Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) مهر نوشت: حجت الاسلام فیروز علی خسروی به فعالیت های قرآنی در شهرستان زنجان اشاره کرد و افزود: با توجه به زیر ساخت هایی که فراهم شده فعالیت های قرآنی در شهرستان  زنجان رو به رشد است.

وی اظهار کرد: خوشبختانه طی چند سال گذشته فعالیتهای قرآنی در شهرستان زنجان ، روستاها و مناطق حاشیه نشین تقویت شده و در سالجاری با قوت بیشتری برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان گفت: با توجه به کمبود اعتبارات در بخش قرآنی تاکنون از ظرفیت ها و منابع مالی  مردم فعالیتهای قرآنی انجام شده و سرپا مانده و اگر حمایت شود، ظرفیت زیاد است.

خسروی از فعالیت بیش از ۴۳ مرکز  قرآنی در شهرستان زنجان خبر داد و گفت: برنامه های تخصصی برای مراکز قرآنی در شهرستان زنجان در دستور کار است و مفاهیم ، علوم و تفاسیر قرآنی و تربیت مربی قرآن  به صورت تخصصی  برحسب توان مراکز این برنامه ها ابلاغ خواهد شد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان با بیان اینکه فعالیت های قرآنی در مناطق محروم و حاشیه نشین شهرستان زنجان توسعه می یابد، تصریح کرد: سهم مناطق محروم در برنامه ها دیده شده است.

خسروی یاد آورشد: اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان در ایام مناسبتی برنامه های قرآنی را با اعزام مبلغین انجام می دهد وتوسعه فعالیت های قرآنی کاهش آسیب های اجتماعی را به دنبال دارد و در این میان تبلیغات اسلامی بر تقویت برنامه های قرآنی بسیار جدی است و برای تمام سنین برنامه های قرآنی دارد و تاکنون هم فعالیت های خوبی انجام داده است.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۶۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلی‌ترین محور توسعه شهرستان جاسک چیست؟

ایسنا/هرمزگان با توجه به اینکه صید و صیادی نقش بسیار حائز اهمیتی در زندگی مردم شهرستان جاسک دارد توسعه فعالیت‌های شیلاتی، اصلی‌ترین محور توسعه شهرستان جاسک است.

مسعود بارانی مدیرکل شیلات هرمزگان امروز هفتم اردیبهشت در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: شهرستان جاسک با نزدیک به ۹۰۰ شناور صیادی و بیش از ۵۰۰۰ نفر صیاد نقش اساسی در صید و صیادی استان هرمزگان دارد.

 وی افزود: این شهرستان سهم قابل توجهی از صید و صیادی استان هرمزگان را به خود اختصاص داده است.

مدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به استقبال از سرمایه‌گذاران حوزه شیلات، گفت: با توجه به تعاملات خوب و سازنده بین مجموعه شیلات هرمزگان و فرمانداری شهرستان جاسک آینده خوبی برای فعالیت‌های شیلاتی این شهرستان پیش‌بینی می‌شود.

بارانی با اشاره به شکوفایی و پیشرفت در تمامی زمینه‌های شیلاتی در این شهرستان، بیان کرد: اشتعال‌زایی، افزایش درآمد ساحل‌نشینان، ارزآوری و گسترش صنعت در بخش‌های آبزی‌پروری و صادرات از مهم‌ترین برنامه‌های شیلات هرمزگان در بندرجاسک خواند.

 وی با بیان اینکه شیلات محور سرمایه‌گذاری و توسعه استان است، اظهار کرد: این مهم نیازمند توجه و حمایت همه جانبه و بیش از پیش از فعالیت‌ها و ظرفیت‌های شیلات هرمزگان در سطح ملی و استانی است.

محمد مهرانی فرماندار شهرستان جاسک نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره اینکه شهرستان جاسک ظرفیت مناسبی برای توسعه شیلاتی دارد، اظهار کرد: شیلات هرمزگان با انجام فعالیت‌های آبزی‌پروری، صیادی، صنعتی و... نقش مهمی را در توسعه این شهرستان دارد.

وی همچنین با بیان اینکه شهرستان جاسک ظرفیت خوبی برای تبدیل شدن به قطب شیلاتی دارد، تصریح کرد: باید در راستای تحقق شعار سال حداکثر استفاده از ظرفیت‌های شیلاتی استان را با جذب سرمایه‌گذار توانمند و بومی، حمایت از صید اصولی و پایدار و ارتقاء تولیدات شیلاتی داشته باشیم.

فرماندار جاسک بیان کرد: نگاه ویژه به شیلات و توجه داشتن به مباحث اشتغال ساحل‌نشینان در شهرستان بسیار حائز اهمیت است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • بزرگترین محفل قرآنی استانی در روستای تمنک
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست
  • اصلی‌ترین محور توسعه شهرستان جاسک چیست؟
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش