Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - خشم طبيعت، بحران يا هر مساله ديگري، هرگز سيگنال رساني فرستنده‌هاي راديويي و تلويزيوني را متوقف نخواهد کرد. با تلاش مهندسان سازمان صدا و سيما و همکاري سازمان پدافند غيرعامل، براي فرستنده‌هاي راديويي و تلويزيوني چند جايگزين طراحي شده است.
به گزارش جام‌جم، در رزمايش پدافند غيرعامل رسانه ملي که روز گذشته در معاونت توسعه و فناوري رسانه سازمان صدا و سيما برگزار شد، مانور ارسال سيگنال توسط فرستنده جايگزين و انتقال شبکه‌هاي اميد و آموزش روي دو فرستنده استاني انجام گرفت و فيبر نوري شهرک سينمايي و تلويزيوني ايران نيز افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سردار دکتر غلامرضا جلالي رئيس سازمان پدافند غيرعامل کشور، دکتر رضا عليدادي معاون توسعه و فناوري رسانه ملي، دکتر علي دارابي معاون امور استان‌ها، روساي صدا و سيماي مراکز استان‌ها و مديران کل و کارشناسان حوزه فني رسانه ملي در اين رزمايش حضور داشتند.
مهندس محسن بلاديان، مديرکل ارتباطات زميني و دبير کميته فني پدافند غيرعامل گفت: برنامه‌هاي اين رزمايش از چند ماه قبل برنامه‌ريزي شده و با تجهيزات صد درصد ايراني به انجام رسيده است.
وي افزود: تعامل و همکاري سازمان صدا و سيما و سازمان پدافند غيرعامل سبب شده يک حلقه از فرستنده‌هاي مرتبط در پنج فرستنده استاني بجز تهران ايجاد شود و به عبارتي پنج جايگرين کاملا مرتبط براي فرستنده‌هاي جام‌جم در ايران شکل بگيرد. همچنين فيبر نوري شهرک سينمايي و تلويزيوني ايران امکان پخش زنده و ارسال برنامه از اين شهرک را تا ميزان قابل توجهي تسهيل مي‌کند.
آمادگي فني و محتوايي در شرايط بحراني
رئيس پدافند غيرعامل ضمن تشکر از تلاش‌هاي معاونت توسعه و فناوري رسانه سازمان صدا و سيما براي ايجاد يک قابليت مورد اعتماد در شرايط اضطراري، رسانه‌ را يکي از هفت نياز اساسي در شرايط بحران و اضطرار دانست و گفت: جايگاه و نقش رسانه، امروز از چنان اهميتي برخوردار است که در کنار آب، غذا، بهداشت و درمان، امنيت، اسکان موقت و انرژي به عنوان يک نياز جدي و اساسي در زمان بحران مطرح مي‌شود.
دکتر جلالي با اشاره به رشد رسانه‌ها و همگراشدن فناوري‌هاي اطلاعاتي از جمله ارتباطات سايبري و الکترونيک، رسانه را يک ضرورت مهم در اداره کشور برشمرد و گفت: حفظ پايداري رسانه ملي به معناي حفظ پايداري کشور است. بخصوص در کشور ما که رسانه ملي انحصاري است و تداوم پايداري و کارکرد آن در دو بعد فيزيکي و محتوايي اهميت استراتژيک دارد.
بر اساس اظهارات رئيس پدافند غيرعامل کشور، رشد شتابان فناوري‌هاي ارتباطي و رسانه‌هاي سايبري و ظهور رسانه‌هاي جديد، حفظ و استحکام رسانه ملي و توسعه فناوري‌هاي ارتباطي را در اولويت قرار مي‌دهد.
سردار جلالي در همين راستا تاسيس واحدهاي سيار به منظور توليد و پخش همزمان برنامه تلويزيوني را پيشنهاد کرد و افزود: در کنار بخش‌هاي فني مي‌توان براي بخش‌هاي توليدي و محتوايي نيز رزمايش برگزار کرد. نيروهاي متخصص در بخش توليد محتوا از جمله نويسنده، کارگردان، بازيگرو گوينده مي‌توانند براي شرايط اضطراري و بحراني آماده شوند. بخصوص در شبکه خبر که احتمال تجربه چنين شرايطي در آن بيشتر است.
وي در اين باره به حملات تروريستي به‌ مجلس شوراي اسلامي و حرم مطهر امام(ره) اشاره و به معاونان و مديران رسانه ملي توصيه کرد: با نگاه به آينده مي‌توان سناريوي مناسبي براي مواجهه با انواع بحران‌هاي احتمالي و فرضي تدارک ديد که رسانه در زمان اضطرار دچار سردرگمي نشود.
رئيس پدافند غيرعامل ايران با اشاره به آمادگي قابل توجه رسانه ملي براي مواجهه با بحران تاکيد کرد: تهديدهاي رسانه‌اي متعددي از جمله ارسال سيگنال‌هاي مزاحم و تحريم تجهيزات رسانه‌اي در کمين است
و بايد براي مقابله با آنها مصون‌سازي داشته باشيم.
وي همچنين ايجاد شبکه ملي اطلاعات کشور را به منظور ارسال اطلاعات با مبدا و مقصد داخل کشور ضروري برشمرد و اظهار اميدواري کرد: اين مقوله نيز با همکاري سازمان صدا و سيما و ساير دستگاه‌هايي که زيرساخت‌هاي لازم را در اختيار دارند، به انجام و نتيجه مطلوب برسد.
ايجاد يک شبکه سيگنال‌رساني
در ادامه، معاون توسعه و فناوري رسانه ملي، پايدار سازي و استحکام زيرساخت‌هاي سازمان صدا و سيما را اقدامي در راستاي فرمايشات مقام معظم رهبري دانست.
دکتر رضا عليدادي تاکيد کرد: استحکام زيرساخت‌ در ابعاد سياسي، اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي اهميت دارد و رسانه ملي بايد بتواند به درستي وظايف ذاتي و کلان خود را در نظام ايفا کند. وي با اشاره به شاخص‌هاي تقويت زيرساخت‌ها، تصريح کرد: تا چندي پيش اگر در استوديوها و رژي پخش مشکل يا مساله‌اي ايجاد مي‌شد، کسي نمي‌دانست براي جلوگيري از توقف برنامه‌ها و قطع سيگنال‌رساني چه بايد کرد اما حالا به‌لطف تلاش نيروهاي متخصص در معاونت توسعه و فناوري رسانه ملي و ساير معاونت‌هايي که اقداماتي در جهت ايجاد و تقويت زيرساخت‌ها انجام داده‌اند يک حلقه و شبکه سيگنال‌رساني ايجاد شده است. دکتر عليدادي ضمن توضيح اين نکته که اصل و اساس پدافند غيرعامل تمرکززدايي است، درباره ايجاد شبکه سيگنال رساني توضيح داد: اين کار بسيار پيچيده و دشوار به نظر مي‌رسيد و اگر برنامه‌ريزي درستي صورت نمي‌گرفت بايد صدها ميليارد تومان هزينه و سال‌ها زمان صرف انجام آن مي‌شد.
بر اساس توضيحات معاون توسعه و فناوري سازمان صدا و سيما، اين معاونت توانست با روش‌هاي خلاقانه، شرکت در مناقصه و ساده‌سازي معادلات پيچيده به نتيجه مطلوب برسد.
آذر مهاجر

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۹۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مصوبات هشتاد و سومین جلسه کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور طی نامه شماره ۲۹۷۲ مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۹ توسط رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح و کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور ابلاغ شد.

براساس تبصره یک، قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور، کارگروه (کمیته) دائمی پدافند غیرعامل کشور به ریاست رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، بالاترین مرجع تصمیم گیری در حوزه پدافند غیرعامل کشور است که تصمیمات آن با ابلاغ رئیس کارگروه مزبور برای همه دستگاه‌های لشکری، کشوری، بخش دولتی و عمومی غیردولتی لازم الاجراست و مستنکفین علاوه بر جبران خسارت وارد شده، به مجازات موضوع ماده (۵۷۶) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده) مصوب ۲ /۳ /۱۳۷۵ محکوم می‌شوند و چنانچه خساراتی وارد نشده باشد، برابر قانون رسیدگی به تخلفات اداری مصوب ۷ /۹ /۱۳۷۲ با مستنکف رفتار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • وضع پدافند غیرعامل تأسیسات ذخیره‌سازی گاز سراجه بررسی شد
  • آگاهی‌بخشی مهمترین پایه پدافند غیرعامل است
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • ۳۰ درصد نانوایی‌های سمنان دوگانه‌سوز شود
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • ۳۰ درصد نانوایی‌های استان سمنان دوگانه سوز می‌شوند
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور
  • پخش «در مرز غبار آلود» از سیما/ روایتی متفاوت از نادر طالب‌زاده