Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز از شهرقدس، سیدمهدی محمدی با حضور در هجدمین جلسه رسمی شورای شهر اظهار داشت: سیاست ما در مجموعه شهرستان بر انجام کار به صورت تعامل مشترک است و لازم است در این راستا با مشارکت تمام دستگاه‌های اجرایی برنامه تدوین شده‌ای در بستر خدمت بی‌منت فراهم شود.

وی افزود: شهرستان قدس دارای مشکلات زیرساختی فراوانی است که از سوی دیگر شتاب رشد جمعیتی معضلات شهری را دوچندان کرده است که در این راستا باید تمهیدات ویژه‌ای از سوی مجموعه شورا و شهرداری انجام پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متناسب با رشد جمعیت برنامه توسعه اجتماعی تدوین شود

فرماندار قدس با بیان اینکه ۴سال مدت زیادی برای خدمتگزاری نیست تصریح کرد: مردم نگاه متمایزی به شورای دوره پنجم دارند و در این بین مهار جمعیت یکی از مهم‌ترین مواردی است که شورای شهر باید نسبت به کنترل آن اقدام کند.

محمدی عنوان کرد: موقعیت جغرافیایی و استراتژیکی شهرستان، رشد جمعیت را دو چندان کرده اما در این بین تأمین منابع پایدار و توسعه اجتماعی جهت کاهش محرومیت‌های اجتماعی به عنوان یک سیاست راهبردی و ویژه باید توسط شورای شهر انجام شود.

محور چیتگر به طول ۴ کیلومتر ساماندهی می‌شود

وی بیان کرد: یکی از اقدامات جهادی که در چند روز اخیر در حال انجام است، بهسازی محور چیتگر و پاکسازی آن از صنوف مزاحم و ضایعاتی است که متأسفانه جلوه و سیمای نامناسبی را برای شهر متصور شده بود.

فرماندار قدس خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه محور چیتگر یکی از مسیرهای اصلی و پرتردد شهرک‌های حومه است و همواره بار سنگین ترافیکی این محور را یدک می‌کشد، به طول ۴ کیلومتر در حال تعریض است که قطعا این عملیات در روان‌سازی ترافیک نقش مهمی را ایفا می‌کند.

محمدی با اشاره به جمع‌آوری زباله گفت: تاکنون بیش از یک هزار و ۵۰۰ کامیون نخاله از این منطقه جمع‌آوری شده که با اجرای کمربند سبز قطعا تأثیر بسزایی در زیباسازی، هویت‌بخشی و همچنین آرامش روحی شهروندان دارد.

بافت فرسوده و قانون‌گریزی از اهم معضلات شهرستان است

محمدی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: متأسفانه آبرفتی‌بودن اراضی این منطقه و آلودگی پساب‌های صنعتی و فاضلاب‌های شهری موجب به مخاطره افتادن محیط‌زیست و تهدیدی برای سلامت شهروندان محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: بافت فرسوده، ساخت‌و‌ساز غیرمجاز، قانون‌گریزی و عدم مدیریت برای اصلاح امور به عنوان تهدید برای شهرستان است که باید بتوانیم با ترسیم برنامه‌های جامع ۱۰ الی ۲۰ ساله چشم‌انداز روشنی را برای شهرستان پیش‌بینی کنیم.

فرماندار قدس افزود: ساماندهی بافت‌های فرسود نباید فقط در یک نقطه از شهر متمرکز شود، بلکه با آگاه‌سازی شهروندان نسبت به تسهیلاتی که دولت به بافت‌های فرسوده پرداخت می‌کند، بتوانیم شهروندان را در راستای تجمیع و زیباسازی شهری ترغیب کنیم.

محمدی با تأکید بر توزیع عادلانه‌های امکانات رفاهی در سطح شهرستان گفت: توزیع خدمات و سرانه‌ها در سطح شهرستان به صورت متوازن نیست و تمام شهروندان باید امکانات و خدمات را در جای جای شهر احساس کنند.

نظارت بر تقسیم بودجه شورای شهر

محمدی در بخش دیگری از سخنانش به تقسیم و توزیع بودجه در شورای شهر اشاره و خاطرنشان کرد: اگر بودجه در غالب سند طولانی مدت و ملی تنظیم نشود، در فرایند زمان به مشکل برخواهد خورد که در این راستا باید با اولویت‌سنجی تمام دستگاه‌ها را به سمت برنامه توسعه هدایت کنیم.

فرماندار قدس تصریح کرد: حسابداری و مالی یکی از مهم‌ترین بخش‌های شهرداری است که نظارت بر این بخش با استفاده از ذی‌حساب‌های مالی می‌تواند از بروز مشکلات احتمالی پیشگیری کند.

وی با تأکید بر اینکه نباید در کار جزیره‌ای عمل کرد افزود: وظیفه شورا توزیع سرانه و خدمات به صورت برابر است و در این راستا شورای عالی استان نقش موثری را در جهت ترسیم سیاست‌های راهبردی و برنامه‌های تخصصی شوراها دارد.

شورای پنجم ترکیبی از افراد توانمند و متخصص است

فرماندار قدس ادامه داد: شورا به عنوان یک کودک نارس متولد شد و هم‌اکنون پس از چهار دوره که از عمر شوراها می‌گذرد به عنوان نهاد نظارتی و مدنی نباید اجازه دهیم که این ضعف موج تضعیف شورا شود؛ در صورتی که در سراسر دنیا مدیریت یکپارچه شهری برقرار است و شورا به عنوان یک نهاد متمرکز در راستای ساماندهی امور شهری فعالیت می‌کند.

محمدی با تأکید بر اینکه فرمانداری در همه حال کنار شورا قرار دارد گفت: خوشبختانه منتخبین شورای پنجم بسیار توانمند و دلسوز هستند و قطعا با تحقق تعامل مشترک و منسجم شهر در مسیسر پیشرفت حرکت می‌کند.

تشکیل کار گروهای تخصصی با هدف جذب نخبگان شهری

فرماندار قدس عنوان کرد: برای نخستین بار ۱۲۰ نفر از نخبگان و اساتید دانشگاه را جذب کرده‌ایم و در قالب کارگروه‌های مختلف نسبت به شناسایی و رفع مشکلات شهرستان اقدام شده است.

محمدی ادامه داد: متأسفانه شهرستان بانک اطلاعاتی شهری جامعی تاکنون نداشته که در این راستا با جمع‌آوری ۴۶ پایان‌نامه از تمام دانشگاه‌های سراسری کشور درصدد هستیم تا با استخراج اطلاعات لازم در جهت پیشبرد برنامه‌های شهرستان استفاده کنیم.

محمدی بیان کرد: تشکیل شورای معتمدان نیز از دیگر اقداماتی است که در راستای تسریع در انتقال نقاط ضعف و قوت شهری صورت گرفته است و از این پس شهروندان می‌توانند با کمک معتمدان محله خود مشکلات را به گوش مسئولان برسانند و موضوعات با سرعت بیشتری رتق و فتق شود.

ساماندهی حریم رودخانه شهرستان قدس

فرماندار قدس در ادامه به ساماندهی حریم بستر رودخانه‌های شهرستان اشاره کرد و افزود: با اقدامات صورت گرفته مسیر ورود فاضلاب‌های صنعتی و شهری به بستر رودخانه مسدود شده است و از سوی دیگر مانع از تصرفات معارض هم می‌شود.

در پایان هریک از اعضای شورا در حوزه کمیسون‌های مربوطه به تشریح موضوعات و چالش‌های پیش‌رو پرداخته و فرماندار قدس توضیحات لازم را در خصوص رفع و حل مشکلات موجود بیان کرد.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۱۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند

به گزارش صدای ایران از ایلنا، عضو شورای شهر تهران با تاکید بر این که دغدغه مهم و اصلی شهروندان محله جوادیه سکونت اتباع بیگانه است، گفت: شرایط به گونه‌ای است که ۶۰درصد از ساکنان این محلات را اتباع تشکیل می‌دهند. ۱۰ تا ۳۰درصد دانش‌آموزان مدارس این محله نیز از اتباع هستند.

ناصر امانی در دویست و سی و دومین جلسه شورای شهر تهران در جریان ارائه گزارش بازدید از محله جوادیه با بیان این که ۴۴درصد از بافت این محله فرسوده است، اظهار داشت: علی‌رغم تسهیلاتی که شورا و شهرداری برای نوسازی بافت فرسوده در نظر گرفته‌اند، به دلیل ریزدانگی، نزدیک به ۱۰۰فقره پروانه نوسازی بافت فرسوده در این محله صادر شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با بیان این که شهرداری در روز‌های اخیر به‌خوبی در جمع آوری معتادان عمل کرده است، گفت: مساله‌ای که وجود دارد بازگشت معتادان است؛ کما این که در گذشته نیز بار‌ها به محل بازگشته‌اند.

امانی با بیان اینکه سقف یکی از مدارس محله جوادیه در حال ریزش است، تصریح کرد: تجمع ده‌ها نفر از اتباع در یک واحد مسکونی، نارضایتی مدیران مدارس و درخواست برای راه اندازی مدرسه مجزا برای اتباع در این بازدید مطرح شد.

وی خاطرنشان کرد: مهمترین درخواست‌های مردم محله جوادیه شامل ساماندهی اتباع بیگانه، جلوگیری از ورود آنها به محلات قدیمی و تعیین تکلیف ریل‌های راه‌آهن است که هیچ‌یک به مسئولیت شهرداری بازنمی‌گردد و وزارت کشور و اداره اتباع باید به این موضوعات رسیدگی کنند.

دیگر خبرها

  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • خودگردان کردن شهرداری‌ها جفا در حق آبادانی شهر است
  • ۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی
  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند