Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا تخت شاهی در گفت‌وگو با خبرنگار امتداد در کرمانشاه با اشاره به اینکه شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه از دستگاه‌های پیشتاز در خدمت‌رسانی به زوار اباعبدالله الحسین (ع) در ایام اربعین است اظهار داشت: 35 تانکر سیار آبرسانی با ظرفیت 10 تا 20 هزار لیتر آب در مسیر تردد زائران اربعین حسینی و‌ مرز خسروی مستقر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه با بیان اینکه تأمین آب و آبرسانی به اردوگاه‌ها، موکب‌ها و پارکینگ‌های در نظر گرفته شده برای زائران از مهم‌ترین اقدامات شرکت آبفا است گفت: 35 تانکر ثابت آبرسانی نیز با ظرفیت 5000 و 10 هزار لیتری آب در مسیرهای تردد زائران اربعین مستقر شده است.

تخت‌شاهی افزود: در این راستا همچنین از استان‌های همجوار شامل شرکتهای آب و فاضلاب شهری و روستایی آذربایجان غربی و شرقی، اردبیل، زنجان کردستان و کرمانشاه در ارائه زیرساخت و خدمات‌رسانی به زوار کمک گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه ستادی برای مجموعه وزارت نیرو به منظور پشتیبانی و خدمات رسانی در شهرستان قصرشیرین ایجاد و مستقر شده است، گفت: شرکت آبفا به طور مستمر در ستاد اربعین استان حضور فعال داشته است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه همچنین به حضور میدانی نیروهای شرکت آبفای استان در مرز خسروی و شهرستان قصرشیرین برای انجام زیر ساخت‌ها اشاره کرد و گفت: تأمین ماشین آلات سبک و سنگین برای ارائه هرچه بهتر خدمات به زائران از دیگر برنامه‌های در دست اقدام شرکت آبفای استان در بخش آب و فاضلاب است.

وی از نصب و راه‌اندازی یک دستگاه دیزل ژنراتور 630 کیلو ولت در سراب‌گرم سرپل‌ذهاب جهت استفاده در مواقع اضطراری و جلوگیری از بروز بحران خبر داد و اظهار کرد: در مواقعی که قطع برق انجام شود این دیزل ژنراتور کمک می‌کند چون منبع تأمین آب شهرستان قصرشیرین و خسروی آب‌گرم سرپل‌ذهاب است تا یک موقع در انتقال آب مشکل ایجاد نشود.

تخت‌شاهی عنوان کرد: تعویض شیرهای خروجی مخزن خسروی و تقویت خط انتقال آب قصرشیرین به خسروی با تغییر قطر خط لوله خروجی از 150 به 200 میلیمتر مربع زیرا این حج زائران مصرف آب زیاد می‌شود از جمله اقدامات انجام شده است.

وی با اشاره به شست‌وشو و کنترل مخازن ذخیره آب، تقویت خط انشعاب آب کلیه مواکب مستقر در ادارات و مدارس با تغییر قطر انشعاب را از دیگر اقدامات در دستور کار دانست و افزود: شست‌وشو و آماده‌سازی خطوط شبکه فاضلاب در قصرشیرین و خسروی، نصب 4 علمک آبگیری برای تانکرهای سیار در شهرهای قصرشیرین و خسروی نیز تاکنون انجام شده است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه با بیان اینکه در این راستا انشعاب‌گیری از شبکه و بتن‌ریزی فونداسیون و صفحه‌گذاری، نصب بدنه لوله و جوشکاری اتصالات تانکرها انجام شده است بیان کرد: عملیات اجرایی جابجایی خط انتقال 350 میلیمتری آب قصرشیرین به خسروی نیز انجام شده است.

وی با بیان اینکه مکاتبات لازم جهت تأمین و ارسال تانکرها از سوی شرکتهای معین انجام شده و برنامه‌ریزی عملیاتی برای آبرسانی با تانکرهای سیار و ثابت و نیز پایش و کنترل کیفیت و بهداشت آب به عمل آمده است گفت: آزمایشگاه سیار به منظور اطمینان از بهداشت و کیفیت آب نیز مستقر شده است و افزایش ظرفیت تامین آب در سرآبگرم با توجه به افزایش حج زائران در مرز خسروی و قصرشیرین پیش‌بینی شده است.

تخت‌شاهی با بیان اینکه استقرار تجهیزات کمکی شامل بیل مکانیکی واترجت و خودروهای آبرسانی سیار نیز برنامه‌ریزی شده است بیان کرد: اکیپ‌های متعدد حوادث و اتفاقات آب و فاضلاب در محل، در صورت شکستگی لوله و خطوط مستقر شده است.

وی با اشاره به نصب انشعاب آب و فاضلاب سرویس‌های بهداشتی پارک بسیج، پارک سیب، محل اسکان زندان، سرویس‌های بهداشتی پارکینگ زندان و نصب و انشعاب آب سرویس‌های بهداشتی پارکینگ شهرک صنعتی انجام شده است گفت: تانکر ثابت برای انشعاب آب پارکینگ شهرداری جنب شهرک صنعتی، پیش‌بینی شده است و نصب انشعاب آب و فاضلاب پارکینگ خسروی انجام شده و نصب و انشعاب آب محل اسکان در مرز نیز خسروی در دست اقدام است.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۵۵۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی

با حضور مدیرعامل شرکت مهندسی آب وفاضلاب کشور، استاندار مرکزی و نماینده مردم شهرستان شازند در مجلس شورای اسلامی، طرح آب‌رسانی مجتمع شهید سلیمانی شامل آب‌رسانی به دو شهر شازند و آستانه و ۱۰ روستا با اعتباری بالغ بر ۱۳۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی آب و فاضلاب استان، هاشم امینی امروز _دوشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در مراسم بهره‌برداری از طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی اظهار کرد: خدمتگزاری به مردم در کشور سرعت گرفته و در استان مرکزی نیز خدمت به مردم با نگاه جهادی در جریان است.

وی افزود: صنعت آب و فاضلاب وظیفه تأمین آب شرب بهداشتی مردم و جمع‌آوری فاضلاب را به عهده دارد که در این دولت با کار شبانه‌روزی و ایجاد زیرساخت‌های مناسب رفاه و آسایش مردم تأمین شده است.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تصریح کرد: امروز نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه آغاز خواهد شد و مردم این مناطق از خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب بهره‌مند می‌شوند.

امینی ادامه داد: جهاد آبرسانی در کشور یک اتفاق بزرگ از سوی دولت بود که با هدف تأمین آب پایدار در ۱۰۰۰۰ روستا رقم خورد که تا به امروز ٥٢٠٠ روستا آبرسانی و در سال جاری با همکاری شرکت‌های آب و فاضلاب، قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) خیرین و بخش خصوصی به بهره برداری خواهد رسید.

وی از همکاری صنایع شهرستان در بازچرخانی پساب فاضلاب قدردانی کرد و افزود: استفاده از ظرفیت پساب به پایداری چرخ صنعت و عدم آلودگی آب شرب در منطقه نقش به‌سزایی دارد.

در بخشی دیگر نیز فرزاد مخلص‌الائمه استاندار مرکزی اظهار کرد: پروژه‌های آبرسانی از بزرگ‌ترین پروژه‌های عمرانی در کنار حوزه‌های مختلف در سطح استان است.

وی با اشاره به جهاد آبرسانی به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین اقدامات دولت سیزدهم در کشور اظهار کرد: در فاز اول ٦٧ روستا و در فاز دوم ١٣١ روستا استان مرکزی که مشکل آب داشتند با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در حال انجام است.

وی تصریح کرد: دولت به تأمین مهم‌ترین موضوع رفاهی مردم که آب است توجه ویژه‌ای دارد و از مردم انتظار می‌رود به صورت بهینه آب را مصرف کنند.

حشمت‌الله عباسی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان هم با تاکید بر اینکه دولت سیزدهم به موضوع منابع آب پایدار و شرب بهداشتی و همچنین جهاد آبرسانی به روستاها اهمیت ویژه‌ای قائل شده است، اظهار کرد: این طرح شامل ساخت تصفیه خانه آب با ظرفیت ۱۲۰ لیتر بر ثانیه، احداث دو باب مخزن ذخیره آب با مجموع ظرفیت ۲۰۰۰ متر مکعب، اجرای ۳۷.۵ کیلومتر خط انتقال آب است.

وی افزود: در این طرح همچنین احداث یک باب ایستگاه پمپاژ با ظرفیت ۳۵ لیتر ثانیه، احداث یک باب سوله، احداث پست برق ۱۶۰ کیلو ولت آمپر، با صرف هزینه‌ای بالغ بر هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال انجام گرفته است.

عباسی ادامه داد: در راستای اجرای خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب، و همچنین واگذاری پساب به صنایع نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه انجام می‌شود.

به گزارش ایمنا، در ادامه این آئین نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه آغاز شد.

کد خبر 749843

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان
  • اورهال واحد سیار فرآورشی اسکید مونتد با ظرفیت بیش از ۵۰ هزار بشکه در روز
  • افتتاح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی
  • جابجایی خطوط انتقال آب شرب تبریز واقع در تقاطع باسمنج
  • تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین از چذابه خواهد بود
  • آبرسانی به روستای محروم و صعب العبور دره دول
  • بررسی روند عملیات اجرایی آبرسانی به ۲ روستای بوکان
  • افزایش ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس
  • آمادگی کامل برای بازگشت عمره گذاران از طریق فرودگاه بین‌المللی زاهدان+فیلم
  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی