Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست سابق وزارت علوم گفت: زنده بودن فضای دانشگاه‌ها از دستاوردهای مهم دولت یازدهم است.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر سید ضیاء هاشمی در مراسم معارفه وزیر علوم دولت دوازدهم گفت:‌ رأی بالای نمایندگان مجلس به آقای غلامی آغاز خوبی برای ایشان است.

سرپرست سابق وزارت علوم افزود: دکتر غلامی شخصی حکیم و مدبر است، بنده قبلا از ایشان شناخت داشتم و در دوره سرپرستی نیز شناختم نسبت به ایشان بیشتر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایشان مدیریتی کارآمد دارند و می‌تواند اثرات خوبی در وزارت علوم داشته باشد.

او ادامه داد: بزرگترین سرمایه اجتماعی «مشارکت اجتماعی» است و یکی از موفقیت‌های دولت یازدهم رشد مشارکت اجتماعی بود. زنده بودن فضای دانشگاه‌ها یکی از دستاوردهای مهم دولت یازدهم است، همچنین اعتماد اجتماعی و ارتقا آن یکی از ضرورت‌های این دولت تعریف شده بود که به خوبی به آن عمل شد، امیدواریم که در دولت دوازدهم این روند ادامه یابد.

هاشمی گفت: اگر ما نتوانیم تحولات اجتماعی را درک کنیم ممکن است به تئوری توطئه یا توهم توطئه پناه ببریم، میلیون‌ها فارغ‌التحصیل در کشور وجود دارند که تحولات اجتماعی را شکل می‌دهند، درک این تحولات یک ضرورت مهم است و اگر ما همراه با این تحولات نباشیم عقب می‌مانیم.

سرپرست سابق وزارت علوم ادامه داد: وزارت علوم جای علم، پژوهش و نوآوری است و باید به این موضوعات توجه شود، امیدوارم که در دوره آقای غلامی شاهد برگشت پیکره جدا شده آموزش عالی به اصل آن باشیم.

هاشمی گفت: من از رئیس جمهور به خاطر اعتماد برای سرپرستی وزارت علوم تشکر می‌کنم.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۵۸۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگاه پنجم دانشگاه کردستان دربین دانشگاههای جامع وزارت علوم

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ، بر اساس آخرین اطلاعات گردآوری شده، تعداد هزار و ۷۸۹ عنوان کتاب از نویسندگان ایرانی توسط ناشران معتبر بین المللی به چاپ رسیده است که در این میان دانشگاه‌های جامع کشور با انتشار هزار و ۴۳۵ عنوان کتاب، در صدر قرار دارند.

بر اساس گزارش ارائه شده توسط این پایگاه، دانشگاه کردستان با چاپ ۸۹ عنوان کتاب در ردیف پنجم جدول و پس از دانشگاه‌های تهران، شیراز، فردوسی مشهد و اصفهان قرار گرفته است.

همچنین، حوزه هنر و علوم انسانی با ۹۹۱ عنوان کتاب در رتبه نخست حوزه‌های موضوعی مصوب وزارت علوم قرار دارد.

پایگاه "کتاب‌های بین المللی نویسندگان ایرانی" توسط موسسه ISC در سال گذشته راه اندازی شده است و تاسیس این پایگاه در راستای تقویت دیپلماسی و تعاملات علم و فناوری کشور بوده و گامی مهم در جهت مرجعیت علمی و فناوری جمهوری اسلامی ایران در سطح بین المللی است.

دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانش‌سرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیس‌های دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.

این دانشگاه با پذیرش ۴۹۲ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرف‌هایی برای گفتن داشته باشد.

دیگر خبرها

  • خبر بنزینی دولت؛ دارندگان کارت سوخت بخوانند
  • سفر یک روزه معاون وزیر علوم به استان فارس
  • جایگاه پنجم دانشگاه کردستان دربین دانشگاههای جامع وزارت علوم
  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • امشب؛ دهمین گفتگوی زنده تلویزیونی رئیسی با مردم
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد