Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-27@10:49:19 GMT

استاندارخوزستان در شورای اجتماعی

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۱۷۳۴۶

استاندارخوزستان در شورای اجتماعی

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از سایت استانداری خوزستان: غلامرضا شریعتی در جلسه شورای اجتماعی که در سالن جلسات استانداری برگزارشد،با تاکید بر برگزاری منظم و به موقع این جلسه اظهارکرد: این جلسه برای کشور خیلی حائز اهمیت است به همین دلیل است که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ،رئیس جمهور و وزیرکشور در شورای اجتماعی کشوری حضور می یابند؛ بر همین اساس ما باید اهتمام ویژه ای برای آن داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:مصوبات شورای اجتماعی باید با مشارکت دستگاههای اجرایی به طور جدی و مستمر پی گیری شود و گزارشی از روند کارهای انجام شده درپایان هرسال ارائه شود.

استاندارخوزستان با اشاره به اطلس آسیب های اجتماعی که توسط امور اجتماعی استانداری جمع آوری و در این جلسه رونمایی شد تصریح کرد: گردآوری و تهیه اطلس آسیب های اجتماعی استان کار ارزشمند علمی است که می تواند به کار برنامه ریزی خیلی کمک کند.

شریعتی با بیان اینکه مدیران وابسته به اعتبارات نباشند بیان کرد: انجام کار فقط منوط به اعتبارات نیست مدیران درصورت نبود یا کمبود اعتبارات هم می توانند کار کنند مسئولان باید با استفاده از امکانات موجود وظایف خود را انجام دهند.

وی ادامه داد: ما وقتی مسئولیت گرفتیم این مسئولیت را به شرط تامین اعتبار به عهده نگرفته ایم؛بالاخره اتفاقاتی در حوزه کاری مان می افتد که نمی شود نسبت به آن بی تفاوت باشیم با استفاده از امکانات موجود هم می توان جلوی خیلی از مشکلات را گرفت.

استاندارخوزستان خاطرنشان کرد: همه دستگاههای اجرایی بویژه شهرداری ها و فرمانداری ها نسبت به مسائل اجتماعی مسئول هستند؛ شهرداران مسئولین فرهنگی و اجتماعی شهرستان ها می باشند و نباید کار خود را فقط در اجرای پروژه های عمرانی خلاصه کنند. ایجاد زیر ساخت خیلی مهم است اما نه به قیمتی که از مسائل فرهنگی و اجتماعی غافل بمانیم. هر دستگاهی باید وظایف خود را متوازن انجام دهد.

شریعتی با اشاره به برنامه های فرهنگی و اجتماعی که قبلا اجرا شده و نتیجه نداده گفت: هر دستگاهی که برنامه ای در حوزه مسائل فرهنگی و اجتماعی اجرا کرده و ناموفق بوده باید ادامه ندهد و کار خود را روی برنامه های جدید متمرکز کند.

وی عنوان کرد: طرح ساماندهی کودکان کار،طرح خیلی خوبی است و در این زمینه از ظرفیت موسسات خیریه، دانشگاه شهید چمران و سازمان های مردم نهاد استفاده شود.

 

46

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۷۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳۰۰ برنامه هفته کار و کارگر در مازندران برگزار می‌شود

علی باقری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: در تقویم جمهوری اسلامی ایران، پنجم تا یازدهم اردیبهشت هر سال با عنوان "هفته کار و کارگر" نام‌گذاری شده است که در استان نیز با برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های مختلف، گرامی داشته می‌شود.

او شعار هفته کارگر امسال را «مشارکت کارگر، جهش تولید، ایران قوی» عنوان کرد و افزود: هشتگ هفته کار و کارگر در فضای مجازی «پای کار ایرانیم» انتخاب شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اعلام اینکه محور برنامه‌های هفته کار و کارگر، تکریم و پاسداشت مقام کارگر و ارج نهادن به زحمات و تلاش‌های این قشر بی ادعا، اما بسیار مهم و اثر گذار در جامعه است، گفت: به‌مناسبت هفته کار و گارگر بیش از ۳۰۰ برنامه در استان با همکاری تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و تعاونگران و بسیج کارگری برگزار می‌شود.

باقری افزود: غبارروبی و تجدید میثاق با آرمان‌های والای شهدا در سراسر استان، برگزاری سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان و تجلیل از بیش از ۲۰ کارگر نمونه، گروه کار نمونه، واحد نمونه، مسئول ایمنی نمونه، خانه بهداشت کارگری برتر، برگزاری مانور ایمنی در کارگاه‌های پرخطر در سراسر استان، دیدار با خانواده شهدای کارگری، برپایی میز خدمت کارگری در شهرک صنعتی مصطفی خمینی ساری، دیدار کارگران و نمایندگان جامعه کار و تولید استان با مسئولان ارشد استان و برگزاری یادواره شهدای کارگری استان در شهرستان سوادکوه از مهم‌ترین برنامه‌های هفته کار و کارگر در استان است.

او با اشاره به اینکه نیروی کار مهمترین سرمایه کشور است، گفت: مجموعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی پرمخاطب‌ترین گروه هدف شعار امسال بنام جهش تولید با مشارکت مردم است و برای رفع مشکلات کارگری استان تلاش می‌کنیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران احیای تعاونی‌ها را به عنوان یکی از ارکان اصلی مشارکت مردم در اقتصاد اعلام کرد و افزود: در نامگذاری سال جاری، به مقوله «مشارکت مردم» در جهش تولید توجه شده است و تاکید بر این مهم، به منزله ایجاد فرصت برای رشد تعاونی‌ها است.

باقری گفت: برای تحقق شعار سال باید از توانمندی تک‌تک آحاد جامعه و به‌ویژه بخش تعاون، کار و رفاه اجتماعی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از طرح‌های مختلف همزمان با روز شوراها در بوشهر
  • پیگیری نکردن خواسته کارگران توسط نماینده‌شان از ترس اخراج یک ضعف قانونی است
  • صنایع نفت و گازوپتروشیمی به مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند
  • عملیات «وعده صادق» سایه جنگ را از کشور دور کرد
  • شرکت مالک «تیک تاک» برنامه‌ای برای فروش آن ندارد
  • ضرورت توجه به سرمایه اجتماعی در تعامل مجلس و دولت/ وفاق و همدلی در اصفهان رو به ارتقا است
  • خالق تیک‌تاک شایعه‌ها را تکذیب کرد: برنامه‌ای برای فروش این شبکه اجتماعی نداریم
  • برنامه‌ریزی‌ها به سمت ایجاد هماهنگی میان فعالان اجتماعی پیش رود
  • نقش مهم تعاونی ها در جهش تولید
  • بیش از ۳۰۰ برنامه هفته کار و کارگر در مازندران برگزار می‌شود