Web Analytics Made Easy - Statcounter

شنیده‌ها حاکی از برنامه تغییر مدیرعامل بانک ملت، بانکی که در طول 4 سال گذشته 3 مدیرعامل به خود دیده است، دارد.

گفته می‌شود قرار است سهمانی مدیرعامل فعلی بانک رفاه، جایگزین هادی اخلاقی فیض‌آثار شود. این در حالی است که اخلاقی فیض‌آثار تیر ماه سال 95 جایگزین رستگار در بانک ملت شده بود. محمدرضا ساروخانی هم از دی ماه 92 تا اسفند 93 مدیرعامل این بانک بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع در مقابل ثبات چندین ساله مدیریت در دوران قبل از دی ماه 92 تاکنون این بانک‌، هر 15 ماه یک مدیرعامل جدید به خود دیده است.

چنانچه حکم سهمانی برای مدیرعاملی این بانک نهایی شود، بانک ملت در نظام بانکی رکورددار تغییرات مدیریتی خواهد بود، به گونه‌ای که در طول 4 سال، 4 نفر بر صندلی مدیرعاملی این بانک تکیه زده اند.

محمد علی سهمانی در جریان حقوق‌های نجومی و برکناری صدقی از مدیرعاملی بانک رفاه، تیر ماه سال 95 جایگزین وی در این بانک شد. بنابراین از دوره حضور سهمانی در بانک رفاه 15 ماه بیشتر نمی‌گذرد و از حضور اخلاقی فیض‌آثار در بانک ملت هم کمتر از 15 ماه گذشته است.

در این بین وضعیت بانک رفاه هم چندان بهتر نیست چراکه از دوره مدیرعاملی سهمانی در بانک رفاه تنها 15 ماه می‌گذرد و قبل وی هم علی صدقی 13 ماه مدیرعامل این بانک بود. پیش از صدقی، محمدرضا نظری از اواخر به مدت 26 ماه این سمت را برعهده داشت.

به گزارش فارس، در کنار این مسائل، طبق اعلام قاضی سراج رئیس سازمان بازرسی کل کشور، سهمانی هم یکی از نجومی‌بگیران بوده است. وی در 22 تیر ماه سال گذشته در برنامه تلویزیونی تیتر امشب گفت: «در بانک رفاه کارگران مدیرعامل که الآن منصوب شده است 40 میلیون و 500 هزار تومان میانگین حقوق یک ماهه است، 350 میلیون باقی مانده وامش با سود یک درصد است بانک امید ایران، 34 میلیون تومان میانگین و دریافت وام نزدیک 250 میلیون تومان باقی مانده با سود یک درصد، پس با این وجود قوه قضائیه چه کار می‌تواند انجام دهد.»

یکی دیگر از موارد بحث برانگیز در خصوص عملکرد مدیریتی سهمانی در بانک رفاه، واگذاری 16.1 درصد از سهام مدیریتی شرکت سرمایه‌گذاری توسعه و معادن و فلزات به عنوان هلدینگ شرکت‌های سنگ آهن به قیمت اسمی است.

در این معامله به جای تعیین قیمت به ارزش بازار، سهام به قیمت نزدیک به ارزش اسمی (120 تومان) روزی تابلوی بورس معامله شد. این واگذاری موجب ایجاد مناقشه بین سازمان تامین اجتماعی و فولاد مبارکه بر سر مالکیت سهام این هلدینگ شده است. 

برخی طرفین دعوی مدعی‌‌اند این معامله به دلیل عدم صدور مجوز واگذاری توسط بانک رفاه، تخلف است و باید ابطال شود. همچنین به گفته نوروزی مدیرعامل صندوق کارکنان فولاد ارزش 16.1 درصد از سهام این هلدینگ 1200 میلیارد تومان بوده اما به ارزش 700 میلیارد تومان فروخته شده است.

به گزارش فارس، هر چند که به اعتقاد بسیاری، اخلاقی فیض‌آثار گزینه مناسبی برای بانک ملت نبود، و مشخص نشد چرا وی به این سمت منصوب شد، اما تعیین فردی با سوابق ذکر شده، آن هم از بانکی دیگر، چه ثمری برای بانک بزرگ ملت خواهد داشت.

در این میان نقش نهادهای نظارتی در حوزه انتصاب‌ها چندان شفاف نیست، اینکه آیا نهادهای نظارتی برای جلوگیری این قبیل انتصاب‌ها تنها نظاره‌گر خواهند بود یا می‌توانند نقش نظارتی خود را به درستی ایفا کنند پرسشی است که تا کنون پاسخی به آن داده نشده است.

انتهای پیام/

 

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۵۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پزشکان زیرمیزی بگیر کمتر از ۵ درصد هستند

به گزارش تابناک به نقل از موج، سعید کریمی، با تاکید بر اینکه تعداد پزشکان زیرمیزی بگیر کمتر از ۵ درصد است، گفت: بیش از این میزان امکان گرفتن زیرمیزی توسط پزشکان مانند پزشکان عمومی، اطفال، نسخه نویس، عفونی، بیهوشی و پاتولوژی وجود ندارد.

وی افزود: هر چند گرفتن زیرمیزی اقدامی خلاف قانون است اما این موضوع باید مستند باشد و صرف اینکه کسی ادعا کند پزشکی زیرمیزی دریافت یا مطالبه کرده است برای محکمه مستدل نیست و باید در این رابطه مستندات کافی یعنی فیش واریزی وجود داشته باشد.

معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: پرونده‌های زیرمیزی توسط ما جمع آوری و برای تعزیرات، دادستانی و نظام پزشکی ارسال می‌شود و آنها هم از ما می‌خواهند مستندات لازم را ارائه کنیم و اگر وجود نداشته باشد حکم برائت صادر می‌شود بنابراین در این رابطه از هموطنان درخواست داریم اگر پزشکی از آنها درخواست پول خارج از تعرفه و زیرمیزی کرد با سامانه ۱۹۰ تماس گرفته و گزارش دهند و از سویی اگر پولی واریز می‌کنند مستندات آن را جمع آوری و ارائه کنند.

کریمی با یادآوری اینکه مجازات‌های زیرمیزی در نشست سران قوا تشدید شده است، گفت: در صورتی که اثبات شود پزشک زیرمیزی گرفته برای مرتبه اول ۱۰ برابر، مرتبه دوم ۲۵ برابر و مرتبه سوم تا ۵۰ برابر جریمه می‌شود و این مجازات‌ها به طور قطع بازدارنده بوده و در این رابطه حتی پزشکانی بودند که میلیاردی جریمه شدند.

وی تنها مشکل برخورد با معضل زیرمیزی را اثبات آن دانست و گفت: اثبات این معضل باید مستدل باشد زیرا برخی ادعا می‌کنند که از ما زیرمیزی گرفته شده اما هیچ گونه مستنداتی ندارند بنابراین موضوع قابل پیگیری نخواهد بود.

دیگر خبرها

  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس مشخص شد
  • مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس تعیین شد
  • مدیرعامل فصل بعد پرسپولیس مشخص شد | تصمیم مهم در جلسه ۳ نفره
  • مدیرعامل فصل آتی پرسپوليس مشخص شد
  • پزشکان زیرمیزی بگیر کمتر از ۵ درصد هستند
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • حمایت‌ های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌ گیرد