Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@08:20:56 GMT

نظارت و مدیریت بیمارستان‌ها در آستانه یک تغییر!

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۱۰۹۵۳

نظارت و مدیریت بیمارستان‌ها در آستانه یک تغییر!

"هیات‌امنایی شدن بیمارستان‌ها" طرحی بود که از چندین سال پیش هر از گاهی از سوی وزارت بهداشت مطرح می‌شد؛ طرحی که گویی این‌بار وزارت بهداشتی‌ها عزم‌شان را جزم کردند تا به آن جامه عمل بپپوشانند.

به گزارش ایسنا، بر اساس این طرح وقتی بیمارستانی هیات‌امنایی شود، خودش می‌تواند هزینه‌ها و درآمدهایش را کنترل کند و مکانیزم کاهش یا افزایش نیروی انسانی، خریدها و نظام پرداختش را به صورت مستقل پیش برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین بیمارستان هیات‌امنایی می‌تواند از قوانین بازدارنده وزارتخانه و دولت تبعیت نکند.

البته وزارت بهداشتی‌ها، توانمندتر شدن بیمارستان‌ها و اصلاح برخی قوانین و مقررات را از الزامات اجرای این طرح می‌دانند و در عین حال به صراحت می‌گویند که هیات امنایی شدن بیمارستان‌ها، هیچگونه افزایش پرداختی خارج از تعرفه دولتی در بیمارستان‌ها ایجاد نخواهد کرد؛ بنابراین مردم مطمئن باشند اجرای این طرح هیچ افزایش پرداختی برایشان به دنبال نخواهد داشت و صرفا یک تغییر نظام مدیریت بیمارستان‌ها در راستای افزایش بهره‌وری است.

دکتر قاسم جان‌بابایی، معاون درمان وزیر بهداشت نیز در این زمینه به ایسنا، گفت: هدف ما از برنامه‌ریزی در جهت هیات امنایی کردن بیمارستان‌ها این است که نظارت مردم بر مردم در بیمارستان‌ها حاکم باشد.

وی افزود: بیمارستان هیات‌امنایی چیز عجیب و غریبی نیست، ‌بلکه ما بر اساس این طرح می‌خواهیم نمایندگانی از مردم و برخی افراد فنی بر بیمارستان‌ها نظارت و مدیریت داشته باشند. باید توجه کرد نظارت و مدیریتی که در حال حاضر بر بیمارستان‌ها وجود دارد، از طریق وزارت بهداشت و دولتی است، اما ما می‌خواهیم این مدیریت و نظارت را از وزارت بهداشت به خود بیمارستان‌ها واگذار کنیم تا افرادی که در مسائل اقتصادی صاحب‌نظرند و یا در مسائل حقوقی و بهداشت و درمان کارشناسند، در بیمارستان‌ها تجمیع شوند و در نتیجه بتوانند هم خدمات بهتری ارائه کنند و هم هزینه‌هایمان کمتر شود.

جان‌بابایی درباره میزان پرداختی در بیمارستان‌های هیات‌امنایی نیز گفت: اینکه بخواهیم مبنا را مانند آنچه که در گذشته اعلام شده بود، K  ۳.۶ قرار دهیم، غیرقابل انجام است. زیرا منابع دولت اجازه و کفاف این کار را نمی‌دهد.

معاون درمان وزیر بهداشت تاکید کرد: بر همین اساس ما باید با منابع موجود و با همین میزان پرداختی‌هایی که اکنون در بیمارستان‌ها وجود دارد، این طرح را در بیمارستان‌ها راه بیندازیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۰۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل هیات ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،رسول عطائی در جلسه شورای تامین مسکن آذربایجان غربی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار داشت: نمایندگان استانداری، راه وشهرسازی، بانک مسکن، بانک ملی به عنوان رییس شورا هماهنگی بانک‌های دولتی در استان، اداره اقتصاد و دارایی و بنیاد مسکن در این هیات ویژه حضور خواهند داشت.

وی ادامه داد: بررسی عملکرد بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن از مهمترین اهداف تشکیل هیات ویژه نظارت است.

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی گفت: در بخش مسکن حمایتی بانک‌های عامل کمتر از ۳۰ درصد عملکرد در پرداخت دارند و این رقم باید ظرف ۲ ماه آنده به بالای ۵۰ درصد برسد.

عطائی افزود: بانک‌های عامل مکلف شدند نسبت به عقد قرارداد مشارکت مدنی برای طرح‌های دارای پروانه ساخت اقدام کنند.

وی اضافه کرد: عملکرد بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات بانکی در طرح خود مالکی شهری ۲۹ درصد و در بخش روستایی نیز ۵۰ درصد است.

وی اظهار داشت: بانک‌های عامل باید ظرف ۲ ماه آینده نسبت به تعیین و تکلیف کل پرونده‌های ارجاع داده شده اقدام کنند و درصد مشارکت را به بالای ۶۰ درصد برسانند.

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ها در غزه از دست مقامات در رفته است
  • تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند
  • رئیس سازمان سینمایی تغییر می‌کند؟
  • فاز اول بیمارستان سلامت سیب و سوران در آستانه بهره برداری
  • مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت تغییر کرد
  • تشکیل هیات ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • نشست نامزدهای دور دوم انتخابات با رئیس هیات نظارت بر انتخابات خوزستان
  • طلایی‌نیک:«وعده صادق» بسیاری از معادلات را تغییر داد