Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ شاپور محمدی در پنل بازار سرمایه نمایشگاه بانک، بورس و بیمه با بیان اینکه عقود در بازار سرمایه باید منطبق بر دین شریعت اسلام باشد، گفت: اوراق مرابحه و منفعت، اوراقی هستند که در ادبیات کلاسیک فاینانس جزو اوراق بدهی یا با درآمد ثابت تلقی شوند ولی تفاوت‌ها به گونه ای است که سرمایه گذاران خارجی نیز محدودیتی را حس نمی کنند؛ دلیل هم این است که ما در سرمایه گذاری های اوراق اسلامی، یکی از تفاوت های اصلی که با اوراق مرسوم در دنیا دارد، این است که این اوراق وقتی منابع را جمع آوری می کند، در کاربرد مخصوصی هزینه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: این منابع در هر فعالیتی که تشخیص داده می‌شود، هزینه نمی‌شود، بلکه چشم انداز مشخص و روشن به مشارکت با سرمایه گذار گذاشته می‌شود؛ ضمن اینکه سرمایه گذاران خارجی مطمئن می‌شوند که این منابع مالی که در اوراق مالی اسلامی هزینه کرده است، در یک پروژه مشخص هزینه می‌شود.

او تصریح کرد: این یک ویژگی مثبت دارد که کاهش ریسک است، چراکه اگر فردی که منابع مالی را از سرمایه گذار خارجی جذب می‌کند بتواند آن را در هر پروژه‌ای هزینه کند، ممکن است مخاطرات و ریسک داشته باشد؛ اما باید توجه داشت که ریسک در این اوراق اسلامی کاهش می‌یابد.

محمدی با بیان اینکه کره‌ای ها ابراز تمایل کرده اند که در کشور خود برای دولت ایران اسناد خزانه اسلامی منتشر کنند، گفت: این اوراق در قوانین بودجه کشور آورده شده و امسال نیز ۵ میلیارد دلار مجوز صادر شده تا دولت در داخل، به صورت ریالی اوراق منتشر کند، البته سه میلیارد دلار نیز اجازه انتشار اوراق ارزی داریم.

منبع: مهر

401

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار سازمان بورس و اوراق بهادار بورس اوراق بهادار شاپور محمدی سرمایه گذار خارجی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۵۳۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • تکذیب وجود آرسنیک در آب سد تالوار همدان
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • هزینه راه اندازی باشگاه بدنسازی در سال ۱۴۰۳
  • سود ۱۳۵۰ درصدی صندوق سهامی سرو!
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  •  پیش‌بینی بورس فردا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ریسک سرمایه‌گذاری در دریا باید کاهش یابد