري اخير و انتخابات مجلس دهم نيز ادعاي صحيحي نبوده است.
زيرا در دو انتخابات رياست‌جمهوري اخير، اصلاح‌طلبان کانديدايي نداشتند و خود را بصورت «أناشريک» به رئيس‌جمهور روحاني وصّالي کردند.
و در انتخابات مجلس نيز در لفظ خود را برنده ناميدند اما اقليت بودن فراکسيون اصلاح‌طلبان مجلس، عدم تأثيرگذاري در فرايند رأي اعتماد وزرا و نيز رياست يک اصولگرا بر مجلس به روشني اثبات مي‌کند که اصلاح‌طلبان در اين زمينه هم مانند سال 88 با مردم دورنگي کرده‌اند.
در تأييد اين معنا، چندي قبل «عليرضا علوي‌تبار» از فعالان اصلاح‌طلب نيز در بخشي از مصاحبه تصويري خود با خبرگزاري فارس، ادعاي صوفي را به نوع ديگري تکرار کرد و اينطور گفت که در دوران اصلاحات، اوضاع به کام مردم بوده است!
او اما در پاسخ به اينکه پس چرا مردم از سال 80 به اين‌سو ديگر به اصلاح‌طلبان رأي نداده‌اند و نخواسته‌اند که منش اصلاحات در کشور تکرار شود؛ اينطور گفت که راجع به انتخابات و نتيجه آن بحث دارد![2]
همچنين، چندي قبل «سعيد حجاريان» تئوريسين جريان چپ در بخشي از مصاحبه خود با روزنامه اعتماد گفته بود: براساس قانون، جبهه دوم خرداد مي‌تواند مجلس را بگيرد، شورا را بگيرد، رياست جمهوري را بگيرد.
او سپس در پاسخ به سؤال خبرنگار اعتماد که پرسيد: «ولي بعد از دوران آقاي خاتمي، اصلاح‌طلبان ديگر هيچوقت نتوانستند به آن قدرت و جايگاه بازگردند، نه در مجلس، نه در دولت و...» تصريح کرد: «درست است ولي الان بالاخره اوضاع خيلي با قبل تفاوت دارد!»[3]
از طرفي بايد دانست که ادعاي صوفي با عقل هم انطباقي ندارد...
چه اينکه يقينا طبيعي نيست مردم در آرزوي دوراني باشند که به جاي نان با پيشنهاد «سياست» مواجه بودند، توهين‌هايي مثل «لشکر قابلمه بدست‌ها» و يا «متقاضيان مرگ موش» را مي‌شنيدند، شاهد بروز و ظهور افراد مساله داري مثل حسين موسويان در تيم مذاکره‌کننده هسته‌اي بودند، به تماشاي فتنه بزرگ کوي دانشگاه نشستند و غيره.
***
«کنايه نماينده سلفي‌بگير به شوراي نگهبان»؛ قرار است حرف‌ها را نپذيريد

عليرضا رحيمي، عضو هيئت رئيسه فراکسيون اميد مجلس شوراي اسلامي که ماجراي عکس سلفي او و تني چند از نمايندگان ديگر با فدريکا موگريني، رسوايي بزرگي را به بار آورد، به تازگي طي مطلبي درباره شوراي نگهبان و ماجراي لغو عضويت يک فرد زرتشتي در شوراي شهر يزد گفته است:
اگر مشارکت اقليت‌هاي ديني در قانونگذاري براي مسلمين در سطح ملي برابر تصريح قانون اساسي مشروع و قانوني است به طريق اولي در سطح محلي و منطقه‌اي عضويتشان در شوراهاي اسلامي شهر نيز قانوني و مورد حمايت مي‌باشد.
به گزارش ايسنا، او همچنين مي‌افزايد: «با ورود سران قوا به موضوع، اميد به حل آن بيشتر شده است و دکتر لاريجاني در اين خصوص پيشقدم شده‌اند اما گويا قرار است همه استدلال‌هاي حقوقي و فقهي در مقابل تصميم گرفته شده مسموع نباشد».[4]
*متلک‌پراني اين نماينده اصلاح‌طلب به شوراي محترم نگهبان مبني بر اينکه نمي‌خواهند استدلال‌هاي حقوقي و فقهي را استماع کنند، جاي سؤال و تأمل جدي دارد...
اين در حالي است که ماجراي لغو عضويت آقاي سپنتا نيکنام به لحاظ استدلالي و قانوني روشن است و اعضاي شورا نيز کراراً درباره آنها توضيحات مبسوطي را در رسانه‌ها بيان کرده‌اند.
اما برخي تلاش مي‌کنند ابهاماتي در اين قضيه طرح کنند که البته هيچيک از ابهامات مطروحه عقلاني نبوده‌اند.
کما اينکه مثلا آقاي رحيمي در نوشته بالا بحث نمايندگي اقليت‌ها در مجلس را دليلي بر عضويت آنها در شوراي شهر دانسته اما گويا ايشان قادر به تميز دادن اين دو جايگاه نيست!
زيرا نماينده داشتن اقليت‌هاي مذهبي در مجلس شوراي اسلامي يک امر عقلاني و قانوني است و براي اين اعمال مي‌شود تا اقليت‌ها نيز بتوانند در تصميمات حاکميتي و کلان کشور که منافع آنها را نيز در بر مي‌گيرد، سهيم باشند.
اما در شوراهاي شهر، از آنجا که اولاً تصميمات کلان کشوري وجود ندارد و ثانيا مسئله صرفا به امور شهري و اکثريت شيعيان و مسلمانان يک منطقه مرتبط است، بنا به مُرّ اسلام و با ابتنا به نظر تفسيري و البته لازم الاتباع شوراي نگهبان؛ اين عضويت قابل قبول نيست.
سطح ساير حرف‌هايي که آقاي رحيمي آنها را «استدلال‌هاي حقوقي و فقهي» ناميده نيز بالاتر از مقوله اشاره شده، نيست!
گفتنيست، ماجراي وارد کردن پرونده لغو عضويت سپنتا نيکنام به ساير ارگان‌ها و نهادهاي کشور براي حلّ و فصل، به لحاظ حقوقي از پايه‌هاي محکم استدلالي برخورد نيست و بعيد است چنين چيزي جز در شرايط خاص انجام شود.
***
اندک اندک جمع بيعت‌شکنان مي‌رسند
«ما نبوديم»! نبوي روحاني را زد؛ جلايي‌پور برجام را...

حميدرضا جلايي‌پور، از فعالان ستادي اصلاح‌طلب به تازگي طي اظهاراتي در يک ميتينگ سياسي که روزنامه اعتماد آنها را منتشر کرد گفته است:
«وعده هايي که به مردم داده شده، هنوز به چشم مردم نيامده است. حتي رشد اقتصادي هم هنوز به چشم مردم نيامده است. مردم انتظار دارند چيزي را ببينند.»[5]
*حقيقتا واروي سياسي جلايي‌پور در زمينه کارنامه اقتصادي دولت آقاي روحاني و البته برجام، انسان را متحيّر مي‌کند.
او دو سال قبل و در بخشي از مصاحبه خود با شماره 188 نشريه تجارت فردا گفته بود: اگر روحاني با تدبير جلو رشد فزاينده تحريم‌ها را نمي‌گرفت من شک ندارم که وضعيت معيشتي مردم ايران به وضعي فعلي و بحراني ونزوئلاي کنوني نزديک مي‌شد. خوشبختانه برجام توانست جلو ونزوئلايي شدن ايران را بگيرد.
جلايي‌پور همچنين مي‌افزود: به نظر من ما اگر وارد دوره تدبير و برجام نمي‌شديم، ايران بايد روند سوماليايي شدن را سريع‌تر طي مي‌کرد.
او همچنين در صبح روز امضاي توافق برجام در وين نيز طي اظهاراتي گفته بود: اين تحريم‌ها نه از لحاظ اقتصادي بلکه از ساير شوون براي رونق اقتصادي ايران مانند طناب دار بود. اين طناب دار بايد برداشته مي‌شد.
اين فعال اصلاح‌طلب حتي به اين مقدار نيز بسنده نکرده و قبل از انتخابات مجلس دهم در سال 94 طي اظهاراتي گفته بود: اگر مجلس ميانه‌رو تشکيل شود وضع مردم بهتر خواهد شد! و طنز تلخ‌تر ماجرا هم آنجاست که جلايي‌پور در بخش ديگري از صحبت‌هاي اشاره شده در ابتداي متن تصريح کرده است که «لذا آقاي عارف ضعيف عمل کردند...»
قضاوت درباره اين وارو زني‌هاي سياسي، رنگ به رنگ شدن‌ها و ابن‌الوقتي يک جريان سياسي را بايستي به عهده مردم و مخاطبان گذاشت.
گفتنيست، اصلاح‌طلبان و جريان چپ، طي روزهاي اخير نه تنها در حال دست شستن از برجام و انکار آنهمه وعده‌هاي رنگارنگ خود به مردم هستند بلکه ائتلاف خود با رئيس‌جمهور روحاني را نيز انکار کرده و در حال طلاق سياسي از روحاني هستند. يکي از شهود مثال آنکه بهزاد نبوي طي هفته گذشته دو مرتبه در رسانه‌ها حاضر شد و در کمال حيرت مخاطبان از اين گفت که هيچ ائتلافي بين اصلاح‌طلبان و آقاي روحاني نبوده است![6]
اين در حالي است که برخي معتقدند مسئوليت عملکرد اصلاح‌طلبان در قبال دولت رئيس‌جمهور روحاني - به دليل عملکردهايي مثل ماجراي "تَکرار مي‌کنم"- از خود آقاي روحاني هم بيشتر است و چپ‌ها بايد راجع به کارنامه دولت و البته برجام به مردم و تاريخ پاسخگو باشند.
***
1_http://www.irna.ir/fa/News/82708910
2_http://www.farsnews.com/MediaDisplay.aspx?nn=13960625000573
3_mshrgh.ir/784485
4_http://www.isna.ir/news/96080603075/
5_ http://www.magiran.com/npview.asp?ID=3652464
6_ mshrgh.ir/790499

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۸۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟

چند روزی بیشتر تا برگزاری دور دوم انتخابات مجلس باقی نمانده و بالاخره تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده مشخص خواهد شد. ممکن است بیشتر مردم تصور کنند که انتخابات پایان یافته در حالی که چنین نیست و با توجه به این که کرسی های باقی مانده اکثرا به شهرهای بزرگی چون تهران تعلق دارند اهمیت حضور مردم در همه پرسی ۲۱ اردیبهشت را دو چندان می‌کند.

مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده اهمیت بسزایی دارد چرا که نماینده‌ای با پشتوانه رأی بالا قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای است که پشتوانه رأی بالایی ندارد. همچنین زمانی که مجلس قوی باشد، قدرت نظارت بالایی خواهد داشت و می‌تواند تخطی از اجرای قوانین را به خوبی شناسایی کرده و به دستگاه‌ها و مسؤولان اجرایی کشور گوشزد کند که در ریل قانون حرکت کنند.

این انتخابات در ۲۲ حوزه «تهران، شمیرانات، اسلام‌شهر و پردیس» «تبریز، آذرشهر و اسکو»، «شبستر»، «میانه»، «پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز مغان»، «سمیرم»، «لنجان»، «کرج، اشتهارد و فردی»، «بیرجند، درمیان و خوسف»، «مشهد و کلات»، «آبادان»، «رامهرمز و رامشیر»، «خدابنده»، «زنجان و طارم»، «شیراز و زرقان»، «مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد»، «کرمانشاه»، «گنبدکاووس»، «خرم‌آباد و چگنی»، «قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی»، «ملایر» و «ورامین» برگزار خواهد شد. 

چه کسانی می‌توانند در مرحله دوم رای دهند؟

کسانی که در مرحله اول انتخابات رای نداده باشند، در مرحله دوم می‌توانند رای دهند. کسانی که در مرحله اول رای داده‌اند فقط در همان حوزه انتخابیه می‌توانند رای دهند.

براساس تبصره ۴ ماده۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، «کلیه رأی‌دهندگان مرحله دوم منحصراً در حوزه انتخابیه‌ای که در مرحله اول انتخابات رأی داده‌اند شرکت خواهند نمود و کسانی که در مرحله اول در هیچ یک از حوزه‌های انتخابیه رأی نداده باشند در مرحله دوم انتخابات می‌توانند شرکت کنند.»

مردم با مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس به وظیفه شرعی و سیاسی خود عمل کنند

غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره اهمیت مشارکت مردم در دور دوم انتخابات گفت: در انتخابات دور دوم مجلس مردم برای هر کرسی دو گزینه برای انتخاب دارند و این کار را برای آنان آسان‌تر می‌کند. 

او افزود: مردم باید با مشارکت بیشتری نسبت به دور اول در انتخابات شرکت و بار دیگر به تکلیف دینی،سیاسی و اجتماعی خود عمل کنند.

مصباحی مقدم متذکر شد: آینده چهار سال بعدی قوه مقننه به دست مردم است وانتخاب برای تعیین تکلیف چهل و پنج کرسی باقی مانده مجلس اهمیت بسزایی دارد .

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: از احزاب و تشکل‌های سیاسی تقاضا دارم تا به صورت مشترک لیست بدهند تا کاندیداها پشتوانه سیاسی و اجتماعی محکم‌تری داشته باشند.

انتخابات دور دوم مجلس نقش بسزایی در آینده چهار سال بعد کشور دارد

همچنین قدرتعلی حشمتیان رئیس خانه احزاب در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره اهمیت مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس گفت: از ابتدای انقلاب اسلامی انتخابات‌های بسیاری در کشور برگزار شده و مردم همواره با مشارکت بالا پای صندوق‌های رأی آمده‌اند. 

او افزود:در کشور ما مسئولان با انتخاب مردم مشخص می‌شوند و احزاب و تشکل‌های سیاسی باید مردم را به شرکت در انتخابات تشویق و نقش آنان را در عرصه های مهم کشور پررنگ‌تر کنند.

حشمتیان متذکر شد: امیدوارم که انتخابات آینده شاهد مشارکت بیشتری از مردم باشیم چرا که این دوره از انتخابات نقش پررنگی در شیوه شکل گیری مجلس و سرنوشت جامعه دارد لذا از آحاد جامعه تقاضا داریم به همه پرسی چند روز آینده بی تفاوت نباشند.

حشمتیان درباره چینش هیات رئیسه مجلس دوازدهم افزود: در مجلس دوازدهم شاهد رقابت بین جریان‌های اصولگرایی هستیم و معتقدم که اتحاد شورای وحدت و ائتلاف در شکل گیری هیات رئیسه آینده نقش پررنگی دارد .

رئیس خانه احزاب تاکید کرد: بعد از اعلام نتایج انتخابات دور دوم می‌توانیم با اطمینان بیشتری درباره ترکیب هیات رئیسه مجلس گمانه زنی کنیم.

مشارکت بالای مردم مجلسی قوی می‌سازد 

علی‌اکبر علیزاده نماینده مجلس نیز در گفت‌وگویی با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اظهار کرد: از آنجایی که مجلس شورای اسلامی در همه حوزه‌ها مجاز به قانون‌گذاری است و در جمهوری اسلامی ایران جایگاه بالایی دارد، مشارکت بالای مردم در انتخابات باعث تشکیل مجلسی قوی می‌شود.

وی افزود: نباید اینگونه تصور شود که مشارکت مردم در دور دوم انتخابات اهمیتی ندارد؛ مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده است، بسیار اهمیت دارد. نماینده‌ای که با پشتوانه رأی بالا راهی مجلس شود، قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای خواهد بود که پشتوانه رأی بالایی نداشته است.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر مشارکت در انتخابات بالا باشد، مجلسی قوی به وجود می‌آید و اگر مجلس قوی و با پشتوانه رأی بالا باشد، دولت‌ها چاره‌ای ندارند جز اینکه در ریلی که مجلس می‌گذارد، حرکت کنند.

علیزاده تصریح کرد: همچنین زمانی که مجلس قوی باشد، قدرت نظارت بالایی خواهد داشت و می‌تواند تخطی از اجرای قوانین را به خوبی شناسایی کرده و به دستگاه‌ها و مسؤولان اجرایی کشور گوشزد کند که در ریل قانون حرکت کنند.

منتخب مردم دامغان در مجلس دوازدهم ادامه داد: هنوز ۴۵ نماینده مجلس دوازدهم مشخص نشده است و از آنجایی که این افراد قطعاً تأثیر زیادی بر مجلس آینده خواهند داشت، بر این اساس نباید کسی تصور کند که دور دوم انتخابات مجلس فاقد اهمیت است.

وی اظهار کرد: مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بسیار مؤثر است چراکه آیت الله مدرس هم یک نماینده بود و بر این اساس حتی یک نماینده روی مجلس تأثیر دارد و نباید دور دوم انتخابات مجلس کم اهمیت جلوه داده شود؛ برای مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم نیز باید رسانه‌ها به ویژه صداوسیما امکان تبلیغات برابر را برای داوطلبان دور دوم انتخابات فراهم کنند.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید اهمیت دور دوم انتخابات به خوبی برای مردم تبیین شود تا مردم در حوزه‌های انتخابیه‌ای که انتخابات به دور دوم کشیده شده است، حضور پُر شوری پای صندوق‌های رأی داشته باشند. تبیین و آگاهی‌بخشی به مردم، مهم‌ترین کاری است که باید مورد توجه باشد.

علیزاده اظهار کرد: در نظام جمهوری اسلامی ایران حضور و مشارکت مردم در عرصه‌هایی مانند انتخابات اهمیت زیادی دارد و امیدواریم مردم مشارکت بالایی در مرحله دوم انتخابات مجلس داشته باشد.

توصیه رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت مشارکت مردم در انتخابات 

مقام معظم رهبری درباره اهمیت حضور مردم در انتخابات فرموده اند: خیلی‌ها ممکن است پای صندوق‌ها نیایند؛ به‌خاطر این‌که حوصله‌اش را ندارند، وقتش را ندارند، درست اهمیت قضیه را نمی‌دانند، متوجه تأثیر رأی خودشان نیستند یا به کسی که به او اطمینان و اعتماد کنند، نرسیده‌اند؛ یا کسی را هم که شناخته‌اند، نپسندیده‌اند؛ لذا نمی‌آیند. تلاش شما - خانواده‌ها و دوستان‌تان - باید این باشد که مشارکت را به معنای حقیقی کلمه حداکثری کنید.

ایشان همچنین فرموده اند: در زمینه‌ی مشارکت مردم، هر طور که می‌توانید، روی خانواده‌ها و دوستان‌تان کار کنید. مشارکت، یکی از اساسی‌ترین مسائل است. حضور مردم برای پیشرفت و صیانت کشور لازم است. نه این‌که اگر عده‌ی زیادی شرکت نکردند، اینها به نظام «نه» گفته‌اند؛ به‌هیچ‌وجه این‌طوری نیست. آنهایی که به‌خاطر نه گفتنِ به نظام نمی‌آیند، درصد خیلی کمی‌اند. یک عده به‌خاطر بی‌حالی نمی‌آیند؛ یک عده به‌خاطر بی‌حوصلگی نمی‌آیند؛ یک عده روز جمعه کار دیگری دارند و نمی‌آیند؛ اینها را شما راه بیندازید والا کسانی که معتقد به نظام و قانون اساسی نیستند و دلشان برای بیگانگان و نفوذ آنها پر میزند و منتظر آمدن بیگانگان هستند، درصد بسیار کمی‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها

دیگر خبرها

  • موسی غضنفرآبادی: ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب را برطرف کردیم
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب برطرف شد
  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا مشکلات دارویی برطرف شود
  • ارائه لایحه اصلاح قانون کار به مجلس دوازدهم در اولین فرصت