Web Analytics Made Easy - Statcounter

فارس نوشت :

 تب شهرت و ثروت که شاید تا سالها پیش مربوط به حوزه خوانندگی و یا فوتبالیست شدن می‌شد، امروز به لطف فضای مجازی جایگزین بهتری برای خود یافته است.

مدلینگ یا مانکن شدن گرایش امروز جوانان شده است. نه تنها در ایران که در سرتاسر جهان، به این بحث به شکلی حرفه‌ای پرداخته می‌شود. افراد بسیاری برای این حرفه تلاش می‌کنند و به عبارت ساده‌تر برای آن دست و پا می‌شکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما چرا؟

می‌توان یکی از دلایل مهم این سطح بالای اشتیاق به مدلینگ را راه سریع و آسان دستیابی به آن دانست. افراد مشتاق تنها با ساختن یک آی دی در اینستاگرام و پرداخت هزینه‌ای مختصر به آتلیه‌ها وارد دنیای مدلینگ می‌شوند. جذب فالور و تعداد بالای لایک، تصور خام و نسنجیده این افراد برای رسیدن به شهرت و مانکن شدن است. آنها با رویای دریافت‌های میلیونی پا به این حرفه می‌گذارند. در بسیاری از موارد شاید این لایک‌ها آنها را یک قدم به سمت هدفشان نزدیک کند اما کدام هدف و به چه قیمتی؟

فضای مجازی جهانی نامحدود و بی سر و ته است، فضایی که پر شده است از گرگ‌هایی که در کمین به دندان کشیدن معصومیت عده‌ای جوانان هستند. شاید در نگاه اول موج فراگیر شدن این تب در میان جوانان چندان حائز اهمیت نباشد اما موضوع جایی جدی می‌شود که پای عده‌ای سودجو به میان کشیده می‌شود. افرادی هستند که تنها با کمی جستجو و گشت و گذار در فضای مجازی، به پیج‌هایی برمی‌خورند که محتوای آنها تعدادی عکس از دخترانی است که با انتشار تصاویر نامناسب  قصد جلب توجه دارند. افراد بی‌اعتماد به نفسی که برای ارائه خود به ظاهر و اندام متوسل می‌شوند. سودجویان در نقشه‌ای هوشمندانه از این ضعف استفاده کرده و به آنها پیشنهاد مدلینگ می‌دهند.

طی این اقدام مجرمانه از این افراد خواسته می‌شود تا تصاویر نیمه برهنه و تمام قد خود را برای آنها ارسال کنند تا به کارشناسان مربوطه نشان دهند، سپس با وعده مدل شدن و گرفتن عکسهای حرفه‌ای آنها را به آتلیه‌های زیرزمینی می‌کشند. پس از تهیه چند عکس نه چندان مناسب، این افراد ساده اندیش را مورد تعرض قرار می‌دهند و با تهدید اینکه عکس‌هایشان را منتشر کرده و به خانواده‌هایشان خبر می‌دهند، آنها را وادار به سکوت می‌کنند. 

نگاه ابزاری به دختران تنها به اینجا ختم نمی‌شود. تصاویر دختران جوان توسط تعدادی از عکاسان در آتلیه‌ها برای ژورنال‌ها استفاده می‌شود این امر برای افزایش درصد فروش لباس‌ها و یا کالاهای برخی از تولیدکنندگان نه چندان مطرح است. آنها با وعده رفتن به خارج از کشور خام و رام افراد سودجو می‌شوند بیراهه‌ای که هرگز به مقصد نرسیده است. دختران جوانی که برای رویای مدلینگ شدن هزینه‌های فراوانی را متحمل شده‌اند. اینها هرگز به خارج از کشور فرستاده نمی‌شوند و تنها ابزار سواستفاده قرار می‌گیرند. 

یکی دیگر از آسیب‌های مدلینگ تغییر ذائقه و نگرش جوانان به مقوله ازدواج و همسریابی است. گسترش تب مدلینگ و انتشار تصاویر غیراخلاقی و نامناسب، سبب شده عده‌ای از جوانان معیارهایشان برای انتخاب همسر تغییر کند. ایده‌آلهای نادرست و ناموفقی که حاشیه‌ها را اصل و اصل‌ها را به حاشیه می‌برد. در چنین فضایی است که تربیت و دیدگاه خانواده مطرح می‌شود. اینکه چقدر برای آگاهی جوانان وقت اختصاص داده می‌شود، چقدر نیازهایشان مورد توجه قرارمی‌گیرد و تا چه اندازه باید به خواسته‌هایشان بها داد. 

بیایید با نگاهی عمیق‌تر، کمی از سطح مسائل عبور کنیم و تلاش کنیم این فرهنگ ایرانی، تحت تاثیر تهاجمات قرار نگرفته و همواره اصیل باقی بماند. 

تصاویر زیر مربوط به صفحاتی در فضای مجازی است که برای جذب مدلینگ فعالیت می‎‎‌کنند. 

 

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۱۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت

محمود اکرامی فر درباره برنامه «سرزمین شعر» که از شبکه چهارم سیما پخش شد، گفت: این برنامه شعر را به یک گفتمان عمومی و از یک گزاره محفلی به یک گزاره عمومی تبدیل کرد، به طوریکه شعر را در جامعه رواج داد و توانست دوباره به زندگی عمومی، گفتگو‌ها و ارتباطات کلامی مردم برگرداند.

وی افزود: موسی عصمتی یکی از شاعرانی بود که بخاطر جاذبه رسانه‌ای و شعر خوبش از او استفاده کردم و در گروه من قرار داشت. اشعار او را در صفحه مجازی ام منتشر کردم و بازخورد‌های زیادی از آن گرفتم.

این شاعر و داور برنامه تلویزیونی «سرزمین شعر» گفت: بیش از صد هزار نفر از این صفحه من بازدید کردند و شعر این شاعر حدود ۱۰ میلیون نفر بازدیدکننده داشت. خیلی‌ها برای ما نوشتند که با این شعر زندگی کردند و حتی به گریه افتادند. می‌توانم بگویم سرزمین شعر برنامه خوبی بود و می‌تواند بهتر هم شود.

برنامه «سرزمین شعر» در ادامه هجدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر از ۲۶ اسفند پارسال در قالب مسابقه شعر به روی آنتن شبکه چهارم سیما رفت و فرصتی شد برای شنیدن اشعار جشنواره و انتخاب شاعران برتر بود. در قسمت اول این برنامه غزلی از موسی عصمتی درباره پدر و کارگران معدنعلاوه بر اینکه حضار برنامه را تحت تاثیر قرار داد، با اقبال عمومی هم همراه شد.

(پدر)

پدرم را خدا بیامرزد، مردِ سنگ و زغال و آهن بود
سال‌های دراز عمرش را، کارگر بود، اهل معدن بود

از میان زغال‌ها در کوه، عصر‌ها رو سفید برمی‌گشت
سربلند از نبرد با صخره، او که خود قله‌ای فروتن بود

پا به پای زغال‌ها می‌سوخت! سرخ می‌شد، دوباره کُک می‌شد
کوره‌ای بود شعله‌ور در خود، کوره‌ای که همیشه روشن بود

بار‌هایی که نانش آجر شد، از زمین و زمان گلایه نکرد
دردهایش، یکی دوتا که نبود! دردهایش هزار خرمن بود

از دل کوه‌های پابرجا، از درون مخوف تونل‌ها
هفت خوان را گذشت و نان آورد، پدرم که خودش تهمتن بود

پدرم مثل واگنی خسته، از سرازیر ریل خارج شد
بی خبر رفت او که چندی بود، در هوای غریب رفتن بود

مردِ دشت و پرنده و باران، مردِ آواز‌های کوهستان
پدرم را خدا بیامرزد، کارگر بود، اهل معدن بود

منبع: صداوسیما

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • پیشنهاد بی‌سابقه و عجیب در فضای مجازی برای مهاجران افغان در ایران! | تصویر
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • ببینید/شادی جالب یک جفت لک‌لک‌ بعد از اولین تخم‌گذاری
  • (ویدیو) احضار برخی چهره‌های فضای مجازی
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • ترانه کودکان که ترند شد: ببعی چقدر باهوشی!
  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • انفصال از خدمت شهردار گلستان صحت ندارد
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر