Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-01@20:22:42 GMT

عملکرد ۶ ماهه بانک توسعه صادرات

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۴۴۰۸۲

عملکرد ۶ ماهه بانک توسعه صادرات

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی بانک توسعه صادرات ؛علی صالح آبادی در گفتگو با اگزیم نیوز گفت: اهمیت توسعه صادرات در جهت نیل به رشد اقتصادی مطلوب، ایجاب می‌کند مجموعه دستگاه های متولی توسعه صادرات غیر نفتی، اعم از اجرایی و قانون گذار، بررسی و حل موانع و مشکلات موجود بر سر راه توسعه صادارت و تسهیل امور مرتبط با آن را همواره در اولویت قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این امر بویژه در اجرای برنامه‌های بلند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در زمینه گذار از اقتصاد تک‌محصولی و متکی به نفت از اهمیتی مضاعف برخوردار می شود.
 
وی در ادامه به شرح عملکرد ۶ ماهه اول سال جاری این بانک پرداخت و گفت: مجموع تسهیلات پرداختی ارزی و ریالی در شش ماهه اول امسال ۲۹۸۰۳ میلیارد ریال است که نسبت به مدت مشابه در سال قبل ۳۵.۵ درصد رشد داشته؛ همچنین تسهیلات پرداختی در بخش سرمایه در گردش تا پایان شهریورماه سال جاری ۲۰۳۴۷ میلیارد ریال بوده که نسبت به مدت مشابه در سال قبل ۹ درصد رشد را تجربه کرده ایم.
 
صالح آبادی تسهیلات اعطایی در بخش طرح را در نیمه اول امسال معادل ۴۳۳۷ میلیارد ریال اعلام کرد که نسبت به مدت مشابه در سال قبل ۵۰ درصد رشد و در مجموع تسهیلات پرداختی امسال در شهریور ماه نسبت به ماه قبل از آن ۲۴.۵ درصد رشد داشته است.
 
به گفته مدیر عامل بانک توسعه صادرات، در پایان شهریورماه، مانده تسهیلات بانک ۱۹۲۳۶۷ میلیارد ریال بوده که ۲۷ درصد نسبت به سال قبل در همین مدت رشد داشته و مانده سپرده های ریالی اشخاص در پایان شهریورماه ۲۵۸۱۳ میلیارد بوده که رشد ۶۱ درصدی را نسبت به سال قبل در این محدوده زمانی نشان می دهد.
 
صالح آبادی به آمار خدمات اعتبار اسنادی و ضمانت نامه اشاره کرد و گفت: ۵۸۲ میلیون دلار اعتباراسنادی وارداتی داشته ایم که نسبت به ماه گذشته ۱۳۶ درصد رشد و نسبت به سال قبل ۱۱ درصد رشد داشته است. ۸۸.۲ میلیون دلار نیز اعتباراسنادی صادراتی و بروات اعطا شده که نسبت به مدت مشابه در سال قبل ۱۴۵ درصد رشد را در این بخش شاهد بوده ایم. همچنین تعداد حواله های وارده ارزی طی شش ماه اول سال ۷۲۲ فقره با مبلغ ۹۴۲ میلیون دلار بوده که نسبت به سال قبل در همین مدت به لحاظ تعداد ۱۲۲ درصد رشد و از نظر مبلغ ۱۹۰ درصد رشد داشته است.
 
وی در حوزه حواله های صادره ارزی خبر از رشد ۳۷ درصدی از نظر تعداد و رشد ۲۱ درصدی از نظر مبلغ داد و افزود: تعداد حواله های صادره ارزی در ۶ ماهه اول سال جاری ۲۸۸۱ فقره با مبلغ یک میلیارد و ۹۳۴ میلیون دلار بوده و تا پایان شهریورماه ۴۶۳ فقره ضمانت نامه به مبلغ ۱۴۳۳ میلیارد صادر شده که نسبت به ماه قبل از آن ۳۷ درصد رشد داشته است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۴۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک رفاه دستگاه برتر در پیشبرد برنامه‌های تحولی معرفی شد

به دنبال اجرای اقدامات توسعه‌ای گسترده و تحول‌گرا در سال‌های اخیر، بانک رفاه کارگران برای دومین مرتبه پیاپی به عنوان دستگاه برتر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پیشبرد برنامه‌های تحولی معرفی شد. - اخبار بازار -

به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، این بانک براساس شاخص‌های دوازده‌گانه تعیین شده به منظور ارزیابی عملکرد در خصوص میزان پیشرفت برنامه‌های تحولی در سازمان‌های تابعه این وزارتخانه، با کسب بالاترین امتیاز (100 درصد) در بین 10 سازمان، بانک و صندوق زیرمجموعه، برای بار دوم حائز رتبه نخست شد.  

بر اساس این گزارش، "تدوین نظام انگیزشی کارکنان فعال در برنامه‌های تحولی"، "اجرای مرحله اول از پرداخت مزایای انگیزشی بر اساس عملکرد"، "رفع نواقص احتمالی و به‌روزآوری نظام انگیزشی برای اجرای مرحله دوم"، "شناسایی فرایندهای کلیدی متناظر با اجرای برنامه‌های تحولی"، "تعیین شاخص های کلیدی عملکرد، سامانه‌های فناوری اطلاعات و گلوگاه‌های فساد مرتبط با هر فرایند کلیدی"، "اندازه‌گیری شاخص‌های کلیدی عملکرد وضع موجود و مقدار هدف‌گذاری شده تا پایان سال 1402"، "برنامه‌ریزی و اقدام جهت اصلاح فرایندهای کلیدی"، "تهیه فهرست مهم‌ترین قوانین و مقرراتی که باید برای اصلاح فرایند مورد بازنگری قرار گیرند"، "شناسایی مسائل و چالش‌های مرتبط با برنامه‌های تحولی و تعیین موضوعات و محورهای اجرای نظام پیشنهادها"، "برگزاری فراخوان پیشنهادها برای حل مسائل مرتبط با برنامه‌های تحولی"، "ارزیابی و انتخاب پیشنهادهای برتر" و "پرداخت پاداش به نفرات برتر و تدوین برنامه‌ی عملیاتی برای اجرای پیشنهادهای منتخب"، این شاخص‌های دوازده‌گانه را تشکیل می‌دهند.

شایان ذکر است، طراحی و اجرای برنامه تحولی این وزارتخانه از ابتدای سال 1402 با الگوی متفاوت و برمبنای سه محور اصلی "طراحی و اجرای نظام انگیزشی کارکنان فعال در برنامه تحولی"، "شناسایی و بهبود فرایندهای کلیدی" و "طراحی و اجرای نظام پیشنهادها با اولویت برنامه‌های تحولی" در دستور کار قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • عملکرد ضعیف برخی بانک‌های‌ دولتی قم در ارائه تسهیلات مسکن
  • رئیس جمهور ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت به قم سفر می‌کند / عملکرد بانک‌های استان در این سفر بررسی می‌شود
  • تولید زعفران ۷۰ درصد افت پیدا کرده است/صادرات با نام دیگران
  • تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • «همتی» در نقاب رییس بانک مرکزی سوئیس/سلطان چاپ پول چه کرد؟
  • عملکرد برتر بانک مسکن در میان بانک‌های کردستان
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • بانک رفاه دستگاه برتر در پیشبرد برنامه‌های تحولی معرفی شد