Web Analytics Made Easy - Statcounter

اواخر شهریور ماه سال جاری مشخص شد که انجمن جهانی موبایل یا GSMA، ایران را تحریم کرده است. GSNA نهادی است که هماهنگی‌های بین‌الملی در حوزه‌ی موبایل را انجام می‌دهد و از جمله‌ی خدمات آن می‌توان به تعیین ساختار شناسه‌ی جهانی تجهیزات موبایل یا (IMEI) اشاره کرد. پس از آنکه مشخص شد GSMA ایران و اپراتورهای ایرانی را تحریم کرده، محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات در واکنش به این موضوع اعلام کرد که مجوز حضور شرکت‌های ایرانی در GSMA دو سال تمدید نشده بود و پس از تمدید این مجوز در سال جاری، شرکت‌های ایرانی منعی برای استفاده از خدمات GSMA ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال پس از گذشت بیش از یک ماه از این موضوع و در فاصله‌ی چند ماهه تا آغاز برگزاری کنگره‌ی جهانی موبایل بارسلونا، مشخص شده است که کاربران و به بیان بهتر بازدیدکنندگان ایرانی به دلیل تحریم‌های GSMA قادر به حضور در نمایشگاه MWC 2018 نیستند. پس از واکنش شماری از فعالان حوزه‌ی فناوری در ایران به این موضوع، ما نیز در زومیت مراحل مورد نیاز برای ثبت نام به منظور حضور در MWC 2018 را طی کردیم؛ اما پس از وارد کردن اطلاعات مربوط به کشور، پیامی ظاهر شد که نشان از ممنوعیت حضور کاربران ایرانی در MWC 2018 داشت.

در پیام مورد نظر ذکر شده که به دلیل اینکه GSMA یک شرکت سهامی آمریکایی است، از این‌رو باید از تحریم‌های تجاری اعمال شده توسط دولت آمریکا تبعیت کند. تحریم‌های یادشده مانع از این می‌شود که GSMA ویزای حضور برای بازدیدکنندگان از کشور‌های کوبا، ایران و سوریه را صادر کند.

کنگره‌ی جهانی موبایل بارسلونا یا MWC نمایشگاهی است که در واقع ترکیبی از حضور شرکت‌های تولیدکننده‌ی گجت‌های موبایل در کنار ارائه‌ی آخرین فناوری ارتباطی توسط اپراتورهای مخابراتی به همراه تمام فعالان این حوزه است. GSMA را باید اصلی‌ترین متولی برگزاری این نمایشگاه بین‌المللی خواند. همان‌طور که می‌دانید هر سال در این نمایشگاه‌ها، اپراتورهای مخابراتی به همراه تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند، آخرین دستاوردهای خود را معرفی می‌کنند. هرچند این نمایشگاه بیشتر از جنبه‌ی معرفی گوشی‌های هوشمند مطرح می‌شود، اما شرکت‌های بسیاری در MWC حضور دارند تا آخرین یافته‌ها و محصولاتشان را در حوزه‌هایی نظیر اینترنت اشیا و استاندارد‌های مخابراتی رونمایی کنند.

هر ساله بسیاری از کاربران و فعالان حوزه‌ی ارتباطات و آی‌تی در کشور برای اطلاع از آخرین تکنولوژی‌های موجود راهی این نمایشگاه می‌شدند و حتی سال گذشته، کافه بازار نیز تنها شرکت ایرانی بود که غرفه‌ای را در MWC در اختیار گرفته بود. البته حضور کافه‌بازار در MWC 2017 نیز با اما و اگرهایی همراه شده بود؛ چرا که سال گذشته نیز قرارداد حضور این شرکت به‌صورت یک طرفه و با استناد به تحریم‌ها لغو شده بود که با پیگری‌های معاونت علمی ریاست جمهوری و وزارت امور خارجه رفع شد. با توجه به تحریم‌های GSMA به نظر می‌رسد که امسال نه‌تنها نمی‌توان امیدی به حضور شرکت‌های ایرانی داشت، بلکه بازدیدکنندگان و فعالان حوزه‌ی آی‌تی نیز نمی‌توانند در این نمایشگاه حضور به هم برسانند.

true برچسب ها : Sanction Iran true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۲۴۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری، مناسب‌ترین بستر برای بالا بردن شناخت کشورهای شرق آفریقا به‌ویژه تانزانیا از محصولات و دانش بومی ایرانی حضور در این نمایشگاه ست.

قرار داشتن تانزانیا در حاشیه اقیانوس هند و دسترسی آسان و نزدیکی آن به مهمترین مناطق اقتصادی غرب آسیا و به خصوص خلیج فارس از جمله مزیت‌های نسبی تجارت با تانزانیا برای تجار ایرانی محسوب می‌شود.

اقلام عمده صادراتی ایران به تانزانیا شامل قیر نفت و سایر موم پارافین ها، سیمان سفید پرتلند، ظروف چدنی، خمیرهای غذایی پخته نشده، مخلوطهای قیری براساس آسفالت طبیعی، مخزن، سیمان کلینکر و وازلین گرید دارویی است.

هیأت تجاری تانزانیا با حضور در خانه نوآوری و فناوری ایران از توانمندی صادراتی شرکتهای ایرانی شگفت زده شدند.

امیرحسین میرآبادی، رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی، آفریقا را از اهداف اصلی برای توسعه همکاری دانست.

وزیر تجارت تانزانیا در این بازدید ضمن اعلام آمادگی خود جهت انتقال تکنولوژی میان ایران و تانزانیا افزود: ما از تجربیات شرکت‌های ایرانی استفاده خواهیم کرد و به‌دنبال رابطه تجاری بهتری میان ایران و تانزانیا هستیم.

وی خاطرنشان کرد: ما نمی توانیم به‌تنهایی تولیدات خود را بالا ببریم در این راستا توسعه الزامی است و به همین دلیل دنبال همکاری‌های هرچه بیشتر با ایران هستیم و پیشنهاد برگزاری رویداد نمایشگاهی تخصصی در کشور تانزانیا با حضور شرکت های توانمند دانش بنیان ایرانی را برای عرضه به تجار تانزانیا و مقامات و بازرگانان کشورهای آفریقای شرقی را در سال جاری را دادند.

کد خبر 6092130

دیگر خبرها

  • پهپاد کشاورزی ایرانی مورد توجه بازدیدکنندگان خارجی ایران اکسپو
  • موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد
  • حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • شگفتی هیات‌های تجاری قطر و ترکیه از توانمندی صادراتی دانش بنیانها