Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان‌ها > خوزستان - ایسنا نوشت: استاندار خوزستان با بیان اینکه بیش از 40 درصد طلاق‌های استان در دو شهر اتفاق می‌افتد، گفت: با وجود اینکه هزینه‌های زیادی برای مسائل فرهنگی در نظر گرفته شده ولی شهری با جمعیت 400 هزار نفره حدود 25 درصد آمار طلاق را به خود اختصاص داده است و این نشان از عدم مدیریت صحیح و برنامه‌ریزی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


غلامرضا شریعتی در جلسه شورای اجتماعی استان که امروز (7 آبان‌ماه) برگزار شد، با تاکید بر اهمیت این شورا و لزوم برگزاری منظم جلسات آن، به رونمایی از طرح اطلس اجتماعی اشاره و اظهار کرد: اواخر سال گذشته قرار شد که طرح اطلس اجتماعی استان خوزستان تا اردیبهشت‌ماه امسال تعیین شود ولی این طرح با وقفه‌ای چند ماهه رونمایی شد. 
  
وی افزود: اگر بنا است بر اساس اطلس اجتماعی کار شود باید بر اساس مشکلات و آسیب‌های منطقه‌ای اقدام شود. 
  
شریعتی با بیان اینکه هر فردی که مسئولیتی را در دست می‌گیرد در برابر آن مسئول است، خاطرنشان کرد: باید با همین امکانات موجود مسائل استان خوزستان مشخص شود و هر دستگاه فرایندهای حوزه تخصصی خود را  تسریع یا اصلاح کند. 
  
وی گفت: دستگاه‌ها در خصوص مسائل اجتماعی مسئولیت دارند و شهرداری‌ها مسئول و متولی مسائل فرهنگی و اجتماعی شهرها هستند.

با وجود این که انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی بوده اما سنجش ما بر اساس میزان گچ و سیمان است.

نباید این مسأله موجب شود در مسائل اجتماعی و فرهنگی بی‌تفاوت باشیم و قطعا اگر معیارهای ما برای سنجش بر این اساس باشد از زیرساخت‌های نرم‌افزاری که شاکله جامعه را تشکیل می‌دهد غافل می‌شویم. 
  
استاندار خوزستان گفت: در صورتی که همه دستگاه‌های متولی در خصوص مسائل اجتماعی و فرهنگی اقدام نکنند و فرایندها تعریف نشوند توفیقی در این زمینه حاصل نمی‌شود. 
  
شریعتی بیان کرد: باید بر اساس اطلس اجتماعی، از میان مشکلات هر شهرستان دو موضوع در نظر گرفته و برای آن برنامه‌ریزی شود. 
  
وی با اشاره به آمار طلاق‌ در خوزستان تصریح کرد: بیش از 40 درصد طلاق در استان خوزستان در دو شهر اتفاق می‌افتد که اهواز یکی از این دو شهر است .

با وجود اینکه هزینه‌های زیادی برای مسائل فرهنگی در نظر گرفته شده ولی یک شهر دیگر با جمعیت 400 هزار نفره حدود 25 درصد آمار طلاق خوزستان را به خود اختصاص داده است و این نشان از عدم مدیریت صحیح و برنامه‌ریزی در این راستا است. 
  
استاندار خوزستان با اشاره به طرح ساماندهی کودکان کار افزود: این طرح بسیار خوب است و اینکه تا پایان سال کودک متکدی نداشته باشیم بسیار طرح ارزشمندی است ولی باید برخی مسائل در این زمینه اثباتی باشند.

می‌توانیم در این خصوص از موسسات خیریه و سازمان‌های مردم‌نهاد نیز در اصلاح جامعه استفاده کنیم.

همچنین دانشگاه شهید چمران اهواز گروه ارزشمندی در خصوص تربیت جامعه دارد که می‌تواند در این خصوص اثرگذار باشد. 
  
شریعتی گفت: تاکنون در بخش اجتماعی شورایی که چنین هماهنگی داشته باشد نداشته‌ایم که باید در این زمینه اقدام شود. همچنین حوزه زنان باید در اولویت قرار بگیرد و با برنامه‌ریزی در حوزه مسائل اجتماعی اقدام کنیم و کارها را با نگاه علمی و کارشناسی پیش ببریم.  

 

48

کلید واژه‌ها : طلاق -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۹۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تابوت‌های باستانی ‌محوطه‌ «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند

 ویدیویی از تابوت‌های باستانی در محوطه ایلامی جوبجی رامهرمز که کاربران شبکه‌های اجتماعی می‌گویند «برای انتقال آنها اقدامی نشده است» در فضای مجازی دست به دست می‌شود.

 کارگری در این ویدیو خطاب به مقامات محلی می‌گوید که «۱۲ ماه اینجا هستیم. جسد موجود در تابوت‌ها سالم بودند اما به دلیل شرایط بد نگهداری و مراقبت جسدهای باستانی نابود شدند.»

به گزارش ایسنا، این در حالی است معاون میراث‌ فرهنگی خوزستان در این باره گفت: این تابوت‌ها مربوط به مراحل کاوش‌های فصل پنجم در سال ۱۳۹۸ است.

سیدمحسن حسینی اظهار کرد: با صدور مجوز فصل پنجم کاوش از سوی پژوهشگاه میراث‌فرهنگی کشور، هیأت باستان‌شناسی به منظور کاوش علمی و نجات‌بخشی در محل محوطه تاریخی جوبجی حضور یافت که به دنبال آن، کاوش کاملاً علمی باحضور کارشناسان متخصص باستان‌شناس و مرمت‌گر انجام شد که حاصل این کاوش‌ها کشف تعدادی تابوت بود که در بعضی از آن‌ها بقایای اسکلت انسانی وجود داشت.

معاون میراث‌فرهنگی خوزستان ادامه داد: از همین‌رو، باحضور کارشناس مرمت‌گر در هیأت، اقدامات علمی و مرمتی اولیه روی تابوت‌ها و اسکلت‌ها انجام شد و سپس با ساماندهی اصولی، همه تابوت‌ها به منظور اقدامات بعدی از جمله مستندنگاری و مرمت، به کارگاه و آزمایشگاه پایگاه میراث‌جهانی منتقل شدند که در محیط آزمایشگاهی و کاملاً علمی مطالعات و اقدامات حفاظتی انجام شد و در حال حاضر  نیز این تابوت‌ها در انبار قرار دارند و به محض راه‌اندازی موزه باستان‌شناسی رامهرمز، همه اشیاء و تابوت‌ها به موزه رامهرمز انتقال خواهند یافت.

ایسنای خوزستان همان سال گزارشی با نام «ماجرای تابوت‌های جوبجی چیست؟» از کشف این تابوت‌ها تهیه و منتشر کرد.

او افزود: از آغاز کار دولت مردمی حفظ و حراست از اموال و اشیای ملی در اولویت کار میراث‌فرهنگی قرار گرفته و در سال جدید هم به منظور ساماندهی این تابوت‌ها و نیز اشیا و اموال فرهنگی پنج شهرستان دیگر، تامین اعتبار انجام داده‌ایم.

حسینی با اشاره به ویدیوی منتشر شده، گفت: بعد از گذشت پنج سال دوباره یک خبر که در زمان خود پاسخ داده شده بود را بازپخش کرده‌اند.

در هر هیات کاوش باستان‌شناسی حداقل یک نفر مرمت‌گر و یک نفر استخوان‌شناس وجود دارد که اقدامات و موارد حفاظتی اولیه را روی اشیای مکشوف انجام می‌دهند.

معاون میراث‌فرهنگی خوزستان خاطرنشان کرد: اشیا و اموال حاصل از کاوش‌های جوبجی در محل استاندار و مخزن امن قرار دارند، بخش از کشفیات هم در مجهزترین آزمایشگاه‌های میراث‌فرهنگی کشور توسط کارشناسان مرتبط و مجرب در دست بررسی هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تابوت‌های باستانی «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند
  • تابوت‌های باستانی ‌محوطه‌ «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند
  • بهره‌برداری ۱۰۰۰ پروژه مسوولیت اجتماعی در خوزستان
  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • چرا نرخ طلاق در استان البرز بالاست؟
  • خط رو خط مسائل اجتماعی
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست
  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان