Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-28@23:24:41 GMT

پوسيدگي دندان دومين بيماري قرن است

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۲۳۹۷۱

پوسيدگي دندان دومين بيماري قرن است

خبرگزاري آريا - رئيس هفدهمين همايش ساليانه انجمن متخصصين دندانپزشکي ترميمي و زيبايي ايران، گفت: پوسيدگي دندان بعد از سرماخوردگي، دومين بيماري عفوني قرن به شمار مي‌رود.
به گزارش خبرگزاري مهر، دکتر امير قاسمي متخصص دندانپزشکي ترميمي و زيبايي با اشاره به اينکه بعد از سرماخوردگي پوسيدگي دندان دومين بيماري عفوني قرن و يکي شايع‌ترين بيماري عفوني در کشورهاي جهان سوم به شمار مي‌رود، افزود: رسانه‌ها در بالا بردن افزايش آگاهي مردم در پيشگيري و بهداشت دندان‌ها نقش مهمي مي‌توانند ايفا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي در آستانه برگزاري هفدهمين همايش ساليانه انجمن متخصصين دندانپزشکي ترميمي و زيبايي ايران، اظهارداشت: اين همايش 10 تا 12 آبان 96 در هتل اسپيناس پالاس با هدف ارتقاي سطح علمي همکاران و ارائه آخرين دستاوردهاي علمي در جهت بهبود و درمان در حيطه دندانپزشکي ترميمي با حضور سخنراناني از کشورهاي ايتاليا، سوئيس، لبنان، ترکيه، امريکا برگزار مي‌شود.
استاد دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي عنوان کرد: حيطه کار ما از آنجا که درصد عمده‌اي از درمان‌ها را در مطب دندانپزشکي به خود اختصاص مي‌دهد و بيشترين مراجعه کننده براي درمان در حيطه پوسيدگي است، بسيار مهم و حائز اهميت است.
وي گفت: پوسيدگي دندان‌ها هنوز درصد زيادي از مردم را درگير خود کرده و به رغم تلاش‌هايي که در ايران انجام شده شاخص DMF دندان‌ها بالا رفته و اين رشته پيشرو در برخورد با پوسيدگي‌هاست و بايد با استفاده از ابزارهاي علمي بتوانيم به مقابله با پوسيدگي برآييم.
قاسمي اظهار داشت: اخيرا زيبايي و درمان‌هاي زيبايي هم جاي وسيعي در تمام حيطه‌هاي پزشکي و دندانپزشکي به خود اختصاص داده که در اين حيطه هم دندانپزشکي ترميمي نيز مسئوليت عمده‌اي از اين درمان‌ها را بر عهده دارد.
وي گفت: اعتقاد دارم که رشته تخصصي ما وظيفه عمده درمان‌هاي دندانپزشکي مورد نياز جامعه را بر عهده دارد و هر حرکت علمي در اين راستا منجر به پيشرفت و بهبود وضعيت بيماران خواهد شد.
اين متخصص دندانپزشکي ترميمي و زيبايي تصريح کرد: نقش مهم رسانه‌ها در تمام دنيا در بالا بردن افزايش آگاهي مردم در پيشگيري و بهداشت دندان‌ها براي رفع پوسيگي بسيار موثر است تا جلوي اين عارضه را که منجر به صدمات جسمي و هزينه گزافي براي بيمار مي‌شود را گرفت.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۲۳۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در دولت مردمی ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بهرام عین‌اللهی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه حضور در جمع مردم در مسجد امام هادی(ع) شهرک ولی‌عصر(عج) تهران از برنامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و اظهار کرد: در دولت مردمی تاکنون 67 مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی در کشور ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، گفت: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آن‌ها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

وی حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت مردمی عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رییس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی ها می‌شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و گفت: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند 13 آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود. 

جذب 26 هزار نیروی ‌جدید در ‌وزارت بهداشت

عین‌اللهی همچنین درخصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آن‌ها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان موثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم