Web Analytics Made Easy - Statcounter

بجنورد- ایرنا- معاون سازمان نهضت سوادآموزی کشور گفت: درد معلمان امروز جامعه درد هویت و غربت است زیراکه همه می خواهند معلم را ارزیابی کنند؛ باید نگذاشت این رویه ادامه داشته باشد.

به گزارش ایرنا محمد مهدی زاده سه شنبه در همایش مشترک شورای پشتیبانی سوادآموزی استان خراسان شمالی با بیان اینکه حرمت معلم در بین دانش آموزان نباید از بین برود گفت: مشکل امروز جوانان ما نبود الگو برای موفقیت آن ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون سازمان نهضت سوادآموزی کشور با اشاره به اینکه دنیا در گذشته اصل دانایی را از کشورمان عاریه گرفته اند، گفت: باید کاری کرد که همانند گذشته به عنوان الگو برای جهانیان در زمینه آموزش و دانایی محور باشیم.
وی با اشاره به اینکه کار جمع آوری افراد برای سوادآموزی واقعا مشقت است افزود: جذب یک بی سواد در جامعه به اندازه یک مدرسه دانش آموز زحمت می برد که باید آموزش مستقیم را جایگزین کنیم زیرا که بچه ها از امر و نهی بیزارند و کمبودمان کمبود مهارت ها است.
معاون سازمان نهضت سوادآموزی کشور گفت: نباید به مسائل کلیشه ای نگاه کرد و به موضع نگاه نونداریم و نگاه تکراری داریم زیرا که دغدغه امروز ما خواندن و نوشتن نیست بلکه دغدغه ما نداشتن همدلی، نوع دوستی و معرفت است، در گذشته ترکیبی که در علم، ادب و نگرش بود نداریم.
مهدی زاده با بیان اینکه مهارت های زندگی پایین است افزود: میانگین باسوادی در کشور 95 درصد موزی است و اگر تمام مردم ایران لیسانس بگیرند و علم لازم را نداشته باشند عقب خواهیم بود و درصد باسوادی در دنیا شاخص ارزیابی نیست و جامعه باید به روز باشد چرا که سوادآموزی خواندن و نوشتن نیست یک جریان و امور فرهنگی است.
وی گفت: هم اکنون به عنوان والدین دانش آموزان، بچه ها را به رقابت ناسالم کنکور انداختیم و فرصت یادگیری را از آنان گرفتیم و از ارتباط و تعامل با دیگران محروم اند و یک گوشی و کتاب زندگی آنان شده است که باید کمک کنیم بچه ها با زندگی آشنا شوند.
وی افزود:آموزش بخشی از آنچه به بچه ها یاد می دهیم باید به والدین یاد دهیم زیراکه در غیر این صورت خانواده از هم می پاشد.
در پایان مراسم این مراسم با اهدای هدایایی از دستگاه ها و رسانه های برتر در امر سوادآموزی خراسان شمالی تجلیل به عمل آمد.
7186/6042 خبرنگار: فاطمه مقدسی باجگیران** انتشار دهنده: سید حسین قدسی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۵۸۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ورودی به دانشگاه فرهنگیان یک ابرچالش است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا ابراهیمی صبح یکشنبه با حضور در صحن علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با گرامیداشت هفته مقام معلم اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب حامی‌ترین عزیز برای آموزش و پرورش است و در فرمایش‌های متعدد از جمله دیدار اخیر با معلمان، نکات مبسوط و کاربردی را بیان کردند.

وی افزود: ایشان فرمودند همه جامعه مکلف هستند که از معلم و آموزش و پرورش حمایت کنند، زیرا حال جامعه بستگی به حال مدرسه دارد. مدرسه امروز نماد آینده جامعه است و نبض جامعه به دست آموزش و پرورش و مدارس زده می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه عملکرد برخی مسئولان در این حوزه بسیار مهم است، تصریح کرد: اشتباهی که در برخی ادارات و سازمان‌ها صورت می‌گیرد نگاه به آموزش و پرورش به مانند یک اداره دیگر است، رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند این تصور اشتباه است.

وی ادامه داد: اگر نگاه به آموزش و پرورش اولویت اول باشد به لطف خداوند، مشکلات جامعه برطرف خواهد شد.

ابراهیمی با اشاره به اقدامات فرهنگ ساز در حوزه آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: طرح سپاس معلم در دو سال اخیر در آموزش و پرورش استان اصفهان اجرا شد. این طرح به پیشنهاد ما به صورت ملی در حال اجراست و براساس آن سایر نهادها و ادارات به محوریت فرمانداری‌ها و بخش‌داری‌ها در مدارس حضور یافته و جلسات تجلیل توسط آنان انجام می‌شود.

وی با اشاره به برخی فعالیت‌های انجام شده در آموزش و پرورش افزود: رئیس جمهور اهتمام ویژه‌ای به این حوزه دارد و شورای عالی آموزش و پرورش که ۱۰ سال بدون حضور رئیس جمهور برگزار می‌شد، در دو سال اخیر با حضور رئیس جمهور تشکیل و تصمیم‌های خوبی در آن اتخاذ می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان خاطرنشان کرد: یکی از خروجی‌های این جلسات، اجرای رتبه بندی معلمان بود که با رفع بسیاری از اشکالات شروع خوبی در این زمینه داشتیم. دیگر خروجی این جلسات نیز استخدام نیروهای جدید بود که در دو سال گذشته حدود ۲۰۰ هزار نفر به عنوان نیروی تازه نفس با نگاه ویژه به کیفیت آموزش و گزینش وارد آموزش و پرورش شدند.

وی با اشاره به افزایش ورودی دانشگاه فرهنگیان در دو سال اخیر گفت: کاهش چشمگیر ورودی‌ها در سایه بی توجهی به دانشگاه فرهنگیان سبب ایجاد یک ابر چالش برای آموزش و پرورش شده بود. با تلاش‌های صورت گرفته عدد پایه به ۲۵ هزار نفر و امسال به ۳۰ هزار نفر رسید.

ابراهیمی با اشاره به تجلیل از معلمان فداکار اظهار کرد: در پی یک ایده استانی، هزاران نفر از معلمانی که از منظر دانش‌آموز و خانواده‌ها، فداکاری شاخصی داشتند براساس یک فراخوان به ما معرفی شدند. به عنوان مثال معلمی داریم که ۱۵۴۰ کودک کار را به عرصه تعلیم و تربیت بازگردانده و این دانش آموزان امروز جز فارغ‌التحصیلان موفق هستند. در همین راستا از تعدادی از این معلمان شاخص به نمایندگی از هزاران نفر، تجلیل خواهیم کرد.

کد خبر 6096903

دیگر خبرها

  • ۹۸ و ۸ دهم درصد نرخ باسوادی در کهگیلویه و بویراحمد
  • حیات یک کشور وابسته به معلمان است
  • معلم، اسوه فرهنگی جامعه است
  • برگزاری مراسم تجلیل از معلمان خرمشهر
  • همایش تجلیل از سفیران معروف
  • معلم انسانی‌ترین و گرمترین عنصر نظام آموزشی است
  • دستگاه‌ها به مسئولیت‌ در قبال آموزش و پرورش عمل نمی‌کنند
  • معلمان برای خدمت به علم، در امتداد نهضت امام صادق (ع) حرکت می‌کنند
  • کاهش ورودی به دانشگاه فرهنگیان یک ابرچالش است
  • اجرای طرح شناسایی معلمان فداکار در اصفهان