Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس نظرسنجی جدیدی که نتایج آن در روزنامه واشنگتن پست آمریکا منتشر شده از هر ۱۰ آمریکایی هفت نفر معتقدند اختلافات سیاسی در این کشور در حال حاضر حداقل به اندازه زمان جنگ ویتنام شدید هستند و از هر ۱۰ آمریکایی نیز حدود شش نفر می‌گویند ریاست جمهوری دونالد ترامپ نظام سیاسی آمریکا را ناکارآمدتر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه واشنگتن پست، این نظرسنجی که به طور مشترک توسط این روزنامه و دانشگاه مریلند انجام شده نشان داد که در نتیجه ۹ ماه ریاست جمهوری دونالد ترامپ در این کشور شکاف‌های سیاسی شدیدی ایجاد شده و سیاست‌ها شیوه بیان و تاکتیک‌های او نسبت به هر اتفاق دیگری در ۴۵ سال گذشته آمریکا بیشتر باعث انزجار آمریکایی‌ها از یکدیگر شده است.

نتایج نظرسنجی نشان می‌دهد که شیوه‌های ترامپ یک فاکتور مهم در نحوه نگرش آمریکایی‌ها به دموکراسی کشورشان بوده است.

واشنگتن پست نوشت: براساس این مطالعه از هر ۱۰ پاسخگو حدود هفت نفر موافق بودند که اختلافات سیاسی در آمریکا مشابه زمان مربوط به جنگ ویتنام است.

همچنین شش نفر از هر ۱۰ آمریکایی موافق بودند که ترامپ دلیل تشدید ناکارآمدی نظام سیاسی آمریکا است.

از هر ۱۰ نفر نیز هفت تن عنوان کردند که ترامپ و دولتش ناکارآمد هستند و درصد حتی بیشتری شامل هشت نفر از هر ۱۰ نفر گفتند که کنگره آمریکا نیز ناکارآمد است.

در عین حال این نظرسنجی نشان داد که تنها ۱۲ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند نمایندگان کنگره با استفاده از ارزش‌های بنیادین سیاست‌ها را تسهیل می‌کنند اما ۸۷ درصد گفتند که قانونگذاران آمریکایی هر آنچه که لازم باشد برای پیروزی در انتخابات انجام می‌دهند.

در عین حال این نظرسنجی نشان داد تعداد آمریکایی‌هایی که از نحوه کارکرد دموکراسی کشورشان شرمنده‌اند از سال ۲۰۱۴ تاکنون دو برابر شده و از ۱۸ درصد به ۳۶ درصد رسیده است و در عین حال حدود نیمی از آمریکایی‌هایی که گفته‌اند "شدیدا" با ترامپ مخالف هستند در عین حال گفته‌اند که به نحوه کارکرد دموکراسی در واشنگتن افتخار نمی‌کنند. با این حال این میزان عدم افتخار به دموکراسی آمریکا در میان کسانی که "تا حدی" مخالف عملکرد ترامپ بودند دو برابر بوده است.

از هر ۱۰ آمریکایی هفت نفر معتقد است که سطح سیاس کشورشان "به میزان خطرناکی پایین آمدهاست" و اکثریت آنها معتقدند که این وضعیت تبدیل به "یک هنجار جدید" شده و موقتی نیست. ۸۱ درصد دموکرات‌ها و ۵۶ درصد جمهوری‌خواهان براساس این نظرسنجی گفته‌اند که سطح سیاست‌های آمریکا "به میزان خطرناکی پایین آمده است".

در عین حال ۵۱ درصد به طور کلی گفتند که "میزان زیادی از تقصیر" این وضعیت به دوش ترامپ است و ۳۸ درصد گفتند که تقصیر جمهوری‌خواهان و ۳۲ درصد نیز گفتند که تقصیر دموکرات‌ها است. از هر ۱۰ پاسخگو نیز شش نفر معتقد بودند که "پول‌های سیاسی" مقصر است و ثروتمندان حامی سیاستمداران مقصر هستند.

در عین حال ۷۵ درصد موافق بودند که سازمان‌های رسانه‌ای در آمریکا در گزارش درباره مسائل اجتماعی و سیاسی غرض ورزی دارند.

دست‌کم ۵۶ درصد نیز اظهار داشتند آمریکایی‌ها اکنون کمتر از هر زمان دیگری در تاریخ معاصر احساس اتحاد دارند.

در عین حال ۱۴ درصد آمریکایی‌ها گفته‌اند که سطح اخلاقیات و صداقت سیاستمدارشان را عالی یا خوب تلقی می‌کنند که به میزان ۲۵ درصد نسبت به سال ۱۹۹۷ و به میزان ۳۹ درصد نسبت به سال ۱۹۸۷ کاهش پیدا کرده است.

در این نظرسنجی دو سوم دموکرات‌ها گفتند که انتخاب ترامپ به ریاست جمهوری را مشروع نمی‌دادند اما تنها ۹ درصد جمهوری‌خواهان چنین عقیده‌ای داشتند. در مجموع ۴۲ درصد آمریکایی‌ها گفتند که انتخاب ترامپ به ریاست جمهوری مشروع نبوده است.

این در حالی است که در مقام مقایسه تنها ۱۴ درصد آمریکایی‌ها گفته بودند که انتخاب باراک اوباما به ریاست جمهوری در سال ۲۰۰۸ مشروع نبوده است.

در عین حال ۵۶ درصد آمریکایی معتقدند که از نظر آنها حزب دموکرات به طور کلی نماینده دیدگاه‌های سیاسی آنهاست در حالی که تنها ۴۳ درصد آمریکایی‌ها این نظر را درباره حزب جمهوری‌خواه داشتند.

۵۵ درصد گفتند که حزب جمهوری‌خواه عمدتا مخالف دیدگاه‌های آنهاست و ۶۰ درصد نیز این نظر را درباره ترامپ داشتند.

در عین حال این نظرسنجی نشان داد که آمریکایی‌ها از برچسب‌های سیاسی به شکل گسترده‌تری برای تعریف مردم استفاده می‌کنند.

نیمی از آمریکایی‌ها می‌گویند اگر بدانند یک نفر دموکرات است این موضوع نه فقط نشان می‌دهد که آنها درباره سیاست‌های دولت چطور فکر می‌کنند بلکه نشان می‌دهد که چطور زندگی می‌کنند. بیش از نیمی از آمریکایی‌ها نیز همین نظر را درباره جمهوری‌خواهان داشتند.

همچنین ۵۶ درصد آمریکایی‌ها نیز معتقدند اکنون به نسبت گذشته چیزهای کمتری آمریکایی‌ها را به یکدیگر پیوند می‌دهد.

این نظرسنجی با پرسش از ۱۶۰۰ بزرگسال آمریکایی انجام شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۸۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین

رئیس جمهور سابق آمریکا در واکنش به اعتراضات گسترده دانشجویان این کشور در حمایت از فلسطین نوشت: فعلاً اعتراضات را متوقف کنید! - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا پس از دستگیری صدها دانشجو در دانشگاه های آمریکا به دلیل تظاهرات حمایتی از فلسطین، مخالفت خود را با این اعتراضات اعلام کرد.

ترامپ در پستی در شبکه اجتماعی خود به نام "Truth Social"، نوشت: «فعلاً اعتراضات را متوقف کنید! !!!» 

این در حالی است که دانشجویان در سراسر آمریکا تجمعات اعتراضی خود را در کالج‌ها تشدید کرده‌اند.

وی همچنین در مطلبی دیگر از عملکرد جو بایدن در این مدت انتقاد کرد. وی با اشاره به عملیات طوفان الاقصی در هفت اکتبر سال گذشته میلادی نوشت: «اگر من رئیس‌جمهور بودم هفتم اکتبر هرگز اتفاق نمی‌افتاد، حتی یک فرصت کوچک.»

منابع خبری از تظاهرات گسترده در دانشگاه تگزاس آمریکا، در همبستگی با ملت فلسطین در غزه و در  مخالفت با واشنگتن در حمایت از رژیم صهیونیستی خبر دادند.

همچنین منابع خبری همچنین از استقرار گسترده نیروهای پلیس آمریکا در دانشگاه آستین در ایالت تگزاس برای مقابله با دانشجویان حامی فلسطین گزارش دادند. 

خبرنگار الجزیره گزارش داد که دانشجویان کالیفرنیا ارواین و کالیفرنیا ریورساید تحصن‌های «باز و فراگیر» خود را علیه جنگ در غزه آغاز کردند.

اساتید دانشگاه کلمبیا در نیویورک نیز  برای محافظت از دانشجویان معترض حامی ملت فلسطین در غزه زنجیره انسانی تشکیل دادند.

پلیس آمریکا برای خارج کردن دانشجویان معترض به جنگ غزه در دانشگاه تگزاس از محوطه دانشگاه به اسپری فلفل متوسل شد. 

رسانه آمریکایی گزارش دادند که  پلیس آمریکا برای متفرق کردن تحصن دانشجویی حمایت از غزه در دانشگاه ویرجینیا هم به زور متوسل شده است.

همچنین گزارش‌ها حاکی است که پلیس آمریکا تعدادی از فعالان و دانشجویان را که در حال سازماندهی تظاهرات در حمایت از فلسطین در مقابل دانشگاه تولین در نیواورلئان آمریکا بودند، سرکوب و بازداشت کرد.

دانشگاه فلوریدا هم اعلام کرد که 9 نفر در محوطه دانشگاه به دلیل آنچه نقض قوانین در جریان اعتراضات خوانده شد، بازداشت شدند

موج اعتراضات حمایت از فلسطین در محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا بعد از دستگیری صدها نفر از معترضان در دانشگاه کلمبیا گسترده‌تر شده و بعد از سرایت به اکثر دانشگاه‌های این کشور در حال گسترش به دانشگاه‌های سایر کشورهای دنیا است.

اعتراضات از دانشگاه کلمبیا در نیویورک از 17 آوریل آغاز شد و دانشجویان معترض خواستار قطع رابطه این دانشگاه با نهادهای اسرائیل که در جنگ غزه نقش دارند شدند. معترضان در دانشگاه‌های دیگر نیز خواسته‌های مشابهی دارند.

انتقاد دیده‌بان‌ حقوق بشر از سرکوب حامیان فلسطین در آمریکاتداوم تظاهرات دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را ابزار نفوذ چین می‌دانند
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • قاضی آمریکایی ترامپ را برای توهین به دادگاه جریمه کرد
  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین