Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران ضمن اشاره به شناسایی ۲۷ واحد آلاینده که سبب ایجاد بوی نامطبوع در اطراف فرودگاه امام خمینی (ره) می‌شوند، گفت: با واحدهایی که به قوانین زیست محیطی تمکین نکنند برخورد جدی می‌شود.

به گزارش ایسنا، کیومرث کلانتری با حضور در غرفه ایسنا در بیست‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات و خبرگزاری‌ها با اشاره به اینکه متاسفانه از چندین سال گذشته تاکنون بویی نامطبوع از خروجی تهران در بزرگراه تهران – قم تا فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) منتشر می‌شود، اظهار کرد: متاسفانه این بو هم سبب آزار میهمانان خارجی می‌شود و هم اینکه ساکنان آن منطقه را آزرده‌خاطر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این وضعیت اصلا زیبنده پایتخت نیست.

وی با بیان اینکه براساس دستور رییس سازمان حفاظت از محیط زیست ۲۷ کانون آلایندگی را در آن منطقه شناسایی کرده‌ایم، تصریح کرد: برخی از این کانون‌های آلایندگی، کشتارگاه‌ها، بخشی دامداری‌ها و بخشی دیگر از پسماندهای جامد شهر تهران است همچنین نهرهای فاضلاب خام در اطراف فرودگاه امام خمینی (ره) و در حواشی اتوبان قم در ایجاد این بوی مشمئزکننده تاثیرگذار است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران ادامه داد: پس از شناسایی ۲۷ کانون آلایندگی، خروجی آن‌ها آزمایش شد و تمامی واحدهای آلاینده براساس برنامه‌ای جامع تحت پایش مستقیم قرار دارند و تعدادی نیز به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.

کلانتری با بیان اینکه تعدادی از این واحدهای آلاینده برای رفع آلایندگی مهلت گرفته‌اند، اظهار کرد: برای ایجاد تصفیه‌خانه در شهرستان اسلامشهر، بهارستان و رباط کریم، مکاتباتی با وزارت نیرو صورت گرفته و قرار شده است که تصفیه‌خانه این شهرها با همکاری وزارت نیرو در اسرع وقت احداث شود.

وی ادامه داد: روزانه ۸۰۰۰ تن پسماند شهر تهران در اطراف محل دفع زباله - که در نزدیکی فرودگاه امام (ره) است- تخلیه می‌شود که این بار آلایندگی زیادی از نظر بوی نامطبوع و آلودگی آب‌های سطحی ایجاد می‌کند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با تاکید بر اینکه سازمان حفاظت محیط زیست خود را موظف می‌داند تا حصول نتیجه و رفع آلایندگی و بوی نامطبوع در اطراف فرودگاه امام (ره) پیگیری‌های لازم را انجام دهد، اظهار کرد: با واحدهای متخلف و واحدهایی که به مقررات تمکین نمی‌کنند با جدیت برخورد خواهد شد و امیدواریم که شاهد اقدامات اجرایی مثبتی برای رفع این مشکل شهر تهران باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۱۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نخستین فیلم از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان از ثبت اولین مشاهده‌ گونه با ارزش و نادر پلنگ ایرانی در سال ۱۴۰۳ توسط عکاسان حیات وحش با هماهنگی این اداره کل در زیستگاه‌های استان خبر داد.

علی سالاروند امروز (دهم اردیبهشت ماه) گفت‌: با ثبت فیلم یک قلاده پلنگ در منطقه حفاظت‌شده سفیدکوه خرم‌آباد توسط عکاسان حیات‌ وحش با هماهنگی اداره کل حفاظت محیط زیست استان، اولین حضور این گونه ارزشمند در مناطق حفاظت‌شده استان در سال ۱۴۰۳ تایید شد.

وی ادامه داد: وجود پلنگ به‌عنوان گونه چتر یا سایبان Umbrella Species یا به عبارتی جانوری که حضورش در یک محیط برای سایر گونه‌ها جنبه حمایتی دارد، نشان‌دهنده پویایی آن زیست‌بوم و تکمیل زنجیره غذایی منطقه و زیستگاه‌ است.

وی با تقدیر از خدمات محیط‌بان‌ها، بیان کرد: دستیابی به این سطح امنیت در مناطق تحت مدیریت اداره‌ کل حفاظت محیط زیست استان در وهله اول حاصل برنامه‌ریزی و تلاش شبانه‌روزی محیط‌ بان خدوم در حفاظت از محیط زیست استان و در وهله دوم هوشمندسازی مناطق حفاظت‌شده و استفاده از فناوری‌های نوین است که نتیجه آن، ارتقای امنیت و افزایش مشاهده تعداد گونه‌های حیات وحش در مناطق حفاظت‌شده استان در دو سال گذشته بوده است.

سالاروند توضیح داد: در ایران ۱۰ گونه گربه‌سانان وجود داشته که با انقراض شیر ایرانی و ببر مازندران، این تعداد به هشت گونه کاهش یافته و از هشت گونه گربه‌سانان کشور تاکنون پنج گونه شامل پلنگ ایرانی، کاراکال، سیاه گوش، گربه جنگلی و گربه وحشی در لرستان شناسایی و ثبت شده که نشان‌دهنده غنای تنوع زیستی استان است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان اضافه کرد: پارسال سه قلاده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های استان لرستان مشاهده و ثبت شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم
  • ثبت نخستین فیلم از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • واحدهای آلاینده سمنان زیر ذره‌بین دستگاه قضا
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی
  • وصول عوارض آلایندگی محیط‌زیست در استان سمنان پیگیری شود