Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-26@03:33:19 GMT

حسین فدایی کیست؟

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۵۵۲۵۶

حسین فدایی کیست؟

حسین فدایی  متولد ۱۳۳۴ شهر ری است. او دبیرکل سابق جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی  بود که اخیرا توسط  رهبر معظم انقلاب به عنوان رئیس دفتر بازرسی  دفتر رهبری انتخاب منصوب شد. 
به گزارش تابناک، حسین فدایی در دوره‌های هفتم و هشتم مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در کمیسیون اصل نود و کارگروه مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس فعالیت داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی دانش‌آموخته اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی است و تحصیلات حوزوی نیز دارد. حسین فدایی در شهر ری به دنیا آمده و هم‌اکنون نیز ساکن همان جاست.پس از پیروزی انقلاب اسلامی، فدایی اتحادیه انجمن اسلامی را تأسیس کرد. سپس در تاریخ ۷ فرودین ۵۸ و در قالب گروه توحیدی بدر، به همراهی ۶ گروه مبارز دیگر بیانیه تأسیس سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی را امضا و منتشر کرد. فدایی تا پایان انحلال سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی یکی از افراد تاثیرگذار این گروه بود و از مهم‌ترین اعضای راست‌گرای آن محسوب می شد.
مسئول ستاد فوریت‌هایی جنگ و نماینده وزیرسپاه در مجلس شورای اسلامی و مدیرکل بنیاد مستضعفان و جانبازان تهران دیگر مسئولیت‌های او در دوران جنگ بوده‌است.دو ماه قبل از انتخابات ریاست جمهوری ۲ خرداد ۱۳۷۶ حسین فدایی به همراه علی‌اکبر ابوترابی، علی دارابی، مجتبی شاکری، داوود دانش جعفری،علی یوسف‌پور، عبدالحسین روح‌الامینی، احمدعلی مقیمی، هادی ایمانی و اصغر صبوری اقدام به تأسیس یک حزب سیاسی کرد. این حزب در تاریخ ۱۵ مرداد ۷۸ با نام جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی مجوز خود را دریافت کرد. از بدو تأسیس این حزب، حسین فدایی به عنوان دبیرکل انتخاب شد و تا شهریور۹۶، دبیرکل این جمعیت بود و با استعفا، جای خود را به محمدجواد عامری داد.حسین فدایی در دوره‌های هفتم و هشتم از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر به مجلس شورای اسلامی راه یافت. مسئول کارگروه مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس هفتم نائب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس هشتم، و نائب رئیس کمیسیون مشترک بررسی طرح نظارت بر نمایندگان مهم‌ترین فعالیت‌های او در دوران نمایندگی بوده‌است.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۵۵۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرزند شهید مبارزی

  روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان، مجتبی میرحسینی با حضور در منزل فرزند شهید سید محمد تقی حسینی طباطبایی که نقش مهمی در اتحاد شیعه و سنی و انتشار پیام نهضت اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) در سیستان داشت، دیدار و گفتگو نمود.

 مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان گفت: این شهيد والا مقام اولين كسی بود كه طرح عدم كفايت بنی صدر را امضا و مطرح کرد و به عنوان یکی از پیروان واقعی امام خمینی (ره) و به همراه یارانش چون شهید بهشتی (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی)  که از دوران تحصیل در مشهد با او آشنا بود، خدمات قابل توجهی به منطقه و کشور ارائه کرد.

 شهید سید محمد تقی حسینی طباطبایی در منطقه، پایگاه مستحکمی برای مبارزین و کسانی که از سوی رژیم به این استان تبعید می‌شدند خصوصا مرحوم آیت الله طالقانی، حضرت آیت الله خزعلی عضو شورای نگهبان،  آیت الله صلواتی از مدرسان حوزه علمیه قم،  مرحوم حجت الاسلام و المسلمین ایزدی نجف‌آبادی امام جمعه نجف‌آباد و حجت الاسلام و المسلمین پورمحمدی از علمای رفسنجان بود. 
 
 آن شهید در جریان پیروزی انقلاب اسلامی اقدام به تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و کمیته انقلاب اسلامی و دادگاه انقلاب اسلامی کرد.  

 وی در سال ۱۳۵۹ به‌عنوان کاندیدای مجلس شورای اسلامی مطرح شد و به مجلس راه یافت و در سنگر مجلس یکی از چهره‌های صدیق و پیرو خط امام بود و در یکی از سخنرانی قبل از دستور مجلس ایشان در رابطه با توصیف امام راحل گفت: «وجود این رهبر عظیم‌الشأن معجزه تاریخ است». 

 شهید سید محمد تقی حسینی طباطبایی سرانجام در میدان مبارزه با خطوط انحرافی و ضدانقلاب در هفتم تیرماه سال ۶۰ به‌همراه شهید آیت الله بهشتی و بیش از هفتاد و دو تن از بهترین یاران امام و انقلاب اسلامی، در فاجعه جانسوز انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی به‌دست یکی از منافقان به شهادت رسید و روح مطهرش در جوار کبریا به لقاء الله رسید، مزار شریفش در شهرستان زابل در جوار شهداء جنگ تحمیلی محل زیارت عاشقان و دلباختگان امام و انقلاب است.
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • فلسفه وجودی سپاه، فدایی شدن است
  • قدردانی از مقام شامخ شهید حسن طهرانی مقدم
  • جنجالی که نماینده مشهد درباره «بمب اتم» برپا کرد؛ کریمی قدوسی کیست؟
  • دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرزند شهید مبارزی
  • ختم غائله‌ی شهرنو به روایت شیخ حسین انصاریان/ قسمت ۱
  • عملیات وعده صادق تمام معادلات دنیا را تغییر داد
  • خیز نبویان برای لیدری فراکسیون انقلاب در مجلس آینده
  • عقلانیت انقلابی راه حل مواجهه با معادله و حل مسائل کشور است
  • مراسم صبحگاه یگان حفاظت حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار شد
  • توجه به مقوله حجاب و عفاف مهم‌ترین رکن در سعادت جامعه است