Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، قاسم شهابی مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران صبح دوشنبه در افتتاحیه پروژه نیروگاه هیبریدی خورشیدی- بادی ملرد سوادکوه با بیان اینکه امروزه حدود ۸۰ درصد انرژی جهان از منابع فسیلی تأمین می‌شود گفت: تولید انرژی از منابع فسیلی با توجه به آلایندگی زیست محیطی، موجب گرم شدن زمین و تغییرات اقلیمی و ایجاد مشکلات متعدد می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذا تولید انرژی از منابع تجدید پذیر به صورت فزاینده افزایش یافته است.

شهابی اظهار داشت: در این راستا در تعدادی از کشورها نیروگاه‌های حرارتی تعطیل شده و بار عمده تولید برق بر عهده نیروگاه‌های تجدید پذیر قرار گرفته و نیروگاه‌های حرارتی تنها به عنوان پشتوانه تولید انرژی در مواقع اضطراری وارد مدار می‌شوند.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران افزود: مزیت اصلی نیروگاه‌های تجدید پذیر، تولید در محل مصرف، کاهش تلفات شبکه، کاهش آلایندگی محیط زیست، افزایش قابلیت اطمینان شبکه برق و تقویت پدافند غیر عامل است.

وی گفت: کشور ما طی سالهای اخیر به تولید برق آر منابع تجدید پذیر توجه کرده و در این راستا طرح‌های متعددی تا کنون به اجرا در آمده است، طرح برق رسانی به نقاط فاقد شبکه و روستاهای بدون برق (Off-Grid) و طرح خرید تضمینی برق از نیروگاههای خورشیدی و بادی (On-Grid) است.

شهابی گفت: پروژه نیروگاه خورشیدی- بادی ملرد در راستای برق رسانی به نقاط فاقد شبکه اجرا شده است و این نیروگاه به صورت هیبرید (ترکیبی بادی- خورشیدی) اجرا شده است و با هزینه بالغ بر ۵۰۰ میلیون ریال اجرا شده و ظرفیت این نیروگاه سه کیلووات که ۲۵۰۰ وات آن بادی و ۵۰۰ وات خورشیدی است.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران خاطرنشان کرد: اجرای این پروژه به صورت هیبرید موجب تولید انرژی در تمام اوقات شبانه روز می‌گردد و قابلیت اطمینان را بالا می‌برد.

true برچسب ها : شرکت توزیع برق مازندران قاسم شهابی نیروگاه برق true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۳۰۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ استاندار در نشست خبری با اصحاب با اشاره به موضوع نا ترازی انرژی و جلوگیری قطعی برق در فصل گرما گفت: در گذشته برخی از مسئولان کشور نگاه آینده‌محوری نداشتند و از برنامه‌ریزی‌های بلندمدت برای کشور غفلت شده و با توسعه ظرفیت‌های تولید انرژی در کشور مخالفت‌هایی صورت گرفته است.


سید رضا مرتضوی با اشاره به اینکه نیروگاه‌های متعددی در دست ساخت داریم افزود: برخی از آنها در سال گذشته به بهره‌برداری رسید و در زمینه تامین انرژی به سمت مثبت کردن تراز انرژی حرکت می‌کنیم.


وی گفت: در حال توسعه نیروگاه‌های گازی و سیکل ترکیبی هستیم و در مجموع برای تامین انرژی ظرفیت‌های خوبی برنامه‌ریزی شده است.


استاندار اصفهان افزود: شورای برنامه‌ریزی استان تلاش کرده تا در سند آمایش استان برنامه‌های مختلفی را انجام دهد، اما توسعه اقتصاد گردشگری و دانش‌بنیان دو راهبرد اساسی توسعه استان است و بر همین اساس مصر هستیم که سرمایه‌گذاری در استان براساس راهبرد‌های سند آمایش محقق شود.


مرتضوی با تاکید بر اینکه اولویت اول استان زمینه آب مصرفی، تأمین آب آشامیدنی مردم است، گفت: اصفهان دیگر نمی‌تواند بار مضاعفی از آلودگی هوا را تحمل کند و به همین دلیل مقابل گسترش بی‌رویه صنایع و ایجاد صنایع جدید نیز ایستادگی کرده‌ایم


وی تاکید کرد: این رویکرد باعث شده تا بار‌ها مورد هجمه قرار بگیریم، اما بر اصل تحقق سند آمایش استان تأکید داریم و تنها راه پیشرفت استان اصفهان را در اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد گردشگری متصور می‌شویم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • جای توربین‌های بادی دیگر در خیابان‌ها است
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان