Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، گفت: مردم انتظار دارند رکود خانمان سوزی که کشور را فرا گرفته است، برطرف شود زیرا هم اکنون تولید در کشور تقریبا تعطیل است. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان به نقل از خانه ملت، حجت‌الاسلام سیدناصر موسوی‌لارگانی درباره زیر و بم اقتصاد ایران در ۶ ماه نخست سال جاری در کشور، گفت: زمانی که رقیب آقای روحانی می‌گوید ما قصد داریم یک میلیون شغل ایجاد کنیم، مورد تمسخر واقع می‌شود و می‌گویند عملیاتی نیست و اعلام می‌کنند که در خوش بینانه‌ترین حالت می‌توان سالی ۶۰۰ الی ۷۰۰ هزار شغل ایجاد کنیم، اما به یکباره پس از ۶ ماه اعلام می‌کنند یک و نیم میلیون شغل ایجاد شده است بنابراین سوال اینجاست که مردم باید کدام حرف را قبول کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



زمان انتقادکردن از دولت گذشته نیست
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:زمان انتقادکردن از دولت گذشته نیست، زیرا دولت کنونی نیز چهارسال بر سرکاربوده و آزمایش‌های خود را پس داده است. هم اکنون شهروندان درانتظار نتیجه کار دولت هستند.

وی ادامه داد: مردم انتظار دارند رکود خانمان سوزی که کشور را فرا گرفته است، برطرف شود زیرا هم اکنون تولید در کشور تقریبا تعطیل است.

نبودحامی مناسب واگذاری کارخانجات صنعتی به یک دوم قیمت را رقم زد
موسوی لارگانی افزود: در بخش صنعت نیز برخی از صنعتگران به دنبال واگذاری کارخانجات به قیمت یک دوم هستند، زیرا حامی مناسبی ندارند.

وی ادامه داد: بیش از سه سال است که قانونی تصویب شده که در راستای آن بانک‌ها باید بنگاه داری را کنار بگذارند و بنگاه‌های که ایجاد کردند را بفروش برسانند، اما متاسفانه بانک‌ها به این قانون بسیار کاربردی و مهم عمل نکردند.

موسوی لارگانی افزود:مراجع اعلام کردندکه جریمه دیرکرد حرام است، اما متاسفانه جریمه دیر کرد هم اکنون نیز به قوت خود باقی است.

وی ادامه داد: بانک‌ها از راه‌های مختلف به دنبال این موضوع هستندکه بتوانند با وام‌های با سود بالا مشتریان را جذب کنند.

توسعه و اشتغال در کشور کمرنگ شده است
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، یادآورشد: توسعه و اشتغال در کشور به سمت کمرنگی در حال حرکت است، زیرا تعداد زیادی از کارگران را سراغ داریم که در همین مدت کوتاه تعدیل نیرو شده اند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۵۶۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران ۱۱ اردیبهشت تعطیل هستند؟

 به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، علی اصلانی اظهار کرد: ۱۱ اردیبهشت روز جهانی کارگر است و از نظر قانونی روز رسمی تعطیلی کارگر است. متاسفانه بسیاری از کارخانه‌ها این بخش از قانون را اجرا نمی‌کنند و در این روز کارگر را سر کار می‌برند.
 

وی همزمان با گرامیداشت هفته کارگر اظهار کرد: امسال دو موضوع بزرگ مطالبه جامعه کارگری بود یک درخواست مبنی بر اینکه که از نظر سبد هزینه و معیشتی حال کارگر خوب نیست. اگر حال کارگر خوب شود، حال جامعه کارگری هم خوب خواهد شد، چون در کشور نزدیک به ۴۴ میلیون نفر کارگر هستند که تقریبا نیمی از جمعیت را در برمی‌گیرد.

وی افزود: در دیداری که با حضور مقام معظم رهبری با جمعی از کارگران برگزار شد، هر آنچه که خواسته واقعی نمایندگان کارگری بود، توسط مقام معظم رهبری تدوین شده بود و بر ضرورت پیگیری و اجرای آن‌ها رهنمود و تاکید کردند، لذا جا دارد که تشکر و قدردانی جامعه کارگری را از این توجه مقام معظم رهبری اعلام کنیم.

اصلانی ادامه داد: درخواست دوم جامعه کارگری امنیت شغلی بود که از سال‌های قبل در جامعه کارگری ضرورت و تحقق این نیاز در حال پیگیری است. در آغاز دوره سیزدهم ریاست جمهوری در جلسه‌ای که با جامعه کارگری و وزیر کار برگزار شد، نمایندگان جامعه کارگری درخواست امنیت شغلی کارگران را مطرح کردند و رئیس جمهوری هم به وزیر کار دستور دادند که این خواسته جامعه کارگری را در اولویت قرار داده و تبصره یک ماده ۷ اصلاح شود تا کارگران هم شغل پایداری داشته باشند.

وی درباره نوع قرارداد‌های کارگری اظهار کرد: در کارخانه‌های بزرگی که به صورت دائمی در حال فعالیت هستند و شغل در آن ماهیت مستمر دارد، چرا کارگر برای کار در این محل‌ها باید با عنوان قرارداد موقت مشغول به کار شود. البته قبول داریم که کار در مشاغلی مثل پیمانکاری‌ها، ساختمان‌سازی، سدسازی، نقاشی و... که غیر مستمر هستند قراردادی است، اما کارگری که در خط تولید کار می‌کند و این شغل مستمر است، انتظار می‌رود که امنیت شغلی برای آن‌ها ایجاد شده و قرارداد‌های مدت معین به قرارداد‌های دائم تبدیل شود.

دبیر کانون شورای کار البرز اظهار کرد: در روز کارگر سال گذشته، رئیس جمهوری باز هم به وزیر کار تاکید کردند که خواسته‌ای که سال گذشته مطرح شد به کجا رسیده است؛ لذا امیدواریم دولت انقلابی و مردمی دولت سیزدهم بر مبنای کلام مقام معظم رهبری در سال جاری دستور ویژه بدهند که این موضوع امنیت شغلی کارگران پیگیری و اجرا شود.

اصلانی در ادامه گفت: ۱۱ اردیبهشت روز جهانی کارگر است و از نظر قانونی روز رسمی تعطیلی کارگر است. متاسفانه بسیاری از کارخانه‌ها این بخش از قانون را اجرا نمی‌کنند و در این روز کارگر را سر کار می‌برند. از طرفی اگرچه مجوزی برای راهپیمایی روز جهانی کارگر نداریم، اما روز ۱۱ اردیبهشت احتمالا جامعه کارگری در مکانی با حضور روسای تشکلات از تمام استان‌ها جلسه‌ای برقرار کرده و برای بحث و گفتگو پیرامون مشکلات کارگری گرد هم خواهند آمد تا در این روز خواسته‌های خود را طی نامه‌ها و بیانیه‌هایی به دولت، شخص رئیس جمهور و شخص وزیر کار برسانند.

وی درباره تعیین دستمزد سال جاری کارگران گفت: متاسفانه دو سال است که ماده ۴۱ قانون کار که دو تبصره داشته و تورم اعلامی از بانک مرکزی و هزینه معیشت خانواده را در تعیین دستمزد لحاظ کرده، اجرا نشده است. این رقم سال گذشته ۲۷ درصد تعیین شد، در حالی که تورمی که بانک مرکزی اعلام کرد، ۳۸ درصد بود. امسال هم با توجه به آخرین آماری که بانک مرکزی در اسفند ماه اعلام کردند تورم حدود ۴۲ درصد بود، ولی دستمزد ۳۵ درصد تعیین و سبد هزینه‌ای که برای یک خانواده ۳.۳ نفری در نظر گرفته شده بود، لحاظ نشد.

وی گفت: به هر حال امسال علی رغم اینکه سه تن از شش نماینده کار صورتجلسه را امضاء نکردند این مزد تعیین و ابلاغ شد و بسیاری از کارخانه‌ها هم همین بخشنامه را اجرا کرده‌اند و گویا طبق گفته‌ها افزایش دستمزد سال ۱۴۰۳ بسته شده و دیگر جای هیچ بحثی ندارد.

اصلانی در ادامه افزود: اما جامعه کارگری از وزیر کار به مناسبت هفته کارگر یک انتظاری دارد و امیدوار است که در روز جهانی کارگر عیدی خود را در مورد حق مسکن دریافت کند. چون دستمزد به اندازه تورم افزایش پیدا نکرده و ماده ۴۱ قانون کار هم اجرا نشده است، لذا درخواست جامعه کارگری از وزیر کار و دولت این است با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و به مناسبت روز کارگر با افزایش حق مسکن حال کارگر را در این ایام خوب کنند تا جبران مافات شده و این حق مسکن با یک عدد خوبی مصوب و اجرا شود و جامعه کارگری بتواند حداقل زندگی خودش را بچرخاند.

دیگر خبرها

  • دیدار فرمانده سپاه لرستان با جامعه کارگری
  • تورم نقطه به نقطه ایران در فروردین ماه به کانال ۲۹ رسید
  • نقدی شدن کالابرگ الکترونیکی باعث ایجاد تورم میشود
  • «روز کارگر» تعطیل رسمی است
  • جلسه بودجه به حدنصاب نرسید و تعطیل شد+اسامی غایبان
  • کارگران ۱۱ اردیبهشت تعطیل هستند؟
  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند
  • پنجشنبه یا شنبه؛ کدامیک آخر هفته تعطیل می‌شود؟
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان