Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا ، جعفر قمی اویلی روز یکشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان نکا آماری در این زمینه ذکر نکرد ولی افزود : حضور بانوان در فعالیت های مختلف اجتماعی و اقتصادی از جمله تاکیداتی است که باید مورد توجه قراتر گیرد تا بانوان با حفظ کرامت در بخش های مختلف بکارگیری شوند.
بر اساس گزارش رسمی استانداری مازندران ، از هفت هزار و 706 نفر عضو شوراهای روستایی مازندران ، 226 نفر زن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همچنین بر اساس این گزارش ، هم اکنون از 2 هزار و 150 دهیار در مازندران ، 156 نفر معادل حدود پنج درصد زن هستند.
مدیرکل سیاسی استانداری مازندران گفت : براساس برنامه ریزی دولت ، 30 درصد از پست های سازمانی دولت دوازدهم به بانوان و جوانان اختصاص می یابد که این مساله یک شعار نیست بلکه استفاده از ظرفیت هاست.
** سپاه ، حلقه اتصال مردم
قمی اویلی همچنین در این جلسه از نحوه برخورد دشمنان با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان ' اشتباه استراتژیک ' یاد کرد و اظهار داشت : سپاه نهادی برخاسته از متن مردم و بدنه انقلاب است و به نوعی حلقه اتصال مردم به شمار می رود .
وی افزود : ملت ما در دوران مختلف این انقلاب با ولایتمداری به این جایگاه ویژه در جهان رسیده است و به همین خاطر با وجود جنگ و ناامنی در منطقه ، از کشورهای امن هستیم.
مدیرکل سیاسی استانداری مازندران گفت : امروز ملت ما با پشت سر گذاشتن فراز و نشیب‌های مختلف به جایگاه والایی در جهان و به مرحله صدور انقلاب رسیده است و دشمنان با این یاوه گویی های نمی توانند خللی در اراده پولادین ملت ما ایجاد کنند و دشمن بداند ملت ما با ولایتمداری به قله های بلند و رفیع تری دست خواهد یافت.
استان مازندران حدود سه میلیون و 300 هزار نفر جمعیت دارد که 49.5 درصد این جمعیت را بانوان تشکیل می دهند.
خبرنگار : مریم نظری ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
7332/1654

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۹۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی خواجه مظفری صبح شنبه در دیدار با رئیس کل دادگستری استان گلستان با اشاره به اینکه گلستان در رسیدگی به دعاوی کارگری و کارفرمایی با رویکرد کاهش زمان رسیدگی توانست رتبه سوم را کسب کند، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ میانگین مدت زمان رسیدگی به دعاوی کارگری به ۱۶ روز رسیده است.

وی تعداد دادخواست‌های واصله در سال ۱۴۰۲ را چهار هزار و ۹۲۰ دادخواست اعلام کرد و افزود: این آمار نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان هشت درصد کاهش داشته است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گلستان با اشاره به چهار هزار و ۵۰۱ دادنامه صادر شده در سال گذشته گفت: از این تعداد هزار و ۴۲۰ فقره به صورت سازشی حل و فصل شده است.

وی یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در استان به تعداد دو هزار ۹۵۹ نفر بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان ۱۵ درصد کاهش داشتیم و تنها استانی هستیم که سیر نزولی داشته و بیانگر حفظ و صیانت از شغل و اشتغال شده است.

خواجه مظفری اظهار کرد: در راستای صیانت از نیروی کار و نظارت بر حسن اجرای قانون کار در واحدهای مشمول قانون کار در سال ۱۴۰۲ بازرسان کار به تعداد هفت هزار ۵۳۹ مورد بازرسی انجام دادند که از این تعداد دو هزار و ۸۸۱ بازرسی مربوط به کارگاه‌های پر خطر بوده است که در نتیجه این بازرسی‌ها و ارائه آموزش‌ها در سال ۱۴۰۲ منجر به کاهش ۳۱ درصدی حوادث ناشی از کار نسبت به سال ۱۴۰۱ شده است.

وی یادآور شد در سال ۱۴۰۲ توسط مرکز تحقیقات و تعلیمات اداره کل تعاون و کار در زمینه آموزش عمومی و تخصصی در خصوص حفاظت و بهداشت کار ۲۷ هزار و ۱۷۶ نفر ساعت آموزش به کارگران و نمایندگان کارفرمایان ارائه شده است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گلستان از افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل‌های کارگری و کار فرمایی طی سال گذشته خبر داد و گفت: در حال حاضر ۳۵۲ تشکل در استان داریم که ۷۷ درصد تشکل کارگر و ۲۳ درصد تشکل کارفرمایی بوده که برای سال جاری افزایش ۱۵ درصدی را پیش بینی می‌کنیم.

کد خبر 6089720

دیگر خبرها

  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • افزایش ۲۸ درصدی میزان جوجه‌ریزی در مازندران
  • برگزاری ماراتن کنکور در کرمانشاه با پیشتازی بانوان
  • ۶۰۰ معلم نمونه مازندرانی تقدیر می‌شوند
  • قطع درختان و تخریب طبیعت در الیمالات دغدغه مازندرانی‌ها شد + فیلم
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • افزایش بی‌سابقه؛ رشد ۴۲ درصدی اجاره‌بها در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش ۲.۵ درصدی مشترکان برق
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • افزایش ده درصدی مصرف برق در خراسان رضوی