Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-30@13:42:04 GMT

اینترنت پرسرعت رایگان کجاست؟

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۱۲۱۰۸

اینترنت پرسرعت رایگان کجاست؟

راه اندازی اینترنت پرسرعت رایگان در مکان های عمومی به کاربران کمک می کند نیاز خود به اینترنت را براحتی برطرف کنند.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، کاربران اینترنت همواره می شنیدند برخی کشورهای جهان امکان هایی برای شهروندان خود فراهم کرده اند تا بتوانند در برخی مکان ها از اینترنت رایگان استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت یازدهم در بخش توسعه زیرساخت ها تلاش بسیاری کرد؛ به گونه ای که بر پایه آخرین آمارهای دفتر بررسی های فنی معاونت برنامه ریزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، شمار تلفن ثابت دایری تا پایان مرداد ماه امسال به 30میلیون و590 هزار و 323 شماره رسید.

شمار سیمکارت های واگذار شده تلفن همراه نیز تا آخر مردادماه 156 میلیون و 11 هزار و 283 خط بود که 83 میلیون و 224 هزار و 134خط فعال است.

ضریب نفوذ تلفن ثابت 38.61درصد و ضریب نفوذ مشترکان فعال تلفن همراه کشور نیز 104.13 درصد ثبت شد.

41 میلیون و 57 هزار و 746 نفر مشترک پهن باند سیار و 10 میلیون و281 هزار و 423 نفر مشترک پهن باند ثابت شده بودند.

گرچه دولت یازدهم اقدام های خوبی برای توسعه زیرساخت ها انجام داد اما بهره مندی از اینترنت پرسرعت رایگان یکی از مطالبه هایی بود که همواره کاربران مطرح می کردند.

«محمد جوادآذری جهرمی» به عنوان وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات دولت دوازدهم، سیزدهم مهرماه امسال در پست اینستاگرام خود از اپراتورهای اینترنتی خواست برای ارائه اینترنت رایگان در مکان های عمومی ورود کنند.

برخی اپراتورها چهارم آبان ماه مرکزهایی را که به اینترنت رایگان مجهز است به کاربران معرفی کردند.

اکنون شهروندان می توانند از خدمات اینترنت پرسرعت رایگان همراه اول در بازار مبل ایران2، ساختمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خیابان شریعتی، بیمارستان حضرت رسول (ص) در خیابان ستارخان بعد از تهران ویلا، ساختمان اداره مرکزی و ساختمان فنی و وی.آی.پی فرودگاه امام خمینی (ره)، مرکز خرید لاله در خیابان فاطمی، پاساژ ولیعصر در خیابان حضرت ولیعصر (عج) ضلع جنوبی خیابان منیریه، ساختمان مخابرات ایران در خیابان سردارجنگل، مرکز خرید زیتون در اتوبان بعثت، ماموت در خیابان وزرا، مرکز خرید امجد در خیابان جمهوری، بازارچارسو در جمهوری، مرکز خریدروشا در منطقه دزاشیب، پاویون دولت در فرودگاه مهرآباد و پاساژ علاءالدین در خیابان جمهوری استفاده کنند.

همچنین همراه اول در سه نقطه در مشهد و چهار نقطه در مرز شلمچه، مهران، خسروی و چذابه اینترنت پرسرعت رایگان ارائه می کند.

مرکزهای اینترنت پرسرعت رایگان رایتل در مرکز خرید پالادیوم تهران، مرز شلمچه و مرز مهران قابل استفاده است.

ایرانسل قرار است در چهار نقطه در مرزهای شلمچه، مهران، خسروی و چذابه اینترنت پرسرعت رایگان ارائه می کند.

اپراتور ثابت عرضه کننده اینترنت معروف به آسیاتک نیز 2مرکز در اردبیل، یک مرکز در اصفهان، 2مرکز در آذربایجان شرقی، 15مرکز در تهران، هفت مرکز در خراسان رضوی، یک مرکز در خوزستان، یک مرکز در سیستان و بلوچستان، 2 مرکز در فارس، یک مرکز در کرمان، یک مرکز در استان گلستان، یک مرکز در استان مرکزی، یک مرکز در استان هرمزگان و سه مرکز در استان یزد را برای ارایه اینترنت پرسرعت رایگان انتخاب کرده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۲۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس

به گزارش تابناک اقتصادی؛ ایرنا خبرگزاری دولت در مطلبی با عنوان «خروج مرکز پژوهش‌های مجلس از ریل پژوهش» نوشت: مرکز پژوهش‌های مجلس به عنوان بازوی تحقیقی خانه ملت، وظیفه تهیه گزارش‌های کارشناسی و ارائه مشورت‌ جهت اطلاع نمایندگان مجلس را بر عهده دارد تا آنها بر مبنای اطلاعات دقیق‌ و کارشناسی، اقدام به تصمیم‌گیری در مورد جزئیات لوایح و طرح‌ها بکنند.

به همین دلیل در دو دهه اخیر مرکز پژوهش‌های مجلس به محل فعالیت نخبگان و کارشناسان ارشد کشور تبدیل شده بود و گزارش‌های آن نیز از اتقان علمی مناسبی برخوردار بود. انتقال مدیران و کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس به جایگاه‌های حساس مدیریتی خصوصا در دولت سیزدهم، به علت سطح مناسب کارشناسی این افراد بود که پیش از این در مرکز پژوهش‌ها مشغول به کار شده بودند.

با این حال، در دو سال گذشته شاهد تغییر رویکرد مرکز پژوهش‌های مجلس از یک نهاد مطالعاتی به مرکزی برای فعالیت‌های رسانه‌ای هستیم. گزارش‌های جهت‌دار این مرکز که در ادامه به نمونه‌هایی از آن اشاره می‌شود، بازوی پژوهشی مجلس را به یک رسانه سیاسی البته با کارکردی مطابق میل رسانه‌های ضدانقلاب تبدیل کرده است. نکته مهم آن است که گردانندگان مرکز پژوهش‌های مجلس شاید به دنبال انتقاد از دولت باشند، اما خروجی کار آنها تهیه خوراک برای رسانه‌های ضدانقلاب بوده است.

ترامپ‌هراسی

بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس اواخر سال گذشته در یک سخنرانی به نوعی سخن گفت که گویا با آمدن ترامپ در دولت آمریکا، اوضاع ایران آشفته خواهد شد. البته این اظهارنظر ناپخته آنقدر واکنش منفی داشت که وی مجبور به ارائه توضیحاتی در این زمینه شد.

 

دیگر خبرها

  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • سریعترین قطار‌های جهان در سال ۲۰۲۴ کدامند؟
  • معرفی کامل دبی لند و هر آنچه که باید بدانید!
  • پاسخ خبرگزاری مجلس به گزارش‌ها درباره مرکز پژوهش‌ها
  • نکات کلیدی برای خرید و فروش ملک در ستارخان
  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد
  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟
  • انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس
  • آغاز برداشت خوشه‌های طلایی از مزارع کازرون از فردا