Web Analytics Made Easy - Statcounter

«فریدون مجلسی» کارشناس روابط بین‌الملل با حضور در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات  پس از بازدید از غرفه خبرگزاری برنا در گفت و گو با خبرنگار سیاسی این خبرگزاری پیرامون سخنان اخیر ترامپ و واکنش دیگر کشورها به آن گفت:‌ کشورهای اروپایی در قالب برجام ما را همراهی می کنند؛ البته  کشورهای اروپایی را نباید مثل خودمان فرض کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حرف آخر را دولت ها می زنند و در آنجا دولت تابع منافع عمومی است و آنها منافع خود را در همراهی با واشنگتن می دانند.

او ادامه داد:‌ اروپایی ها نقش اصلی و تاثیرگذاری در توافق برجام دارند و البته از اینکه می بینند ترامپ عهد شکنی می کند، ناراحت هستند و نمی توانند تحمل کنند. ضمنا ترامپ به منافع اروپایی هم خدشه وارد کرده است. رییس جمهوری آمریکا امتیازاتی که در قالب قرارداد آتلانتیک بود را نقض کرده و می خواهد هزینه های ناتو را از کشورهای اروپایی بگیرد.

مجلسی با تاکید بر اینکه «ترامپ یک تاجر بازاری است» تصریح کرد: رییس جمهوری آمریکا کاملا به تجارت و معامله وارد است و اروپایی‌ها کاملا به آمریکا نیاز دارند. اگر اروپایی‌ها از مواضع ایران دفاع می کند به دو دلیل است. اول اینکه؛ ایران هیچ یک از مقررات برجام را نقض نکرده و دیگر اینکه مقرراتی که مربوط به پایش ها بوده از سوی ایران زیر پا گذاشته نشده است.

این کارشناس بین‌الملل متذکر شد: توسعه برنامه دفاعی ایران ارتباطی با برجام ندارد و وارد مذاکره نخواهد شد.

این کارشناس روابط بین‌الملل با تاکید بر اینکه «اروپا رعایت حال آمریکا را می کند» گفت: اتحادیه اروپا از ترس تحریم از سوی اسالات متحده ترجیح می دهد با آنها همکاری داشته باشد.

مجلسی در خاتمه گفت: اروپایی ها برای همکاری اقتصادی نیازمند آمریکا هستند و از سوی دیگر از رژیم صهیونیستی دفاع می کنند. این نوع نگاه اروپایی ها با مزاج ما و مقررات و قطع نامه های سازمان ملل که به آن معتقد هستیم، همسان نیست. اروپایی‌ها امیدوارند مشکل اسراییل با صلح بین‌حماس و فتح انجام شود.

خبرنگار: زهیر موسوی

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۳۱۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند

مشاوران اقتصادی دونالد ترامپ، نامزد ریاست جمهوری آمریکا از حزب جمهوری خواه در حال بررسی راه‌هایی هستند تا کشور‌ها را از پدیده دلار زدایی که باعث می‌شود استفاده از دلار را کنار بگذارند، دور شوند.

در حال حاضر، تعدادی از کشور‌ها بطور فعال استفاده از دلار را کنار گذاشته اند.

گفته می‌شود این تلاشی برای مقابله با اقدامات بازار‌های نوظهور کلیدی برای کاهش استفاده از دلار آمریکا است.

این بحث شامل مجازات‌هایی برای کسانی است که به دنبال تعاملات جایگزین در تجارت دوجانبه با ارز‌هایی غیر از دلار آمریکا هستند. این مجازات‌ها می‌تواند شامل کنترل صادرات، هزینه‌های دستکاری ارز و تعرفه‌ها باشد.

در ماه مارس، ترامپ در مورد دلار به CNBC گفت: با بایدن، شما دلار را به عنوان استاندارد از دست خواهید داد. این مانند شکست در بزرگترین جنگی است که ما تا به حال حضور داشته ایم. من از زمانی که کشور‌ها استفاده از دلار را کاهش می‌دهند متنفرم. من به کشور‌ها اجازه نمی‌دهم استفاده دلار را کاهش دهند. زیرا وقتی این معیار را از دست بدهیم، مانند از دست دادن یک جنگ انقلابی خواهد بود.

او همچنین در مصاحبه با فاکس بیزنس گفت: «کشور ما دارد به جهنم می‌رود و ما دیگر نقش مهمی در جهان نخواهیم داشت. ما قدرت داریم، اما در حال کاهش است. در واقع پول رایج ما رو به تنزل است. من فقط در مورد ارزش پول‌مان صحبت نمی‌کنم بلکه بحث در مورد استفاده از پول ما (دلار) در سراسر جهان است». 

یادآور می‌شود: استفاده ابرازی آمریکا از دلار باعث شده عزمی جهانی برای پایین کشیدن این ارز به راه بیافتد. آمریکایی‌ها از واحد پولی خود به عنوان «ابزار فشار سیاسی» بر سایر کشور‌ها استفاده می‌کنند که این امر، ناخواسته یک عزم جهانی برای سرنگونی پادشاهی دلار را به راه انداخته است.

در همین راستا، کشور‌های عضو بریکس نیز اعلام کرده‌اند قصد دارند در آینده از ارز‌های داخلی در معاملات خود استفاده کرده و پس از مدتی یک ارز دیجیتال مشترک را جایگزین دلار کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • تردد معلولان در اروپا آسان‌تر می‌شود
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب از سرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • مخالفت مصر با کوچاندن فلسطینی ها به صحرای سینا