Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@07:51:11 GMT

نباید با فضای مجازی برخورد امنیتی کرد

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۳۳۰۷۷

نباید با فضای مجازی برخورد امنیتی کرد

دبیر هیات رییسه مجلس با بیان اینکه با فضای مجازی امنیتی برخورد می‌کنند گفت:دانش آموزان اگر با فضای مجازی آشنا شوند ارتباط دوسویه در کلاس حاکم‌ می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا کاتب، در اولین کنفرانس ملی فرصت ها و پیشرفت های فناوری اطلاعات‌ و ارتباطات اظهار کرد: در افق ۲۰ سال؛ نظام باید در بحث فناوری اطلاعات رتبه دوم منطقه را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا این دستیابی یافتنی است یا خیر؟

وی افزود: رشد اقتصادی باید از بهره وری کل به دست بیاید. در این سه دوره که تاکید می شد سه درصد باید به دست آید در عمل تخصیص نیافت‌. در برنامه ششم توسعه پیش بینی شده است؛ سالی هشت دهم درصد نرخ اشتغال، افزایش و بیکاری کاهش یابد. در حال حاضر این نرخ ۱۲ درصد است در پایان برنامه ششم توسعه ۴ درصد باید کاهش یابد.

کاتب بیان کرد: وزارت فناوری اطلاعات؛ در سال ۹۵ تعداد ۱۰۰ هزار شغل را ایجاد کرد اما انتظار ما بیشتر است. اهداف برنامه ششم توسعه که مجلس مصوب کرده است باید دولت عملی کند. در این بخش مجلس پیشگام تر بوده است.

وی گفت: در برنامه ششم‌توسعه در کل قوانین به هیچ وجه اجازه توسعه دولت و اجازه تاسیس شرکت دولتی نمی دهیم‌. تنها مورد که مجوز داده شده است شرکت انتقال ارتباط  بین المللی است. تا با ایجاد این شرکت با بازارهای فناوری ارتباط بگیرند. باید بهره وری را افزایش دهیم تا اقتصاد کشور افزایش  یابد.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی‌ گفت: وقتی در آموزش و پرورش موضوع فضای مجازی را مطرح می کنیم با جبهه گیری مسئولین به دلیل معضل هایی که در درون خود دارد مواجه می شویم. باید فرهنگ سازی کنیم تا بتوانیم از این فرصت استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: متاسفانه امروز با فضای مجازی، امنیتی برخورد می شود و هنگامی که حیثیت یک مسئول در خطر است به دنبال محدودیت فضای مجازی هستند.

کاتب بیان کرد: در حال حاضر مشکل ما در حوزه آموزش و پرورش این است که یادگیری یک طرفه است. اگر فضای مجازی و فناوری نوین به کمک آموزش و پرورش بیایند معلم دیگر متکلم وحده نیست.

وی خطاب به مسئولان وزارت آموزش و پرورش و پژوهشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات بیان کرد: اگر می‌خواهید یادگیری مشترک شود و توسعه یابد و  دانش آموزان و نوجوانان از معضل اخلاقی فضای مجازی رنج نبرند، باید دانش آموز و دانشجو از فناوری اطلاعات بهره وری کند و بداند می‌تواند تولید ثروت کند.

کاتب گفت: باید موضوع بهره وری IT کشور را از دانش آموزان آغاز کنیم. علم را دوسویه کنیم و دانش آموزان امروزی می توانند از اطلاعات جهانی استفاده و به ما پاسخ های خوبی بدهند.

دبیر هیات رییسه مجلس شورای اسلامی‌ بیان کرد: اگر این رویکرد را داشته باشیم، عقب ماندگی در اجرای فناوری اطلاعات را نخواهیم داشت.
 

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۳۳۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی

رییس پلیس فتا فراجا از آغاز طرح عملیات پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج کنندگان خشونت در فضای مجازی طی سال جاری خبر داد.

به گزارش مهر، سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا فراجا گفت: در جهت پاکسازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجرا است.

این مقام ارشد سایبری خبر داد: در این راستا ۳۴ کار گروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص رصد تارنما‌های مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کرده‌اند.

وی ادامه داد: بر اساس تجزیه، تحلیل و رصد‌های صورت گرفته در فضای مجازی بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفاً یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری به جهت کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌گردد و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچ گونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و ... به درخواست کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتا فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش هموطنان در فضای مجازی؛ از کاربران خواست: ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • فیلم پربـازدید فضای مجازی؛ سخنرانی اقتصادی رئیسی در جنوب تهـران!
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • حمله سگ ولگرد به پسر بچه ۱۲ ساله در کرج
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات | برخورد با ترویج خشونت در فضای مجازی در دستور کار
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید
  • سوژه جدید فضای مجازی؛ اشک‌های سردار رادان در قم بعد از یک شعار! | فیلم