Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-01@03:11:20 GMT

آزار زنان در فضاهای بی‌دفاع شهری

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۴۰۶۴۶

آزار زنان در فضاهای بی‌دفاع شهری

عضو کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران با بیان اینکه زنان 50 درصد جمعیت شهر را تشکیل می‌دهند و توجه به زنان یکی از مطالبات و نیازهای اصلی است، گفت: باید در قالب قوانین و دستورالعمل‌ها تغییر رویکرد جدی در این زمینه داشته باشیم تا نگاه گذشته به زن تغییر کند.

زهرا نژادبهرام در نشست "امنیت زنان در شهر" که با حضور لیلا ارشد برگزار شد، گفت: شهر بنا به دلایل اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. مردانه ساخته شده است آن هم مردان بالغ و سالم.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، وی با بیان اینکه رویکرد شهر همواره مردانه بوده است، گفت: برهمین اساس تمامی سازه‌ها و تاسیسات شهری در راستای پاسخگویی به نیاز مردان ساخته شده است.

عضو کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران با بیان اینکه حالا شرایط اجتماعی، سیاسی و اقتصادی تغییر کرده و زنان وارد حوزه اجتماعی شده‌اند، گفت: زنان نسبت به قبل بیشتر در شهر حضور دارند و برمبنای این تعاریف باید تاسیسات تغییر شکل دهد، اما متاسفانه کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

نژادبهرام با بیان اینکه زنان 50 درصد جمعیت شهر را تشکیل می‌دهند و توجه به زنان یکی از مطالبات و نیازهای اصلی است، گفت: لذا باید در قالب قوانین و دستورالعمل‌ها تغییر رویکرد جدی در این زمینه داشته باشیم تا نگاه گذشته به زن تغییر کند.

وی با بیان اینکه باید اقدامات جدی و ضروری در راستای حمایت از زنان در شهر و بهبود فضای شهری انجام شود، گفت: یکی از مواضع مورد تاکید فضاهای بی دفاع و ناامن شهری است، چراکه بررسی‌ها نشان داده بسیاری از این فضاهای بی‌دفاع به دلیل عدم توجه یا بی‌دقتی از نظر سازه‌ای شکل گرفته که اگر در زمان ساخت دقت بیشتری می‌شد این فضاهای بی‌دفاع شکل نمی‌گرفتند و حالا باید کاری کنیم تا آثار سوء آنها کاهش یابد.

عضو کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران، ری و تجریش با بیان اینکه شورای شهر و بخصوص کمیسیون معماری و شهرسازی در راستای ایجاد شرایط مثبت گام برخواهند داشت، گفت: باید این فضاهای بی‌دفاع شهری شناسایی، شاخص‌بندی و نسبت به رفع آنها اقدام شود و این در دستور کار کمیسیون شهرسازی قرار دارد.

نژادبهرام همچنین با تاکید بر استفاده از ظرفیت‌ها سمن‌ها و گروه‌های مردم‌نهاد گفت: انجمن‌ها، بال‌های همراهی شورای شهر هستند.

همچنین لیلا ارشد یکی از فعالان حوزه شهری گفت: متاسفانه همیشه طی سال‌های اخیر جای نگاه کارشناسی و تخصصی در ارتباط با نهادهای مردم نهاد خالی بوده و می‌بینید یک مسوول در شهرداری تهران از سازمان‌ها  و معاونت‌های مختلف به معاونت‌ها و سازمان‌هایی رفته که هیچ غرابت معنایی با یکدیگر ندارند.

وی با بیان اینکه متاسفانه در تهران زنان همواره مورد غفلت قرار گرفته‌اند، گفت: هنوز در تهران خانه کوچکی برای زنان در معرض آسیب که دچار مشکلات متعدد هستند وجود ندارد و متاسفانه هنوز نگاه اردوگاهی و بگیر و ببند با زنان و کودکان دارند.

این فعال حوزه شهری با انتقاد از نگاه جمع‌آوری به زنان و کودکان آسیب دیده گفت: باید اعلام کنم هیچ پیاده‌رویی در تهران مناسب تردد زنان با بار و کالسکه نیست و در فضاهای بی دفاع شهری زنان در معرض آسیب و آزار و اذیت هستند که این آزار و اذیت‌ها تنها فیزیکی نیست بلکه روانی هم هست.

ارشد با بیان اینکه مشخص نیست با چه تفکری بیلیبوردهای تبلیغاتی بر روی پل‌های عابر پیاده نصب شده است، گفت: این بیلبوردها فضاهای بی دفاعی را ایجاد کرده‌اند که حتی مردها هم جرات عبور از آنها را ندارند و دانشجویان زیادی را می‌شناسم که تجربه تلخ از پل عابر پیاده دارند و این در حالی است که کمیسیون‌ها و معاونت‌های متعدد شورا و شهرداری می‌توانستند و می‌توانند در کنار یکدیگر باشند و تصمیمات واحدی اتخاذ کنند.

این فعال حوزه شهری همچنین با بیان اینکه مرکز مطالعات و پژوهش‌های شهرداری، مرکز بسیار بزرگی است که می‌تواند میزان موفقیت این پروژه‌ها و میزان نارضایتی شهروندان را بسنجد، گفت: سازمان‌های مردم نهاد آمادگی آن را دارند که اطلاعات خود را در اختیار شهرداری قرار دهند.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۰۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوی خون و تعفن در میدان بهمن | وجود کابلهای فشار قوی مردم اطراف راه آهن را آزار می دهد

به گزارش همشهری آنلاین، محمد امین سالاری پور با حضور در صحن علنی شورای شهر تهران در واکنش به گزارش امانی عضو شورای شهر تهران از محله جوادیه با بیان اینکه وضعیت خدمات شهری رو به پیشرفت است، گفت: محله جوادیه ۳۰۰ هکتار با ۵۰ هزار نفر جمعیت دارد و حدود ۱۶۰ پروانه در بافت فرسوده این محله صادر شده است؛ براساس برنامه باید ۳ درصد نوسازی انجام می شد که ما در این حدود نوسازی داشتیم و حتی چند پروژه تجمیعی داشتیم که چند مورد بیش از ۲۰ پلاک بودند.

او با بیان اینکه به حد استاندارهای مورد توقع مدیریت شهری تهران رسیدیم، گفت: شهرداری تهران با تملک یک قالیشویی به زودی یک بوستان ۵ هزار متر مربعی را افتتاح خواهد کرد و همچنین یک پارکینک زیر سطحی و مجموعه ورزشی در حال ساخت است و اعتبار آن پیش بینی شده و به زودی وارد مدار بهره برداری می‌شود.

سالاری پور با بیان اینکه در مورد نقش اتباع در گود باغ آذری باید بگویم که این محله خاص و فرسوده است و حضور اتباع در این محله چشمگیر است و چون معابر باریک است ما به صورت مکانیزه نمی توانیم در این معابر خدمت رسانی کنیم و به اهالی تذکر دادیم که در مورد نظافت دستی نکاتی را رعایت کنند گفت: البته در سه نطقه محل جوادیه سرویس بهداشتی داریم و در مورد وضعیت مدارس باید بگویم که ۳۱ مدارس و پیش دبستانی داریم که آموزش و پرورش موارد مورد نیاز را اعلام کرده بود و اگر موردی را اعلام نکند ما وارد نمی شویم.

او در مورد مشکل خون آبه و بوی تعفن در میدان بهمن نیز گفت: در مورد لایروبی نهر جگرکی باید بگویم که یک قسمت از منطقه درگیر جکرگی است و برای رفع موضوع باید اقدامات فرهنگی نیز صورت گیرد.

سالاری پور با بیان اینکه نزدیک به ۱۵ پروژه محله در سال جاری پیش بینی شده گفت: ریل راه آهن تهران- اهواز ۱۱۴ کیلومتر مربع است و مردم نمی‌توانند ساخت و ساز داشته باشند و همچنین وجود کابل‌های فشار قوی مردم را به دردسر انداخته است.

کد خبر 848330 منبع: ایسنا برچسب‌ها ساخت و ساز ریل و راه آهن - قطار شهرداری منطقه ۱۶

دیگر خبرها

  • نمایش زجر به قیمت لایک!
  • بوی خون و تعفن در میدان بهمن | وجود کابلهای فشار قوی مردم اطراف راه آهن را آزار می دهد
  • شمار شهدای نوار غزه به 34 هزار و 535 شهید رسید
  • تخمین زده می شود 10 هزار فلسطینی در غزه زیر آوار مدفون باشند
  • پاکسازی فضا‌های بی دفاع شهری در منطقه ۱۹ تهران
  • پاکسازی و تسطیح ۱۴ هکتار از فضا‌های بی دفاع شهری منطقه ۱۹
  • وجود ۷ هزار نقطه بی‌دفاع شهری در اصفهان
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • مقابله با گرمای شهری از طریق باغ‌های گیاه‌شناسی
  • درخواست اعدام برای عاملان تعرض به پسر نوجوان